#26 2012-02-24 14:07:45
- Hrisi. S. H
- Member
- From: Where the sky ends
- Registered: 2011-11-01
Re: Част от живота ми. 3
Следващата част. Дано да ви хареса.
Едно и също всеки ден. Виждах ме се, поздравях ме се, но да си кажем нещо повече от „Здравей” не успях ме. Лятото сезон на горещи емоции, спомени и нови любови.
Имах някои спомени с него. Думи, които в мозъка ми още кънтят, но да си спомня за тях нямам куражът. В края на лятото разбрах от приятелка, че той напуска града и не само града, но и държавата. Исках казаното от нея да е лъжа, но уви не бе лъжа, бе самата истина. Когато приятелката ми изпращаше баща си, го видяла и го потвърди. Никога няма да забравя онова лято. Лято променило ме напълно. Лято в което изгубих вяра в приятелите, макар да бе изгубена преди това, все пак имах малката надежда, че все още има свестни хора, но уви отново бях сгрешила.. Лято в което онези летни усмивки, онези хубави спомени, лято на нови любови. За мен бе лято с спомени лоши, с летни сълзи, и без нови любови. Предадоха ме без да се замислят, колко неща съм правила за тях. Но остави това встрани, не всички за зли. Има хора добри, но рядкост са те, намериш ли ги дръжки до теб.
Той замина, а аз помислих, че съм изгубила, съжалявах, че не казах лично аз някои неща, но сега разбирам колко силна съм била. Щом го видя сега разбирам колко грешно съм мислила. Не заслужава, дори и погледа си на него да спра.
[list=*]
[*][list=*]
[*]Понякога ще идвам в съня ти
като нечакан и неискан гостенин.
Не ме оставяй ти на пътя-
вратите не залоствай.
Ще влезна тихо. Кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам –
ще те целуна и ще си отида.[/*]
[/list][/*]
[/list]
[list=*]
[*][list=*]
[*][list=*]
[*]"Прощално"- Н. Вапцаров[/*]
[/list][/*]
[/list][/*]
[/list]
#27 2012-02-24 14:33:16
- Billy_and_Tomy!
- Member
- From: София
- Registered: 2009-10-20
Ощеее!!
[img]http://prikachi.com/images/290/2778290g.gif[/img]
#28 2012-02-28 17:18:20
- Hrisi. S. H
- Member
- From: Where the sky ends
- Registered: 2011-11-01
Искам да кажа, че мисля да спря историята. И преди да започнете да си мислите нещо, искам да кажа, че я спирам, както всички други мои истории. Навъдиха се много мои истории.
Така, че по-добре да спра. Може би по нататък ще пусна друга върху, която работя в момента.
[list=*]
[*][list=*]
[*]Понякога ще идвам в съня ти
като нечакан и неискан гостенин.
Не ме оставяй ти на пътя-
вратите не залоствай.
Ще влезна тихо. Кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам –
ще те целуна и ще си отида.[/*]
[/list][/*]
[/list]