#1 2012-02-24 18:17:12

_Venus_
Member
From: Bulgaria
Registered: 2011-03-06

Re: ПОМОЩ много тъжна ;(

Оф тъжна съм  cry Изгубих го, но май всичко не е свършило. Вие как мислите?

Преди 3 дена се бяхме оговорили да излезем на разходка, щяхме да се чакаме пред мола. Аз леко избързах и  отидох малко по-рано там, чаках го 5 мин някъде, когато се появиха едни мои нахални приятелки. Викат ми ай на обиколка, че искали да си купят чанта аз им обясних, че немога и го чакам. Те викат айде ще почака малко и ме ЗАМЪКНАХА, хванаха ме за рацете и ме дърпат, а през това време приятелят ми дошъл чакал ме. Телефона ми нямаше батерия и нямаше как да му звънна,  а онези ме замъкнаха в някво кафене, стоях малко, дойдоха и там някви тяхни познати момчета. Една се наложи да отиде до тоалетна и те момчета бяха 2, през това време гаджето минало, видяло. Влезе и беше БЕСЕН, никога не бях го виждала такъв
cry , след това аз излязох опитах се да му обясня, но той вика, аа добре щом искаш да си с тях трябваше да ми кажеш. Нямаш проблеми вече статуса ти е необвързана можеш да си избереш някой друг и някви такива ми наговори, аз нищо не посмях да кажа, беше УЖАСНО.

Опитвам се през тези дни да му звънна да му обясня нешата, но той не ми вдига според вас какво да правя ??

Благодаря ви!!  smile

Защо те толкова харесах, в мига в който те видях ? Защо се радостно усмихнах, в настроение ли бях ? Не крия, че безумно те обичам, не крия, че съм влюбена в теб, и никога не ще отричам, че аз обичам само теб! [img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_mardexdT4z1qzfbweo1_500.jpg[/img]

#2 2012-02-24 18:24:20

deya1234
Member
Registered: 2011-01-10

накарай "приятелите ти" да се извинят на теб и момчето а и можеш да вземеш някой филм и пица и да го изненаваш у тях и да си поговорите smile успех!

Бъди себе си !

#3 2012-02-24 18:36:04

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Каква е тая глупост "Замъкнаха ме", ти ако не искаш да ходиш някъде-няма да ходиш, ако не искаш да правиш нещо-няма да го правиш, никой не може да те принуди..Ако те "замъкнат" да скочиш от някой блок, да няма да го направиш?  |-)

Постави се на негово място, нормално е да не му е приятно.Иначе най-добрият вариант е да поговорите очи в очи, когато сте само двамата, а не по телефона, по скайп и т.н. или пък когато около вас има хора.

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#4 2012-02-24 18:36:22

~smiley___face~
Member
Registered: 2011-09-08

накарай "приятелите ти" да се извинят на теб и момчето а и можеш да вземеш някой филм и пица и да го изненаваш у тях и да си поговорите smile успех!

Напълно съм съгласна! 1. Тя са ДЛЪЖНИ да ти се извинят, защото общо взето са ти провалили връзката. 2.Той явно е ревнивец - романтик. chuckle (Интересно ми е - дали познах? :д) Изненадай го с нещо. Приятно, мило... И го изненадай у тях. Просто му обясни ситуацията и да се надяваме, че ще те разбере ; )) Късмет :p  smile  smile  sun

Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]

#5 2012-02-24 18:59:31

_Venus_
Member
From: Bulgaria
Registered: 2011-03-06

Напълно съм съгласна! 1. Тя са ДЛЪЖНИ да ти се извинят, защото общо взето са ти провалили връзката. 2.Той явно е ревнивец - романтик. chuckle (Интересно ми е - дали познах? :д) Изненадай го с нещо. Приятно, мило... И го изненадай у тях. Просто му обясни ситуацията и да се надяваме, че ще те разбере ; )) Късмет :p  smile  smile  sun

Е, романтик си е, но умерено не е някакъв дето цял ден гледа романтични филми, не съм го виждала да реве само да му се насълзяват очите, но леко. Не мисля, че е романтик такъв какъвто го описваш.

Да, може да ги наракам да се извинят, но те един ден тук друг, ден там, немогат да си намерят място така да се каже.

Вече се опитах да отида у тях, но сестра му не ме пусна. Вика ти нямаш вече нищо общо с него и разни такива.

Защо те толкова харесах, в мига в който те видях ? Защо се радостно усмихнах, в настроение ли бях ? Не крия, че безумно те обичам, не крия, че съм влюбена в теб, и никога не ще отричам, че аз обичам само теб! [img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_mardexdT4z1qzfbweo1_500.jpg[/img]

#6 2012-02-24 19:12:58

x_alien_x
Member
Registered: 2010-10-04

[list=*]
[*]To feel nothing.
What a beautiful feeling that is.
[/*]
[/list]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook