Pages: 1
#1 2012-02-07 14:54:13
- lalsity
- Member
- Registered: 2010-01-12
Re: Без заглавие ...
Светът около мен се срина. Не може да е истина. Няма го. Вече го няма. Най-добрият ми приятел е мъртъв и аз съм виновна за това. Усетих как сълзите ми напират. Стиснах ръката му по-силно и заплаках. Вече нямаше за какво да живея.
3 месеца по-късно ...
Първата ми година в училище без Дилан. Косата ми беше идеално права, очите подчертани с дебела очна линия. Днес не се облякох както обикновенно като извадена от корица на списание, а събсем обикновено - тесни дънки и черен суичър.
- С това темпо ще стигнеш в училище другата година – майка ми беше направила палачики залети с шоколад. Обожавах ги, но не хапнах и хапка. – Докога ще продължава това, Трейси?
Сълзите напираха в очите ми. Една черна сълза се търкулна върху лявата ми буза.
- Съжелявам – измърморих и излязох от нас.
Колата ми ме чакаше пред къщата. Влязох и запалих цигара. Отворих прозореца съвсем леко за да не се задоша и потеглих. Пуснах радиото и зазвуча Мерилин Менсън. Сълзите се стичаха и си мислих за онази нощ, когато Дилан умря. Отново осъзнах, че аз съм виновна. Само ако можех да върна времето ... но не можех. Вече го нямаше!
Преди да спра на паркинга пред училището, оправих грима си. Не исках да развалям репутацията си все пак. Когато слязох от колата, всички бяха вперили поглед в мен. Аз мълчах и гледах надоло.
- Трейси, Трейси – Барби викаше след мен – Трейси.. Къде беше цяло лято? Звънях ти над милион пъти.
Това е Барби. Викам и така, защото ми напомня за нея: дългите крака, русата коса, сините очи ... типично Барби.
- Съжелявам Сидни, не мога! – заплаках.
- НЕ СИ ВИНОВНА ТИ!!! – каза тя и ме прегърна.
- Напротив! – заявих. Исках да избягам от нея. Не ми беше до това сега. – закъснявам извинявай ...
Аз и Барби сме най-известните момичета в училище. Всички ни завиждаха за дългите крака, невероятните коси, красивите лица, слабите тела, богатите семейства и естествено за секси гаджетата. Приятелят на Сидни се казва Николай. Висок с руса коса и сини очи. Истинско бижу. Но му се носеше славата и на наркоман и дилар... Кристиян – моят приятел – черна коса сини очи и голяма уста. Мисля че се досещате! Ние бяхме великата петорка заедно с Дилан. Сега сме четворка и тази година всичко ще е различно!
Надявам се да ви хареса.
#2 2012-02-07 15:07:46
- x.X.xemo_girlx.X.x
- Member
- From: поsеtutел оt другuя свяt ..
- Registered: 2011-03-09
Не знам,не ме заинтригува особено,но дай да видим какво ще стане по-нататък
#3 2012-02-07 15:11:53
- Hrisi. S. H
- Member
- From: Where the sky ends
- Registered: 2011-11-01
Не ми харесва. Не ме грабна, освен това имаш доста правописни грешки. Ако бяха една-две няма да прави такова впечатление, но те са доста.
[list=*]
[*][list=*]
[*]Понякога ще идвам в съня ти
като нечакан и неискан гостенин.
Не ме оставяй ти на пътя-
вратите не залоствай.
Ще влезна тихо. Кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам –
ще те целуна и ще си отида.[/*]
[/list][/*]
[/list]
[list=*]
[*][list=*]
[*][list=*]
[*]"Прощално"- Н. Вапцаров[/*]
[/list][/*]
[/list][/*]
[/list]
#4 2012-02-07 15:15:54
- miikи маLs .
- Beαutiful Bitch
- From: Bulgaria
- Registered: 2011-01-25
Ами незнам, като цяло ме заинтригува и ми хареса. Но смесицата от български и английски имена малко не ми хареса.. Също, че твоята представа за "Барби" е; дългите крака , русата коса, многото грим и сините очи .. |-( П.п - също и доста правописни грешки, може би от бързанетоо.. Поправи ги! Хайде да видим какво ще стане : )) .
#5 2012-02-07 15:25:16
- ~smiley___face~
- Member
- Registered: 2011-09-08
харесва ми! Малко правописни грешки, но нищо ; )) Некст
Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]
#7 2012-02-07 16:04:18
- lady_ss1
- Member
- From: София
- Registered: 2010-09-17
Ами незнам, като цяло ме заинтригува и ми хареса. Но смесицата от български и английски имена малко не ми хареса.. Също, че твоята представа за "Барби" е; дългите крака , русата коса, многото грим и сините очи .. |-( П.п - също и доста правописни грешки, може би от бързанетоо..
Поправи ги! Хайде да видим какво ще стане : )) .
#8 2012-02-07 16:13:54
- beautiful_kitty
- YMCMB ♥
- From: Dubai .
- Registered: 2010-02-21
Не ми харесва. Не ме грабна, освен това имаш доста правописни грешки. Ако бяха една-две няма да прави такова впечатление, но те са доста.
#9 2012-02-07 18:23:56
- smile_97
- Member
- From: София
- Registered: 2010-02-01
Горе-долу ми хареса,но имаш доста правописни грешки.Пусни продължението все пак.
[img]http://prikachi.com/images/461/4216461i.gif[/img]
Мразя си ника...
#10 2012-02-07 18:50:40
- ronnie
- Member
- Registered: 2011-02-21
Чесно казано, като за начало ми хареса. Може би трябва да пуснеш следващата част, за да ни се разяснии картинката.:)
[list=*]
[*]Legend of the Guardians[/*]
[/list]
#11 2012-02-08 21:19:29
- lalsity
- Member
Първият ми час е математика. Не разбирам защо всички мразят тази "страховита математика". На мен ми допада, разбирам я и ми е лесна. По принцип седя на по предните чинове, но сега всичко е различно. Бях се барикадирала на последния чин до прозореца и слушах музика от MP3-ката си. Усетих присъствие до мен. Завъртях съвсем леко глава, за да видя кой е натрапникът. Не познавах момичето. Имаше нещо различно в нея, нещо познато - късата руса коса с бледо розова диадема, светло зеленият пуловер наметнат на раменете или пъстрите очи.
- Аз съм Дейна! - каза тя и подаде ръката си, когато забеляза втренчения ми поглед. Вдигнах лявата си вежда, изсумтях и се обърнах отново към прозореца. - Лол! Колко сте гостоприемни само! – изсмя се тя.
Погледнах я отново.:
- Някакъв проблем ли имаш? - попитах я. Нещо в нея ме дразнеше.
- Хах .. само не ме бий!! - каза с ироничен тон.
- Трейси! - изтърсих аз и отново сложих слушалката в ухото си.
Часовете преди голямото минаха предимно бързо. Запътих се към шкафчето си, за да оставя ненужните учебници. Там ме чакаше Кристиян.
- Как си? - попита ме той и ме целуна по бузата. Кристиян не е като другите момчета. Не е груб, нито ме притиска за секс.
- Как да съм? - свалих слушалките от ушите си. - Трябва да остана след училище. - преди да попита защо, развях бялото листче пред лицето му.
- Очарован съм! Още първият ден и вече имаш наказание. - тона му беше ядосан, но се усещаше нотка на разочарование.
- Не ми пука особено! - отговорих безгрижно. Оставих учебниците и затворих шкафчето си.
- До кога ще се обвиняваш? - тръгнахме към стола. Защо всички ми задаваха едни и същи въпроси? Аз бях виновна! Ако не се бях скарала с него той нямаше да кара пил и този камион ...
- Вечно ... - отговорих плахо.
Влязохме в стола. Сидни и Николай вече бяха седнали на нашата маса. Присъединихме се към тях. Столът от другата ми страна беше празен, но сякаш той стоеше точно до мен. Чувах смеха му, виждах лицето му. Толкова много болеше. Всички мълчахме, докато Сидни не прекъсна това блаженство.
- Това, което исках да ви кажа по-рано е, че братовчедка ми е в града. Тази година ще завърши тук. Много е симпатична и не е голяма лепка. Нали няма да имате нищо против известно време да се мотае с нас, докато си намери приятели?
- Не, не се притеснявай – казах аз и и се усмихнах.
- А! Ето я и нея.
Обърнах се назад. В тълпата видях русата френска прическа на момичето от часа по математика, което се приближаваше към нас.
-Здравей Трейси! – каза тя приятелски и се усмихна.
- Познавате ли се? – попита Сидни радостно.
Ето от къде ми е била толкова позната. Тя седна на празния стол до мен и весело започна да си приказва с останалите от групата. Не можех да издържам.
-Ник, имаш ли нещо ново за мен? – Сидни се подразни не толкова от това, че прекъснах разговора им, а от въпроса ми. Тя беше твърдо против наркотиците.
- Току що пристигна от Холандия! Имаме 10 минути до началото на часа ще се усамотиш ли с мен в тоалетната? – Сидни му хвърли злобен поглед.
- Разбира се – с усмивка на лице казах аз. – Идваш ли? - попитах Кристиян.
- Не, мисля да остана. Забавлявайте се! – каза и ме целуна.
С Ник се завряхме в тоалетната. Докато свиваше тревата аз придържах вратата някой да не влезе.
-Нещо не ти допада сладкиша, който Сидни доведе? – завърза разговор Ник.
- А? Дразни ме, но заради Сидни ще търпя. – не ми хареса погледа с който я гледаше Кристиян.
Ник запали тревата и ми я подаде. Свърши значително бързо, но часът вече беше започнал. Преди да излезем от тоалетната, Ник ми даде пакетче пико, което мислих да изсмъркам след като се прибера. Помолих го да каже на Сидни и Кристиян, че ми е станало лошо и съм се прибрала. Стигнах до вкъщи сравнително бързо, а имах чувството че са минали часове. Къщата беше празна както очаквах. Качих се в стаята си, надух музиката и направих 3 къси линийки. След като изсмърках втората, чух шум идващ от долу.
-Мамка му – изругах и бързо прибрах остатъка обратно в пакетчето. Слязох по стълбите в очакване на баща ми, но в хола нямаше никой. Отново чух шум. Този път идваше от кухнята. – Мамо? – без отговор. Стреснах се. Нямаше кой друг да бъде в нас по това време. Влязох в кухнята и видях вратата на хладилника отворена. Някой бъркаше вътре.
- Мразя, когато нямате от онези яки кремчета с вкус на ягода! – този глас ми беше толкова познат. Вратата на хладилника се затвори и пред мен се разкри лицето на най-добрия ми приятел.
- Дилан? – стреснато и едва чуто заявих аз.
Извинявам се за допуснатите правописни грешки! Надявам се да ви се разясни за какво става въпрос
#12 2012-02-08 21:48:43
- x.X.xemo_girlx.X.x
- Member
Некст некст некстт !! Стана много интересно
#13 2012-02-08 21:59:48
- miss_cute_kiss
- Member
- From: Somewhere in the oceans
- Registered: 2010-11-20
Некст некст некстт !! Стана много интересно
![]()
![]()
[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#14 2012-02-09 23:19:33
- lalsity
- Member
- А ти кой очакваше Дядо Коледа? - попита той и се усмихна широко. - Как си любима? - Леле, Ник имал и хубава стока. Това са просто халюцинации, той не е истински. Не, не може да е истина. Дилан е мъртъв. - Не са ти казали ?
- Какво да ми кажат? - едвам събрах сили да го попитам.
- Не ти ли стана интересно, защо нямах погребение? - наистина нямаше погребение. Мислих, че родителите му са го кремирали, за да не го ядат буболечките. И аз бих искала същото за себе си. - Жив съм!
Следващото, което помня е, че се събудих в стаята си. Сигурно дозата ми е дошла в повече. Вратата на стаята ми се отвори и Ким влезе с поднос. Ким беше не само прислуга, тя беше като част от семейството ми. Не беше много възрастна, винаги ходеше с висок кок и бяла престилка. Тя беше прекарала повече време с мен от колкото майка ми и баща ми взети заедно.
- Как си миличка? - попита тя и постави подноса пред мен. Пипна ме за челото. - Нямаш температура! Днес яла ли си нещо? Не искам да развиеш някоя болест!
- Сутринта нямах време да закуся, но пих кафе в училище. - заявих аз.
- Кафето не е храна. Не можеш да караш цял ден на кафе и цигари! - тя знаеше, че пуша, но не ме беше издала на родителите ми. - Ако знаеше как ще изглеждат белите ти дробове след 10 години ..
- ... пак щях да пуша! - заявих аз. Вдигнах капака на подноса. Беше ми направила кексчета с шоколадова глазура. Ким знаеше, че не мога да им устоя. Взех си едно. – Майка ми прибра ли се? – попитах с надежда.
- Не. Днес и двамата ще се приберат късно. Имат бизнес среща. – отговори Ким и тръгна да излиза. – Ако имаш нужда от нещо аз съм долу!
- Добре. – усмихнах се – Мерси за мъфините!
Ким излезе и аз веднага си взех телефона. Кристиян ми беше на бързо набиране.
-Здравей – чух гласа му през слушалката – Как си? Ник каза, че ти е станало лошо.
- Добре съм, само припаднах – казах с весел тон. – Имам нужда от теб! Ще дойдеш ли?
- Припаднала си? Разбира се, че ще дойда! – притеснено отговори той.
- Чакам те! – затворих телефона.
Надух музиката и потърсих остатъка от пикото. Тук някъде трябваше да имам малко трева. Прерових обичайните си скривалища и когато ги открих ги пъхнах в калъфката на възглавницата си. Влязох в банята и започнах да пълня ваната. Докато чаках отворих малкото прозорче и запалих цигара. Сложих от любимата си пяна за вана с аромат на ванилия, изгасих цигарата си в розовия пепелник и се топнах във ваната. Усетих как кръвното ми рязко пада и започна да ми се вие свят. Дилан изникна в края на банята.
Eто некста. Радвам се, че проявихте интерес. ^^
#15 2012-02-09 23:35:56
- djuu
- Member
- Registered: 2011-09-09
Ощее..
#16 2012-02-10 09:38:10
- x.X.xemo_girlx.X.x
- Member