#251 2012-02-03 20:32:39
- SmiLe_baby
- Member
- Registered: 2011-09-08
Re: Изплаши Се (История за Духове)
Няма да се сърдя, но тази вечер си го искам!! Аз, нахалницата!
съгласна
аха (y) (y)
ОБИЧАШ - предават те.. ДОБЪР СИ - използват те ВЯРВАШ - лъжат те..МАЧКАШ - уважават те.
#252 2012-02-03 20:36:24
- Nadeto..77
- Member
- From: Пловдив
- Registered: 2011-01-27
- Website
Некст..
Young,Wild&Free..
[img]http://prikachi.com/images/447/6095447u.gif[/img]
#253 2012-02-03 21:37:32
- miss_cute_kiss
- Member
- From: Somewhere in the oceans
- Registered: 2010-11-20
Ето некста. ^^
Част ХХІІ
Тези негови думи не ми даваха мира.През последните минути.
-Ела тук. -казах и потупах мястото до мен на леглото.Кай се настани до мен и аз го прегърнах.
-Знаеш ли.Имам още истории ако ти се слуша.. -не успя да довърши,защото вратата се отвори.
-Госпожице,защо Си говорите сама? -попита ме Би и се наведе за да събере нещо от пода.
-Какво,аз не си говоря сама.Говорех на Кай. -казах и посочих мястото до мен,защото Кай все още беше тук.Когато Би чу името му,Тя сякаш потръпна и погледна към мястото до мен.Тя го видя!
-О-о,не госпожице,Вие си говорите сама. -засмя се Би.Тя го видя.Сигурна съм.
-Да не би да ме наричаш психарка? -попитах и гневно се изправих.Кай се подпря на една ръка.
-Нищо подобно,но огледайте се.Напълно сама сте. -каза тя и направи жест с ръката си,като очите и обходиха стаята.Спряха се над силуета на Кай и после се върнаха към моите.Този неин поглед.Мрачно сивите очи на фона на черните и вълнисти коси,бе мрачна и едновременно излъчваше...Сексапил!?
-Все тая.Какво? -попитах докато я гледах как ,,уж" обикаляше да почисти,но очите и бяха приковани в Кай.Въпреки,че тя твърдеше,че си говоря сама.
-Дойдох само да ви уведомя,че родителите ви казаха,че ще ви чакат в седем в трапезарията. -о,я стига! Наистина ли тази мадама си мислеше,че може да ми заповядва!?
-Добра,а сега излизай! -казах и я избутах,след което треснах вратата.
-Много си добра.Ела тук. -усмихна се Кай и аз се настаних до него в йога поза.
-Тя не те вижда? -казах въпросително и присвих очи.Кай просо вдигна рамене.
-Е,искаш ли да ти разкажа историята или не? -попита той,сякаш миналия разговор не сме го водили.Все ми беше тая,така,че кимнах.
-Добре.Знаеш ли,тя беше малко момиче като теб.. -малко момиче!? О,не!! Ще умра от смях!
-До 1990г. когато тя....умря.Тя беше на петнадесет и се казваше Кери.Живееше с майка си в проклетата къща.Един ден майка и излезе и и каза,че ще се прибере за вечеря.Кери имаше домашна прислужница,която готвеше,когато чу звук от падане на предмет от стаята на Кери.Тя разбира се се качи за да види.И когато се качи видя тялото на Кери.Лежащо и безжизнено,точно....в тази стая. -побиха ме тръпки.Значи спя в стая на убито момиче!? Не е особено приятно.
-Когато майка и се прибрала,видяла тялото и с прислужницата светкавично се изнесли и продали къщата.Но една година по-късно,като другото семейство се нанесло,те имали проблем с къщата и точно тази стая била заключена.Викали ключар,но вратата не се отваряла.Когато майката на мъртвото момиче,едва влязла,веднага се качила за да провери.Вратата се отворила от първото натискане на дръжката.Когато отворила вратата,познай какво видяла? -попита ме той и онзи негов психичен поглед отново се появи.
-Хайде де,не ме дръж в напрежение! -казах и го пернах по рамото.Той се усмихна и се доближи.Впи устните си в моите.
-Както кажеш. -каза Кай и се усмихна. -Видяла костите от скелета на дъщеря си.Тогава и другото семейство напуснало,а майката на момичето била принудена да остане завинаги тук,както и домакинята.Някои твърдят,че вечността им не е изтекла и те все още са някъде тук.-настръхнах и Кай го усети,след което ме прегърна.
-Но това са просто страшни истории,Лиз. -каза успокояващо той.
-Но аз не се страхувам. -казах му.Той ме погледна накриво.
-От какво се боиш? -попитах го присвих очи.
-Да не си отидеш. -каза той и отстрани кичур от косата ми,като я сложи зад ухото.
-Няма да стане.Аз винаги ще съм тук с теб. -казах и Кай ме целуна,сякаш за последно,но не беше.След това измрънка нещо като си помисли,че не съм го чула.
-Или да не умреш.
[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#254 2012-02-03 22:24:05
- co0l_girl
- Member
- Registered: 2010-02-10
Страхотна част, както винаги.
[img]http://prikachi.com/images/71/4460071M.jpg[/img]
Искам да бъда себе си, без да плащам данък - "обществено мнение".. :]]
#255 2012-02-04 00:19:05
- miss_ya
- Member
- From: Narnia
- Registered: 2010-11-22
Неекст!!
[img]http://store.picbg.net/pubpic/B3/F9/213db4373f5ab3f9.gif[/img]
Haytham Kenway
#256 2012-02-04 08:17:00
- malwu..
- Member
- From: Монтана ~
- Registered: 2010-11-17
Великолепно е, нееекст, некст !!
~* - * Our love is like the wind .. I can't see it,but I can feel it ! <3 ~ ;}
#257 2012-02-04 09:50:11
- nessy_
- Member
- From: -New York
- Registered: 2010-12-25
Уникална си .. и историйката също
некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст некст...
[img]http://www.prikachi.com/images/105/4948105h.jpg[/img]
Докосвам гръбнака на вселената, когато пътувам из времето и оставям сянка върху слънцето, любовта ми е като песента на вятъра. Ако зависи от мен, никога няма да умра, ако зависи от мен, утре ще умра хиляди пъти и ще оживея седем секунди по - късно ..!!!
#258 2012-02-04 10:15:41
- just_incredible
- Member
- From: London
- Registered: 2011-01-05
Уникално е Некст !!!
#259 2012-02-04 19:16:23
- AlexAndrA_1998
- Member
- From: All over the world
- Registered: 2011-02-22
Некст Не ни дръж в напрежение деее
[img]http://24.media.tumblr.com/ec83d032a9e84402271c1bb747242055/tumblr_mor66tHgf81svhepzo1_500.gif[/img]
#260 2012-02-04 21:19:54
- miss_cute_kiss
- Member
Ето некста ^^
Част ХХІV
Стоях сгушена в Кай и си мислех за вечерята с родителите ми.Ако можех щях да ги заключа в едно мазе и да им давам само хляб и вода.Толкова ги...ами не мога да кажа,че ги мразех,но ми беше втръснало от тях и караниците им.Постоянно си викаха или се караха за нещо.
-Чу ли това? -обърнах се настрани от Кай,защото от кухнята дойде писък,а после трясък.Скочих от леглото готова да отворя вратата,но той изведнъж се появи пред мен.
-Не! -прошепна в ухото ми.Опа,какво става тука!?
-Защо не? -попитах и се обърнах облягайки се на вратата.Кай се доближи,като сложи едната си ръка на вратата.Точно като свалките през деветдесетте. Яко,а!?
-Защото така. -каза той и притисна устни до моите. -Това е То. -помрачи изражението си Кай.Се тая.
-Не ми пука,Кай! Ще отида. -казах и го бутнах.Бях се ядосала.Слизайки по стълбите,Кай вървеше след мен.
-Лиз,стой! -викна той след мен,но аз не спрях.Слязох право в кухнята.Там така наречената Би,чистеше нещо по плота.
-Какво става тук!? -попитах ядосано и скръстих ръце.Усетих как Кай ме прегърна.Погледът и беше прикован в него.
-Какво имате предвид,госпожице? -попита ме саркастично тя.
-Много добре знаеш.Някой извика и после се чу трясък! -развиках се.
-Боя се,че ви се е причуло госпожице. -каза тя и се обърна така,че задника и да е на показ.
-Спокойно Лиз,само се опитва да те вбеси! -намеси се и Кай.Изкачих стълбите набързо и заключих вратата на стаята.
-Защо е тук!? -попитах и присвих очи,като се свивах на леглото.Кай дойде при мен.
-Понякога се връщат при любимите си. -каза той и сви рамене.
-Чакай какво,връщат!? Тоест,те са ТЕ,тоест много? -попитах и усетих тръпки по гърба си.Кай кимна.
-А това значи,че То е.... - преди да довърша той отново кимна. -О Господи! -извиках и покрих с ръце устата си.
-Спокойно.Помни,те не могат да те наранят.Могат само да ни изплашат. -погали косата ми той.
-Нали знаеш историята с изгубеното момче? -попита ме Кай и подпря ръката си на леглото,така че аз да легна а той се озова почти върху мен.
-Не. -казах аз и зачаках за да ми разкаже.
-Ами,въпросният Кайза,точно преди майка му да полудее,един ден той просто изчезнал и години по-късно се върнал.Никога не бил същия и точно защото вече бил мъртъв.Когато майка му разбрала,тя се побъркала,не знаела какво да направи и полудяла.Започнала да убива децата си.Оставила само Кайза жив защото просто той не можел да умре пак. -завърши той и страховитата му физиономия вече се беше превърнала в секси прелъстителна усмивка.Изправих се,но той не се отлепи от мен.
-Разказваш го сякаш си бил там. -казах и по изгледах въпросително.Кай кимна.
-Така е,защото бях. -очите ми се ококориха.Спомням си какво ми беше казал преди два дни,когато аз тотални изкрейзих и го накарах да се махне,а той ми изигра лоша шега.
-Не се стискай.Можеш да ме попиташ. -подсмихна се той.
-Добре. -казах и се приготвих да го попитам. -Добре,какво е? -попитах и зачаках отговора му.
-Какво е...замисли се той и отново ме налегна.Впи устните си в моите и продължи целувките,след което леко се отдръпна и каза.
-Да чувстваш само празнина,жаждата за убийство да е изяжда отвътре,но това ужасно чувство да те изгаря и да не можеш да го направиш.Или пък можеш,но после ще съжаляваш.Всички да те зяпат и да те сочат с пръст и да казват ,,Този го познавам,ОМГ имаше го на вестниците!" Дразнещо е,но почти никога не те разпознават,или пък не те виждат.
-Не ми звучи готино.А как ходиш напред-назад? -попитах го и присвитите ми очи се свиха още повече.
-Ами първоначално не можеш,можех да ходя никъде,можех да стоя само в това загниващо място,но с времето се научих.Но все още е малко неприятно.И беше неприятно,преди да се появиш ти. -каза той и милва лицето ми след което ме целуна нежно,но онова негово психично изражение отново украси лицето му.
-Но тогава разбрах за Него.И за останалите ,,жители".Започнах да изследвам това място.Така де,аз не можех да мръдна от тук! Много пъти съм искал да се махна,просто да избягам,но не можеш. -аз го прекъснах.
-Но сега нали можеш? -попитах нарочно.
-Не бих те оставил тук,сама. -каза Кай и ме прегърна.Но после настръхнах защото осъзнах какво ще каже -А после започнах да правя това,което Те искаха! Това е,и ти ще го разбереш с времето.
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#261 2012-02-04 21:30:06
- co0l_girl
- Member
Най-после. Да, да, даа Кай е дух.
#262 2012-02-04 21:36:33
- malwu..
- Member
- From: Монтана ~
- Registered: 2010-11-17
Невероятно !!
~* - * Our love is like the wind .. I can't see it,but I can feel it ! <3 ~ ;}
#263 2012-02-04 21:39:34
- miss_cute_kiss
- Member
О,ще разберете дали е дух или не ;дд
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#264 2012-02-04 21:50:12
- miss_ya
- Member
Ох,невероятно е!! Некстче,плийс?
П.П. : Гледах AHS и да те успокоя - изобщо не ми прилича на сериала. Да,има такава къща! Да,има психясало момче,както и шантаво семейство + икономка или чистачка.Но не ми прилича на филма.ТОВА ТУК,ми харесва повече!!
Haytham Kenway
#265 2012-02-04 21:55:01
- miss_cute_kiss
- Member
Ох,невероятно е!! Некстче,плийс?
П.П. : Гледах AHS и да те успокоя - изобщо не ми прилича на сериала. Да,има такава къща! Да,има психясало момче,както и шантаво семейство + икономка или чистачка.Но не ми прилича на филма.ТОВА ТУК,ми харесва повече!!
Олееее,благодаря ти много! Но нещо което искам да кажа е,че наистина-описанието е пряко свързано с ,,Зловеща семейна история" ,но действието което ще се разви малко по-нататък -НЯМА НИЩО ОБЩО ! И отново благодаря ти!
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#266 2012-02-05 10:08:49
- AlexAndrA_1998
- Member
- From: All over the world
- Registered: 2011-02-22
АААА !!! Некстт
[img]http://24.media.tumblr.com/ec83d032a9e84402271c1bb747242055/tumblr_mor66tHgf81svhepzo1_500.gif[/img]
#267 2012-02-05 10:41:32
- Nadeto..77
- Member
- From: Пловдив
- Registered: 2011-01-27
- Website
Страхотно..Некстт
Young,Wild&Free..
[img]http://prikachi.com/images/447/6095447u.gif[/img]
#268 2012-02-05 12:38:40
- vladiity
- Member
- From: маDриD* .. <33
- Registered: 2010-11-23
авв .. прекрасноо некстт !!
[img]http://prikachi.com/images/70/4264070F.jpg[/img]
Fuck world ..
#269 2012-02-05 16:41:01
- Lidka2
- Member
- From: In wonderland {} < 3 3
- Registered: 2010-08-28
НЕКСТ ! Амии какво е "AHS" и как се превежда ?
Fight all your demons. ;]]
#270 2012-02-05 18:22:13
- miss_ya
- Member
НЕКСТ ! Амии какво е "AHS" и как се превежда ?
AHS е въпросният сериал и всъщност се превежда "Американска история на ужасите".. Оригиналното име е "American horror story"..
Haytham Kenway
#271 2012-02-05 18:24:53
- rosy.th
- Member
- From: София
- Registered: 2011-11-06
AHS = American Horror Story (Американска история за ужаси)
НЕКСТНЕКСТНЕКСТНЕКСТ!!
[align=center]http://data.whicdn.com/images/19853877/ … _large.gif[/align]
#272 2012-02-05 19:59:11
- privaтe Love
- Member
- From: in his late night thoughts
- Registered: 2010-08-07
Оле,уникална история!Прочетох я тази вечер на един дъх и определено ще я следя.Не гледам сериала,за да кажа какво мисля,но със сигурност това,което пишеш,страшно ми допада!
P.S. Само аз ли не го разбрах това " -А това значи,че То е.... - преди да довърша той отново кимна. -О Господи! -извиках и покрих с ръце устата си. "
«» Hold my hand and I'll take you there... somehow, someday, somewhere...
#273 2012-02-05 20:02:55
- miss_ya
- Member
Оле,уникална история!Прочетох я тази вечер на един дъх и определено ще я следя.Не гледам сериала,за да кажа какво мисля,но определено това,което пишеш,страшно ми допада!
P.S. Само аз ли не го разбрах това " -А това значи,че То е.... - преди да довърша той отново кимна. -О Господи! -извиках и покрих с ръце устата си. "
И аз не разбрах,честно казано !
Haytham Kenway
#274 2012-02-05 21:38:27
- co0l_girl
- Member
Искаме 25-та част!
#275 2012-02-06 12:30:35