#676 2012-04-11 09:56:23

depressed
Изгонен(а)
From: чσur smile! :)
Registered: 2010-07-22
Website

Re: Изплаши Се (История за Духове)

АAAAAAAAAAAAA ПРЕСТАНЕТЕ БЕЕ! Накрая ще взема да я спра тая история всички да са доволни!
Спамете си на лично,що тука!?
|-)

Да не си посмяла. Историята е уникална.

#677 2012-04-11 10:28:20

~Monster
Member
From: Rio De Janeiro...
Registered: 2012-03-02

АAAAAAAAAAAAA ПРЕСТАНЕТЕ БЕЕ! Накрая ще взема да я спра тая история всички да са доволни!
|-)

Да не си посмяла. Историята е уникална.

аа е ся те убих ;дд

wwwwwwww[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m2atanyJsH1rpxy64o1_500.gif[/img]
wwwwwwww Cuz'only god can judge me!
Just ask '3'

#678 2012-04-11 10:53:34

viktoriq_biserova
Member
Registered: 2010-05-14

Оооо момичеее кажи кое е тва нещоооо  бе!!!
Уникалнааа!НЕКСТ inlove

♥¤..Let us die young or let us live forever.We don`t have a power but we never say never!!..¤♥
[img]http://static.rollingstone.ru/pic/ano/3/one_direction.jpg[/img]

#679 2012-04-11 14:20:13

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20

Остават около две части и историята свършва. ; )
Все пак се радвам,че я изтърпяхте до края.

[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#680 2012-04-11 14:42:36

miimity98
Member
Registered: 2011-10-01

surprised  ... Неее  sad  Какво ще правя без тази история  sad
Още!!! heart

[img]http://media2.giphy.com/media/AINIL9Oy8KAvu/giphy.gif[/img]

#681 2012-04-11 14:46:55

miss_cute_kiss
Member

Ами аз имаме една нова и мисля,след като приключа тази да опитам и с другата.Но имам въпрос към вас:
Отново ли да бъде Хорър или да бъде нещо по-обикновено?
think

[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#682 2012-04-11 14:57:08

sexy_girlll
Member
From: ~Summer Paradise~
Registered: 2012-03-13

Хорър< 33

[list=*]
[*]........................................................................

Let’s say goodbye
And never back again, let me cry
I wanted you, you wanted to lie
I knew that it would happen this way.
[/*]
[/list]

#683 2012-04-11 15:02:39

Bluee^^
Member
From: Imola
Registered: 2012-03-01

Да не бъде хорър този път.

[list=*]
[*][img]http://prikachi.com/images/759/6438759V.gif[/img][/*]
[/list]

#684 2012-04-11 16:31:06

~Monster
Member

Ами аз имаме една нова и мисля,след като приключа тази да опитам и с другата.Но имам въпрос към вас:
Отново ли да бъде Хорър или да бъде нещо по-обикновено?
think

аз лично обичам хоръри, но ти реши ^^

wwwwwwww[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m2atanyJsH1rpxy64o1_500.gif[/img]
Just ask '3'

#685 2012-04-11 17:13:28

miss_cute_kiss
Member

Тамм е проблема...Имам толкова много идеи.. ;д lipssealed

[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#686 2012-04-11 17:16:52

~Monster
Member

ами пиши за всяка идея.аз колко тетрадки имам вкъщи...не ги пиши наведнъж, просто си запиши идеите.развий едната, почни следващата и така smile

Just ask '3'

#687 2012-04-11 17:48:41

viktoriq_biserova
Member

Хорър< 33

♥¤..Let us die young or let us live forever.We don`t have a power but we never say never!!..¤♥

#688 2012-04-11 18:23:46

AlexAndrA_1998
Member
From: All over the world
Registered: 2011-02-22

|-)

Само да си посмяла!Знам къде живееш  devil  laugh

[img]http://24.media.tumblr.com/ec83d032a9e84402271c1bb747242055/tumblr_mor66tHgf81svhepzo1_500.gif[/img]

#689 2012-04-11 18:24:44

AlexAndrA_1998
Member

surprised  ... Неее  sad  Какво ще правя без тази история  sad
Още!!! heart

+ нека да е хорор  chuckle
м/у какво стана с историята свързнана със "Зъби" ?

[img]http://24.media.tumblr.com/ec83d032a9e84402271c1bb747242055/tumblr_mor66tHgf81svhepzo1_500.gif[/img]

#690 2012-04-11 18:35:44

privaтe Love
Member
From: in his late night thoughts
Registered: 2010-08-07

Аз подкрепям всякакъв вид истории,така че нямам претенции и препоръки.Искам само некста на тази ;d  heart

«» Hold my hand and I'll take you there... somehow, someday, somewhere...

#691 2012-04-12 10:15:18

~Monster
Member

ами пиши за всяка идея.аз колко тетрадки имам вкъщи...не ги пиши наведнъж, просто си запиши идеите.развий едната, почни следващата и така smile

спреш ли я, те убивам ;дд дори ме вдъхнови да пиша история по твоя сюжет rofl

Just ask '3'

#692 2012-04-12 14:18:59

miss_cute_kiss
Member

спреш ли я, те убивам ;дд дори ме вдъхнови да пиша история по твоя сюжет rofl

Е,все някога трябва  да има край.. :д

[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#693 2012-04-12 20:50:35

miss_cute_kiss
Member

Ето.

Част ХХХХVІІІ

Стоях като замръзнала.Сякаш се намирах насред Северния Ледовид океан или като на ,,Титаник".Можеше ли да е възможно това? Но защо той би го направил,аз...аз не съм сигурна дали това ще е същият човек когото..Аааа..човече не беше нужно!
-Т-т-ти ли си? -попитах познатия глас с надеждата да отрече и просто гласовете им да си приличат толкова много.
-Аbsolument. -каза той,а аз се загледах в малката точица от светлина,която ставаше все по-голяма и по-голяма.Усетих парещата течност в очите ми и сухата болка в стомаха,буцата в гърлото си,сякаш бях глътнала хапче на сухо.Преглътнах един-два пъти и течността се върна обратно.Припомних си пак онзи момент.Бях паднала по лице.Събрах юмруците на ръцете си и бавно се изправих.Гневът в мен се надигаше.Чувствах.че отново дишам.Не беше честно.Той се е превърнал в такъв изрод.Въпреки че не го виждах,го знаех.Външно ще си е същия както преди,но вътрешно ще е една развалина.Докато се изправях,коленете ми трепереха от болка.Когато онова нещо което не видях ме вметна в стаята,паднах доста неприятно.Но в момента изобщо не ми пукаше.Исках просто да го смажа.Въпреки че знаех как стоят нещата.
-Какво става,Лизи,скъпа?Езикът си ли глътна? -имаше наглостта да ме нарича ,,Лизи".
-Глуха ли си? -попита с присмех той.
-Не,а ми се ще да бях. -изсъсках.
-Какво,какво каза? -той използваше своя тон който мразех.
-Май ти си глухият. -присмях се леко,въпреки,че изобщо не ми беше до смях.
Светлината бавно се разрастваше.Беше една гнусна жълтеникава светлина,която стигна до лявото му рамо и разкри малък спомен.На рамото му имаше татус с надпис ,,Приятелство".Спомних си кога го направихме.Аз също имах на дясното рамо.С трепереща ръка дръпнах блузката си надолу и старият извехтял надпих се разкри.Една пареща сълзичка капна на него,но после всичко пресъхна,дори и спомените.Светлината разкри и ключицата му,след нея врата,брадичката,носът,очите...
Беше същият! Точно както го помня.Тъмно сините му очи,черната коса и бялата кожа.Която сега като че ли бе избеляла още повече.Устните му се разтеглиха в малка,почти незабележима усмивка.Гадната жълта светлина разкри гърдите му,след това и краката.
,,Пораснал си" -помислих си без да казвам нищо.Предишният му замъглен от омраза поглед сега беше изчистен,но все още тъмен и мрачен.Защо се върна? Нали беше казал,че му е все тая?
-Защо ме гледаш така безизразно? -попита той. -Не се ли радваш отново да ме видиш? -о,радвах се.Толкова много се радвах,но ми идеше да го забия в земята и да го налагам докато не стане същия като преди.
-Мълчиш.Помня това.Значи все пак се радваш да ме видиш,но и ме мразиш? -попита ме отново.Не отговорих.Не отговорих защото ако бях,щях да кажа неща които предпочитах да пазя за себе си.
-Не те разбирам... -започна,но на мен ми писна да го слушам.
-Преди ме разбираше. -казах без да изпускам от поглед мътните му очи.Той се засмя.
-Преди бях глупак.Казах ти,че ти няма да ме спреш да отида там. -не си спомнях къде искаше да отиде тогава.Но помнех защо искаше да го направи.
-Казах ти,че ще си отмъстя на всяка цена,а ти помниш ли какво ми каза? Помниш ли? -попита ме.Да,спомнях си,но не казах нищо.
-Каза ми ,,Ако трябва и ръцете,и краката ще ти счупя,но няма да те пусна там". Изглежда си се провалила от всякъде.А аз въпреки това не успях да сторя това за което си тръгнах.Защото някой друг,Кай,ми попречи да го сторя.
-Кай ли? -попитах го и очите ми се ококориха.Какво е станало с Кай?
-Какво общо има Кай? -попитах го.Бях забила краката си в земята,за де не се възползвам от това да го размажа.
-Какво общо има ли? Кай е главният заподозрян тук,Лизи. -каза той.
-Не смей да ме наричаш Лизи. -просъсках и присвих очи от злоба.
-Или какво? Лизи,Лизи,Лизи,Лизи.. -и продължаваше,и продължаваше да го повтаря,а думите отекваха в ума ми.Това беше и последната ми капка търпение.Засилих се и го избутах към тухлената стена зад него.Той се удари там и издаде силен тътен.Падна на земята.Скочих върху него и започнах да го налагам с юмруци.Устната му се разкървави.
-Дойде ли ти акълът или трябва да те удрям още? -изкрещях,а той само ме погледна и започна да се смее.Хванах го за блузата,издигнах го до седнало положение и отново го ударих в земята.Човече,беше доста по-тежък от преди.
-Защо!? -изхлипах и косата ми падна напред към него след което се допря до гърдите му.   -Защо!? -повторих.А той продължаваше да се смее.Държах го за тениската,след което го ударих с двете си ръце в гърдите.Сълзите ми капеха по тениската му.
-Бях ти казал защо. -каза той все още усмихнат.Вярно беше.Много пъти ми бе казвал защо,но не си спомнях.
-Казах ти,че ако трябва ще счупя и ръцете и краката ти,но няма да те пусна.Защото ние бяхме приятели Тай,най-добри приятели.Колкото повече се карахме и спорехме за глупави и ненужни неща,колкото повече си казвахме един на друг,колко се мразим,Тай,толкова повече разбирах,че ти си най-добрият ми приятел! Защо!? -вече хлипах с глас,но все още не се предавах.
-Защото,за да стана силен,достатъчно за да направя това което не успях,трябваше да убия най-добрия си приятел. -каза той и усмивката му за секунда се скри,после отново се показа.След тези думи аз се отпуснах.Спомних си толкова много неща.Спомних си защо си тръгна,спомних си когато го ударих с една пръчка и той се извини на мен?
-Защото за да станеш.. -започнах да повтарям думите му.Чувствах се като побъркана.Не можех да анализирам нещата.Бях толкова хаотична.
-Трябваше да те убия.А все още те мразя толкова много.Нищо не ми пречи да те убия и ще го направя при първа възможност.За да направя това,което все още не съм успял.
-Но,ние..ние бяхме приятели? -попитах след което се изправих и го ритнах.
-Сама го каза. Ние бяхме приятели.

[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#694 2012-04-13 07:38:16

viktoriq_biserova
Member

айде искаааам некстттттттттттттт heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart   heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart

#695 2012-04-13 07:54:09

Aleks_stz
Member
Registered: 2011-01-29

айде искаааам некстттттттттттттт heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart   heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart

#696 2012-04-13 09:49:17

miss_cute_kiss
Member

Радвам се.Остават точно две дълги части до края! : ) heart

[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#697 2012-04-13 10:11:48

AlexAndrA_1998
Member

Тай ли е нещото? Въпросното нещо  laugh Айде давай некстаа   heart  sun

#698 2012-04-13 10:33:24

Нелии
Member
From: LA
Registered: 2011-09-09

некст, некст, некст  heart  heart  heart не искам да свършва.. : (  heart

I tried to find you at the bottom of a bottle,
laying down on the bathroom floor,
my loneliness was a rattle in the windows,
you said you don't want me anymore..

#699 2012-04-13 15:55:57

~Monster
Member

Тай ли е нещото? Въпросното нещо  laugh Айде давай некстаа   heart  sun

Just ask '3'

#700 2012-04-13 17:23:43

miimity98
Member
Registered: 2011-10-01

некст, некст, некст  heart  heart  heart не искам да свършва.. : (  heart

[img]http://media2.giphy.com/media/AINIL9Oy8KAvu/giphy.gif[/img]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook