#1 2012-02-12 19:28:23

monit000
Member
From: In my home..
Registered: 2010-07-13
Website

Re: Изгубих най - добрата си приятелка

Здравейте sun Пак съм аз с моите проблеми.Но този път поне за мен е сериозен.Става въпрос че изгубих най - добрата си приятелка sad Всичко започна миналата зима, когато тя си купи като моите ботуши laugh Звучи малко смешно но не харесвам хората да си купуват като моите неща имам предвид хората които са ми близки след това лятото си купи като моите сандали, а сега тоест преди няколко седмици и като моя часовник.Нищо не й казвах но след случката с часовника й казах всичко и оттогава започнаха нашите караници.Сдобрихме се но вчера отново се скарахме заради Фейсбук аз написах на едно момиче е е най - добрата приятелка(не най - добрата BFF )а по - късно когато попитаха в публикация приятелката ми кои са нейните - тя спомена 3 момичета, но не и мен.Стана ми гадно затова я попитах защо и така отново започнахме да се караме.Написах така на момичета защото все още бях наранена.И двете сме големи инати и малко след това в яростта си й казах че не искам да се мразим но не искам и да бъдем приятелки.Но оттогава ми е много гадно и постоянно мисля за хубавите ни моменти заедно.Съжалявам ако ви се струва бебешко!Моля ви дайте съвет какво да правя cry

You don't know who i am
[img]http://prikachi.com/images/249/5198249q.gif[/img]

#2 2012-02-12 19:36:41

x_alien_x
Member
Registered: 2010-10-04

Ми говори с нея,за какво си се родила с уста иначе.
Понякога се чудя за какво са ви тези "приятелки"..

[list=*]
[*]To feel nothing.
What a beautiful feeling that is.
[/*]
[/list]

#3 2012-02-12 19:37:03

TwilightGirl90
Member
Registered: 2010-06-16

Мисля, че е тъпо да се сърдиш на приятелката си, защото си е купила като твоя часовник. Извинявай, ти да не си  3 годишна? До известна степен ти си си виновна. Как може да се сърдиш на най- добрата си приятелка за такива глупости да й се развикаш едва ли не и да очакваш тя да не е наранена?  Разбира се, че ще е. Не разбирам ти защо си наранена. Защото си е купила като твоя часовник?! Леле, мале..  Не те е споменала, защото тя е била наранена, а не ти.
Ако ти е толкова добра приятелка не би й се сърдила за такива неща. Ако ти е толкова гадно просто отиди при нея и й се извини. Виж се с нея, а не да й се извиняваш по Фейсбук или  Скайп.

[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]

#4 2012-02-12 19:59:01

beautiful_kitty
YMCMB ♥
From: Dubai .
Registered: 2010-02-21

Мисля, че е тъпо да се сърдиш на приятелката си, защото си е купила като твоя часовник. Извинявай, ти да не си  3 годишна? До известна степен ти си си виновна. Как може да се сърдиш на най- добрата си приятелка за такива глупости да й се развикаш едва ли не и да очакваш тя да не е наранена?  Разбира се, че ще е. Не разбирам ти защо си наранена. Защото си е купила като твоя часовник?! Леле, мале..  Не те е споменала, защото тя е била наранена, а не ти.
Ако ти е толкова добра приятелка не би й се сърдила за такива неща. Ако ти е толкова гадно просто отиди при нея и й се извини. Виж се с нея, а не да й се извиняваш по Фейсбук или  Скайп.

Съвсем си права!Аз когато някой си купи нещо което и аз имам не му обръщам внимание,ако е приятел,приятелка даже се кефя. laugh
Абе както казаха можеш да отидеш до тях и да и се извиниш!

[img]http://30.media.tumblr.com/tumblr_lz3gquTk911r5s8qlo1_r1_250.gif[/img] [img]http://30.media.tumblr.com/tumblr_lz3gquTk911r5s8qlo4_r1_250.gif[/img]
[list=*]
[*]Понякога трябва да се научиш да се сбогуваш..колкото и трудно да е.[/*]
[/list]

; We♥it ; Ask.fm

#5 2012-02-12 21:08:06

miikи маLs .
Beαutiful Bitch
From: Bulgaria
Registered: 2011-01-25

Абе колкото и бебешко да звучи, не харесвам някой да ме копира.. ;/ (Такава съм си гадна! ) Така прави и по-малката ми братовчедка тя е моето копие! Всичко и е копие на моето ; @@ ! (но да не изпадаме в подробности.. )
Не мисля, че трябва да и се извиняваш, ще дойде момент в който тя да съжалява, че е постъпила така! Късмет!

#6 2012-02-12 21:33:57

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Да се скарате за такава простотия  rofl .И това ми били приятелки..
Според мен ти не си и никаква приятелка, както и тя на теб.Добри познати са думите, които ви описват отношенията..Не мисля, че дори да се оправите ще имате някакво истинско приятелство една с друга, ако продължавате в същия дух.

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#7 2012-02-12 21:49:57

skosh
Member
Registered: 2010-10-29

На мен ми е много интересно на колко години си ? Какви са тези глупости , все едно сте в детската градина (-тя не написа че съм й най-добрата приятелка, -тя си купи същите неща като моите)голяма работа, а бе хора пораснете,sorry, че те нападам ама се държите идиотски, някой по-горе беше написал, че не сте били BFF, еми вярно е

There are no victories, there are only battles.

#8 2012-02-13 11:14:34

TwilightGirl90
Member
Registered: 2010-06-16

Абе колкото и бебешко да звучи, не харесвам някой да ме копира.. ;/ (Такава съм си гадна! ) Така прави и по-малката ми братовчедка тя е моето копие! Всичко и е копие на моето ; @@ ! (но да не изпадаме в подробности.. )
Не мисля, че трябва да и се извиняваш, ще дойде момент в който тя да съжалява, че е постъпила така! Късмет!

Извинявай, ти виждаш ли какво пишеш?! Сигурна съм, че не знае колко хора имат като твоите дрехи, аксесоари и т.н. Какво значи, че те копират ли? Моля ви се, осъзнайте се. Вие не сте оригиналите, че да ви копират.

[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]

#9 2012-02-13 11:23:17

barbiereal
Member
Registered: 2011-03-05

Съгласна съм с по горните мнения ,на колко си ,да това е пубертет но ... Забелязала съм ,че като някой си купии нещо като него и другия се сърди защо има и той такова е да ама на всеки седи различно .На теб може да ти отива на нея не или обратното .Знам какво е и аз съм мислила по този начин ,трябва да не ти пука кой ккаво има ,всеки е различен дори и да се облече с дрехите на Лейди Гага (пример просто),няма да изглеждаш като нея . Та относно проблема с приятелката ти ,защо ти ги гониш те трябва да те търсят , ти ревнуваш ми се струва а не трябва .Съвета ми е да не се впрягаш толкова много ,защоо ще изгубиш приятелките си ... ,и дори да ти е неприятно прикривай се прави се че ти харесва и не те бърка ... това е
(exclaim)

#10 2012-02-22 20:25:50

bolinka7a
Member
From: Добрич
Registered: 2009-12-06

Ако наистина сте били истински приятелки, ще се оправите.  wink

Бъдете себе си  винаги !

[img]http://i53.tinypic.com/11837zb.jpg[/img]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook