#1 2012-02-10 18:10:08

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20
Posts: 2,890

Re: Вампирите от Нова Англия

Една нова история,която живо се надявам да ви хареса. sun
Ако има интерес,ще я продължа.
Така-кратко описание.Става въпрос за бъдещето (пълна измислица) в което църквата иска да върне старият начин на живот-като във седемнадесети век.

4007г. двадесет и четвърти Декемви.
***
След като църквата наложи  новият си закон,за да ни защити,всички бяхме задължени да се върнем в седемнадесети век.Настъпиха коренни промени.Завърнаха се Графовете и Графините,Царете и Цариците.Някои казваха,че бъдещето ще е светло за нас,други не.Мислеха си,че могат да ги спрат,ако ни затворят зад големите метални и тежки порти,но грешаха.Криехме се зад черните наметала,беше ни забранено да носим ярки цветове.Църквата смяташе,че  така ще привличаме още повече неканените гости.Задължени бяхме да носим дълги рокли,плътта ни не биваше да се показва.Това се наказваше със смърт.Макар че,едва ли щяха да се спрат пред роклите които жените трябваше да носят,но това си бе лично мое мнение.След вампирските  нападения фабриките фалираха,всичко ,,модерно" както го наричаше Отчето,беше спряно от производство в цялата държава.Така изглеждаше,че сякаш бе на целия свят.Но хората погрешно разбираха тези нападения,твърдяха,че това е самото зло.Вече не можехме да излизаме и да се забавляваме с приятелите си.Трябваше да си стоим у дома,за да не бъдем разкъсани и изядени.Единствено ни беше позволено да излизаме пред дворовете на именията и то,за не повече от час.Вече дори не празнувахме празниците.Църквата смяташе,че да се вдига врява за Рождество Христово,ще привлече внимание.Църквата вече не бе място на което да изповядаме греховете си,беше се превърнала в клада.Клада на която горяха всички грешници,според тях.Един ден на тази клада се озова и собствената ми майка.Тя също мислеше това което прави църквата за позорно.Един ден тя просто изказа това което мислеше.За това се озова там.Беше ни забранено да мислим по своите начини.За църквата имаше едно решение.Самата тя.
-Катрин,прибирайте се вече! -дойката ми ме викаше.Бях стояла прекалено много навън.Вече дори не валеше сняг.Сушата съсипваше всичко и живота ни и самите нас.
-Графинята ви вика! -каза дойката и влезе в имението.Бавно тръгнах към вратата.Графинята беше единствената жена на която изказвах всичките си мисли.Тя бе моят Господ,но бе и моя баба.Знаех,че един ден тя ще си отиде и аз ще трябва да заема място и,но така не ми се искаше.Приближих се до портата и стражите ми отвориха.
-Милейди. -казаха те и се поклониха.Минах без да им обръщам внимание.Колкото и нелепо да звучи,мразех закона.Изкачих стъпалата  които водеха до спалнята на графинята.Мака че бе моя баба,тя беше много по-млада от останалите графини.Откакто майка ми почина,бях забелязала начина по който татко гледаше графинята.Да,бяха забранили всичко останало,но кръвосмешението бе напълно позволено.
Отворих голямата порта.
-Искала сте да ме видите,Графиньо. -казах и се поклоних на вратата.Графинята кимна бавно,без излишни думи.
-Имам молба за вас,Катрин. -Графинята говореше бавно и ясно,докато мажеше ръцете си.
-Слушам ви. -казах,а тя направи знак,да затворя вратата.Затворих я.Голямата тежка,дървена врата се хлопна зад гърба ми.
-Зная,че закона не ви е присъщ,за това,ще ви изпратя на специална мисия. -каза Графинята и се обърна с лице към мен.Тя бе седнала на леглото,а фустата и се разстилаше върху сатенените завивки.Аз кимнах и тя продължи.
-Тъй като баща ви,замина за известно време.Ще ви помоля да занесете това писмо, -каза тя и ми подаде един плик с кралски печат. -до Граф Хартофорд,в Румъния.Ще ви закара и върне карета.Не се отделяйте от пътя и бъдете нащрек. -нареди Графинята.След което взех плика и се приканих да отворя голямата вратата,когато Графинята ме прекъсна.
-И,Катрин! Нека това си остане между нас. -каза толкова тихо тя,сякаш шепнеше.
-Да,Графиньо. -казах,поклоних се и излязох.Каретата сигурно бе на прага.Трябваше да се постарая никой да не ме забележи.Колкото до графинята.Тя бе божествено красива.Имаше абаносово черна коса и златисти очи.Името и бе Графиня Сантория-Виктория де Ланго. Татко твърдеше,че тя е от румънско потекло.Била далечна братовчедка на Граф Влад,известен като Граф Влад Дракула.
Излязох през металната порта и стражите отново се поклониха.Файтонът вече беше отпред.Затова се качих тихомълком и каретата потегли.


________________________________________________________

Надявам се да ви е харесало като идея.
Ако ви хареса,ще я продължа,ако ли не,няма. : )


[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

Offline

#2 2012-02-10 18:55:50

geri18
Member
From: East London
Registered: 2010-09-20
Posts: 946
Website

Re: Вампирите от Нова Англия

пусни некст (arrow)


XVIII. XII .MCMXCVII

Offline

#3 2012-02-10 18:57:47

x.X.xemo_girlx.X.x
Member
From: поsеtutел оt другuя свяt ..
Registered: 2011-03-09
Posts: 694

Re: Вампирите от Нова Англия

Адската историяя ^ Много ми харесва,различна е и много интересна  sun Знаех си,че ще е нещо за вампири,като ми каза,но не очаквах,че ще е такова. Некст некст  heart  heart  kiss


[img]http://prikachi.com/images/491/4436491m.gif[/img]

Нов профил ( мuaa {} ).

Offline

#4 2012-02-10 18:58:08

beautiful_kitty
YMCMB ♥
From: Dubai .
Registered: 2010-02-21
Posts: 10,203

Re: Вампирите от Нова Англия

Хареса ми.


[img]http://30.media.tumblr.com/tumblr_lz3gquTk911r5s8qlo1_r1_250.gif[/img] [img]http://30.media.tumblr.com/tumblr_lz3gquTk911r5s8qlo4_r1_250.gif[/img]
[list=*]
[*]Понякога трябва да се научиш да се сбогуваш..колкото и трудно да е.[/*]
[/list]

; We♥it ; Ask.fm

Offline

#5 2012-02-10 18:59:12

malwu..
Member
From: Монтана ~
Registered: 2010-11-17
Posts: 1,239

Re: Вампирите от Нова Англия

Лелее, Они ;х излагаш се !! Пишеш все по великолепни истории, макар тея с вампирите да не са по вкуса ми  angel heart  heart


~* - * Our love is like the wind .. I can't see it,but I can feel it ! <3 ~ ;}

Offline

#6 2012-02-10 19:02:18

Haivanche*
Member
Registered: 2011-09-08
Posts: 155

Re: Вампирите от Нова Англия

Уникално е. sun


[img]http://27.media.tumblr.com/tumblr_lz7pblGqzr1r70s6fo1_500.gif[/img]
Nate: You still love her, huh?
Chuck: I can't imagine the day I won't.(h)(h)(h)

Offline

#7 2012-02-10 19:18:52

little_baby
i am lost in time.
From: Upper East Side, Manhattan
Registered: 2009-08-05
Posts: 11,633

Re: Вампирите от Нова Англия

Харесва ми. sun

Offline

#8 2012-02-10 20:41:14

Kleopatra.98
Member
From: niikade3e ;p ;d
Registered: 2010-11-09
Posts: 96

Re: Вампирите от Нова Англия

Оууу...първа част е невер0ятна нямам търпение за некста.!


dawash mii onezii m0ii mechtii karash me siiLno da te pregurna ..

Offline

#9 2012-02-10 21:56:47

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20
Posts: 2,890

Re: Вампирите от Нова Англия

Много се радвам,че ви допада.Ще се потрудя за некста-да е готов утре. : )


[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

Offline

#10 2012-02-11 20:52:28

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20
Posts: 2,890

Re: Вампирите от Нова Англия

Заповяддайте,дано ви допадне. Критики?

4007г двадесет и четвърти Декември.
***

Пътят бе дълъг и неравен.Имах чувството,че ще се случи нещо наистина неприятно...Както и да е,нека ви разкажа как започна всичко и защо сега сме в това антипатично положение.
Беше средата на лятото,няма да назовавам дати.Всичко бе както трябваше да бъде.Децата ходеха по улиците-както си пожелаят.Хората можеха да носят всичко което искат и да правят каквото искат-едно независимо общество.Но лошото беше,че жегата беше непоносима.Всичко беше пресъхнало,но това не ни пречеше да живеем.Една нощ,докато всички спяха,камбаните на църквата започнаха да бият.Някои си помислиха,че има починал,а други-не.Е,мнозинството на така наречените ,,други",надделяваше.Както гласеше тогавашния закон,всички се събраха в църквата.Тогава ни съобщиха за нападение с четиридесет и три жертви. Всички бяха съкрушени,някои бяха наши близки,други не чак толкова.Тогава вратите се залостиха.Петдесет и девет дни стояхме в църквата,нападенията не стихваха и кавгата продължаваше.Но после решиха да разширят пространството и така,целият ни град стана една църква-е,не точно,но както и да е.Страната ни се управляваше от Графове,на Графините бе забранено да да управляват,ако не са вдовици или бездетни.Честно казано предпочитах това,вместо да ме омъжат за някой когото не познавам.Няма значение,точно от тогава,всичко ни беше забранено ,,за наше добро".Църквата смяташе,че трябва незабавно да се върнем назад във времето,за да не ни нападат.Мен ако питате,това беше налагане на интересни.Файтонът спря.Възможно ли бе да сме пристигнали!? Стисках писмото здраво под корсета си.Вратата се отвори,човекът се поклони и ми направи знак да сляза.Подадох крака си навън,после другия и се изправих.Тук изглеждаше сякаш всичко си беше нормално,деца минаваха по улиците  и се смееха.От кога не бях чувала смях...Всичко беше напълно нормално.Единственото което не пасваше тук,бе замъкът пред мен.
-Насам Милейди. -каза човекът след когото тръгнах.Изкачихме всичките стъпала,а точно пред голямата метална порта,стражите показаха оръжията си.
-Всичко е наред,Лейди Катрина трябва да предаде нещо на Граф Хартофорд. -каза той и стражите прибраха оръжията си.Отвориха големите порти и пред мен се изписа картина-невиждана.Дворецът бе богато украсен.Всичко,чак до тавана беше в пурпурно червено-кралският цвят.
-Моля,изчакайте тук. -каза човекът,който навярно бе слуга тук,аз кимнах мълчаливо и свалих качулката от черното си наметало.След няколко секунди,лугата изчезна от погледа ми.А след него дойде една млада (предполагам Графиня) в червена рокля,влачеща се след нея.
-Катрина Вон де Ланго! -възкликна непознатата Графиня. -Как се радвам да ви видя! -тя се приближи до мен,прегърна ме и после ме погледна.
-Колко сте красива само! -усмихна се Графинята.Аз се изчервих.
-Вие също сте прекрасна Графиньо.. -не довърших,защото не знаех името и.Тя също усети това мое колебание.
-Да,разбира се,не очаквам да ме помните.Все пак бяхте само на четири,когато майка ви ви доведе. -не обичах да говорят за майка ми,но нямаше как да възразя.Кимна.
-Графиня Оливия де Ла Рио. -каза младата Графиня и се усмихна чаровно.
-Графиня Сантория-Виктория ме уведоми,че ще дойдете. -обмислих името на Графинята и най-накрая се сетих коя е.Тя бе жената която идваше у дома преди да наложат закона и бариерите на границата,както и пазачите.Тя идваше у дома и ми носеше прекрасни бални рокли,макар,че тогава не бяха модерни,аз ги обожавах.
-Аз съм съпругата на Графа. -каза Графиня Оливия де Ла Рио.Възможно ли е!? Невзрачната жена която ми носеше рокли,сега да бе Графиня!? Защо не. Щом една промяна може да се окаже такава,че да ни върне толкова назад,щом нападателите се оказват вампири,защо не една обикновена жена да не е Графиня!?
-Да. -поклоних се . -Съжалявам.Граф Хартофорд тук ли е? -попитах и се огледах.
-Уви,не.Какво да му предам? -попита Графинята.Не знаех дали можех да разчитам на нея,но все пак тя бе негова съпруга.
-Ще предадете ли това писмо на Графа? Кажете,че Графиня Сантория-Виктория го изпраща. -казах и извадих писмото  изпод корсета си.Очите на Графинята светнаха щом видя плика.
-Разбира се. -усмихна се тя и пое писмото.Бе толкова красива,че се чувствах неудобно...
-Благодаря ви. -казах и се отправих към портата.
-Няма ли да останете? -попита зад мен Гафинята.Аз се обърнах. -Да пътувате сега и то след като е започнало да се стъмва,не мисля,че Градфиня Санротия-Виктория би била съгласна. -Графинята ме погледна настоятелно,но аз трябваше да тръгва.
-Не се тревожете. -отговорих и отворих портата.
-Бъдете внимателна! -викна след мен Графинята и затвори портите,а аз се качих обратно във каретата и тя потегли.


[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

Offline

#11 2012-02-12 08:31:06

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20
Posts: 2,890

Re: Вампирите от Нова Англия

Добре,спирам я. : )


[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

Offline

#12 2012-02-12 13:58:37

steffi18
Member
Registered: 2011-10-30
Posts: 334
Website

Re: Вампирите от Нова Англия

Абе ей не я спирай.Та тая история е невероятна.Наистина не я спирай аз я следя и ми става много интересно.Давай Некст!!


[img]http://data.whicdn.com/images/35564472/580134_487029771325416_1032411167_n_large.jpg[/img]
Tumblr
My Facebook page

Offline

#13 2012-02-12 15:29:41

Bieber&Cyrus™
Member
Registered: 2011-10-24
Posts: 72

Re: Вампирите от Нова Англия

Чакам некста с нетърпение и да не съм чула втори път за спиране! laugh


~ Най-добре е да сu сам..Таkа нukой не може да те наранu..

Offline

#14 2012-02-12 17:23:19

~smiley___face~
Member
Registered: 2011-09-08
Posts: 2,036

Re: Вампирите от Нова Англия

Чакам некста с нетърпение и да не съм чула втори път за спиране! laugh

а така!  laugh  laugh


Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]

Offline

#15 2012-02-18 15:58:52

Demolina
Без право на собствен ранг
Registered: 2010-07-04
Posts: 505

Re: Вампирите от Нова Англия

Моля теее!! Пусни некст sad .. Много ми харесва <3


[img]http://25.media.tumblr.com/398691630e132faf794925842d2e1713/tumblr_mezad3I7LK1rmixhao1_500.jpg[/img]
Destroy what destroys you.

Offline

#16 2012-02-18 19:36:36

miimity98
Member
Registered: 2011-10-01
Posts: 1,447

Re: Вампирите от Нова Англия

Не я спирай. Историята е уникална. Чакам некст! heart  heart


[img]http://media2.giphy.com/media/AINIL9Oy8KAvu/giphy.gif[/img]

Offline

#17 2012-02-18 20:03:20

lady_ss1
Member
From: София
Registered: 2010-09-17
Posts: 21,410

Re: Вампирите от Нова Англия

Нексттт!  (arrow)  sun  heart

Offline

#18 2012-02-19 09:08:52

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20
Posts: 2,890

Re: Вампирите от Нова Англия

Не съм сигурна,но мисля да я спра-дано да няма сърдити,но не мисля,че се чете много.

Они ^^


[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

Offline

#19 2012-03-09 11:57:53

AlexAndrA_1998
Member
From: All over the world
Registered: 2011-02-22
Posts: 4,361

Re: Вампирите от Нова Англия

Ощеее  heart


[img]http://24.media.tumblr.com/ec83d032a9e84402271c1bb747242055/tumblr_mor66tHgf81svhepzo1_500.gif[/img]

Offline

#20 2012-03-09 13:06:40

miimity98
Member
Registered: 2011-10-01
Posts: 1,447

Re: Вампирите от Нова Англия

Кога ще пуснеш следващата част? sad


[img]http://media2.giphy.com/media/AINIL9Oy8KAvu/giphy.gif[/img]

Offline

#21 2012-03-09 15:38:52

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20
Posts: 2,890

Re: Вампирите от Нова Англия

Ами историята е спряна,защото не се чете. : )


[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

Offline

#22 2012-03-09 16:35:45

AlexAndrA_1998
Member
From: All over the world
Registered: 2011-02-22
Posts: 4,361

Re: Вампирите от Нова Англия

Да бе изобщо не се чете. Никък даже  laugh Възвърни я  laugh


[img]http://24.media.tumblr.com/ec83d032a9e84402271c1bb747242055/tumblr_mor66tHgf81svhepzo1_500.gif[/img]

Offline

#23 2012-03-09 20:29:40

miimity98
Member
Registered: 2011-10-01
Posts: 1,447

Re: Вампирите от Нова Англия

Ами историята е спряна,защото не се чете. : )

Ами за сега си пуснала само 2 части  laugh
Моля те пусни некст... Пишеш невероятни истории.  wasntme


[img]http://media2.giphy.com/media/AINIL9Oy8KAvu/giphy.gif[/img]

Offline

#24 2012-03-09 20:32:32

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20
Posts: 2,890

Re: Вампирите от Нова Англия

Ами историята е спряна,защото не се чете. : )

Ами за сега си пуснала само 2 части  laugh
Моля те пусни некст... Пишеш невероятни истории.  wasntme

Благодаря ти...Е,добре-ще се постарая некста да е готов за утре. heart


[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

Offline

#25 2012-03-09 22:14:13

happy girl
Member
From: Vice city
Registered: 2010-05-30
Posts: 2,358
Website

Re: Вампирите от Нова Англия

Супер!! Сега прочетох написаното и много ми хареса heart


[img]http://prikachi.com/images/61/6177061C.gif[/img]

Sometimes it's very hard to move on, but once
you move on, you'll realize it was the best decision you've ever made.

Offline

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook