#1 2012-02-12 15:06:57

SmiLe_baby
Member
Registered: 2011-09-08

Re: Помощ....Незнам какво ми става

а ---------------------------

ОБИЧАШ - предават те.. ДОБЪР СИ - използват те ВЯРВАШ - лъжат те..МАЧКАШ - уважават те.

#2 2012-02-12 15:20:42

SeSiTy1
Member
Registered: 2011-02-19

Аз не разбирам какво общо има той и смъртта и семейството ти... Ако пък се смееш на сила това е глупаво. Бъди себе си около него и опитай да мислиш за позитивни неща.. ще отвикнеш!!  star

#3 2012-02-12 15:32:34

Hrisi. S. H
Member
From: Where the sky ends
Registered: 2011-11-01

Според мен си "малко" влюбена. А това, че започваш да се смееш ми се струва, че без да го осъзнаваш се явява и аз не знам точно как да го кажа един вид, като "защитна стена". Сякаш не искаш да те нарани, сякаш се страхуваш, че ако му кажеш или приятелките ти му кажат той ще те отблъсне. Мисля, че трябва просто да се отпуснеш и да бъдеш себе си. Ако имаш доверие на приятелките си можеш да споделиш с тях или с някой друг вместо да го криеш в себе си. Просто трябва да признаеш на себе си, че го харесваш и да се успокоиш. Да се отпуснеш и да не мислиш за лоши неща.

А колкото до това по-горе, което си написала не знам какво да ти кажа.

Надявам се съм ти помогнала поне малко.

[list=*]
[*][list=*]
[*]Понякога ще идвам в съня ти
като нечакан и неискан гостенин.
Не ме оставяй ти на пътя-
вратите не залоствай.

Ще влезна тихо. Кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам –
ще те целуна и ще си отида.[/*]
[/list][/*]
[/list]

[list=*]
[*][list=*]
[*][list=*]
[*]"Прощално"- Н. Вапцаров[/*]
[/list][/*]
[/list][/*]
[/list]

#4 2012-02-12 15:50:52

miikи маLs .
Beαutiful Bitch
From: Bulgaria
Registered: 2011-01-25

Според мен си "малко" влюбена. А това, че започваш да се смееш ми се струва, че без да го осъзнаваш се явява и аз не знам точно как да го кажа един вид, като "защитна стена". Сякаш не искаш да те нарани, сякаш се страхуваш, че ако му кажеш или приятелките ти му кажат той ще те отблъсне. Мисля, че трябва просто да се отпуснеш и да бъдеш себе си. Ако имаш доверие на приятелките си можеш да споделиш с тях или с някой друг вместо да го криеш в себе си. Просто трябва да признаеш на себе си, че го харесваш и да се успокоиш. Да се отпуснеш и да не мислиш за лоши неща.

А колкото до това по-горе, което си написала не знам какво да ти кажа.

Надявам се съм ти помогнала поне малко.

#5 2012-02-12 16:08:28

Call Again
«√anity ℱair»
Registered: 2011-03-01

Не е любов.

#6 2012-02-12 16:24:45

deya1234
Member
Registered: 2011-01-10

влюбена си

Бъди себе си !

#7 2012-02-12 17:05:09

barbiereal
Member
Registered: 2011-03-05

Кто прочетох какво си написала и се изненадах ,защото това е и моят проблем ,и аз така харесвам един но ..... .Значи вие познавате ли се с момчето ,комуникирате ли ? Един съвт от мен остави съдбата да реши какво ще стане ,чувстваш се смазана знам ,иска ти се да изкрещиш на света че го харесваш или там ккавото е ..... Плачи ,удряй блъскай колкото и смешно да звучи да си изкараш всичко (не по хората ).Разкажи ми малко повече за отношението си с него ,той познваа  ли те ..... и така мога да ти помогна с нещо надявам се .

#8 2012-02-12 18:10:52

SmiLe_baby
Member

Кто прочетох какво си написала и се изненадах ,защото това е и моят проблем ,и аз така харесвам един но ..... .Значи вие познавате ли се с момчето ,комуникирате ли ? Един съвт от мен остави съдбата да реши какво ще стане ,чувстваш се смазана знам ,иска ти се да изкрещиш на света че го харесваш или там ккавото е ..... Плачи ,удряй блъскай колкото и смешно да звучи да си изкараш всичко (не по хората ).Разкажи ми малко повече за отношението си с него ,той познваа  ли те ..... и така мога да ти помогна с нещо надявам се .

Да познава ме се до преди месец общувахме много,но изведнъж просто той спря да контактува с мен и ако ми пиша по скайп или му кажа нещо на живо просто ме отбягва и не отговаря..До скоро се виждахме често излизахме покрай приятели заедно ии така но вече нищо..Даже ако кажа нещо понякога имам чувството че ще ми се скара че сам му проговорила ;dd просто незнам.

ОБИЧАШ - предават те.. ДОБЪР СИ - използват те ВЯРВАШ - лъжат те..МАЧКАШ - уважават те.

#9 2012-02-12 18:22:52

barbiereal
Member
Registered: 2011-03-05

Лоша работа ,натрапила си му се .Единственото нещо което можеш да направиш е не го търси не му пиши не го поглеждай като го видиш прави се на безразлична ,ако те потърси супер ако ли не остави го .Но според мен щом те отбягва недей се натиска ,може би не те иска .Напред и горе главата

#10 2012-02-12 18:34:15

SmiLe_baby
Member

Лоша работа ,натрапила си му се .Единственото нещо което можеш да направиш е не го търси не му пиши не го поглеждай като го видиш прави се на безразлична ,ако те потърси супер ако ли не остави го .Но според мен щом те отбягва недей се натиска ,може би не те иска .Напред и горе главата

Аз вече изобщо нему пиша нищо нему казвам той сам си идва при мен и моите приятелски постоянно се върти около нас той е на друг етаж учи а постоянно е на моя и просто няма как да го избягвам където и да отида той е там ох...._(не мисля че аз съм му се натрапила се той ме търсеше се той ми пишеше постоянно като седна на компа)но кво да се прави..

Мерси на всички за помощта

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook