#1 2012-02-09 16:15:58

SeSiTy1
Member
Registered: 2011-02-19

Re: Oтслабване

Здравейте! Може ли да ми кажете някои упражнения за корем и за дупе, които действат бързо. Може и някакви диети. Също така може да добавите колко тежите, колко сте високи и на колко години. Преминавали ли сте през такъв процес на отслабване ?  star ...

П.С. : ако се чудите защо го правя, истината е,че търся вдъхновение..!

#2 2012-02-09 17:26:25

Rosalie
Member
From: ~*~The World Is Mine~*~
Registered: 2009-06-28
Website

Re: Oтслабване

Хубаво е, че искаш да влезеш във форма, но те съветвам да не гониш някакви срокове, добрата фигура се постига и поддържа с постоянство. Лично аз ходя на фитнес, пилатес, салса и от време- на време тренирам на боксовата круша /когато ми се съберат повече негативни емоции които трябва да излея някъде/. В къщи нещата които правя най-често са коремни преси и клякания. Не спазвам диети, единствено вечерям преди 6, макар че понякога просто няма как и става по-късно. Опитвам се да не прекалявам с по-калоричните храни от рода на пици, мак доналдс и прочие, хубаво би било да ограничавам и сладкото но това не се получава, защото много обичам шоколад. Колкото до самите упражнения трябва да опиташ сама, за да разбереш с кое ти е най-приятно да се занимаваш, защото когато тренираш нещо без желание няма да продължиш да го правиш дълго. Лично аз много харесвам пилатес упражненията, може да ти изглеждат бавни, мудни и неефективни, но истината е че чрез тях силуета се оформя много добре, не се развива мускулатурата както при по-натоварващите упражнения, фигурата е много по-нежна и женствена. Но това си е въпрос на личен избор. Колкото до това колко съм висока и колко тежа 169см и 51кг.

Once again the world has proven anything you can do, I can do better!

Съзираш ли в зрънцето пясък Вселена
а в полския мак-Цветовете на Рая
И краткия миг става Вечност блажена
а в шепата малка събираш Безкрая...

[img]http://s7.rimg.info/72c4a135911e031df285d216d0e9c3a9.gif[/img]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook