Pages: 1
#1 2012-03-06 12:28:56
Re: Съкратяване на думи в английският говор.
Ще ви бъда много благодарна,ако някой ми каже някакви думи съкратени но на английски език е например това: brb и т.н
[img]http://28.media.tumblr.com/tumblr_lu1lvsmIUI1qzjrxco1_400.gif[/img]
#2 2012-03-06 12:35:03
- zara`in`love
- Member
- Registered: 2009-07-02
- Website
brb-be right back. Означава-връщам се след малко
Ако,това че нямам 5 тона фондьотен означава че съм грозна - ГРОЗНА СЪМ !Aко,това че не ме интересува какво мислите за мен означава че съм надута - НАДУТА СЪМ ! Ако, това че нямам снимки по сутиен и по прашки означава че съм курва - КУРВА СЪМ !Ако, това че първо отмъщавам.. след това прощавам означава че съм кучка - КУЧКА СЪМ ! Ако, това че мисля за себе си повече отколкото за другите означава, че съм егоистка - ЕГОИСТКА СЪМ! (:
#3 2012-03-06 12:40:35
- zara`in`love
- Member
- Registered: 2009-07-02
- Website
сещам се и за tnx-thanks; btw-by the way; sry-sorry; изрази като: nice 2 meet u; how r u; how old r u.. и т.н провреи в google за още в момента само това се сещам
Ако,това че нямам 5 тона фондьотен означава че съм грозна - ГРОЗНА СЪМ !Aко,това че не ме интересува какво мислите за мен означава че съм надута - НАДУТА СЪМ ! Ако, това че нямам снимки по сутиен и по прашки означава че съм курва - КУРВА СЪМ !Ако, това че първо отмъщавам.. след това прощавам означава че съм кучка - КУЧКА СЪМ ! Ако, това че мисля за себе си повече отколкото за другите означава, че съм егоистка - ЕГОИСТКА СЪМ! (:
#4 2012-03-06 12:43:53
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Някъде имаше такава тема, потърси я.
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
Pages: 1