Pages: 1
#1 2011-12-12 20:30:47
- play_boy_justin_bieber
- Member
- Registered: 2011-09-12
Re: Да приема ли или не?
Здравейте! Значи отново съм аз. Преди дни пуснах тема в която казах,че въпросното момоче ме убижда по най-бруталния начин! На рожденния ден на сестра му успяхме да останем сами и го питах. Той каза,че не знае,защо се държи по този начин,след което ми предложи да ходим! Та въпроса ми към вас е- Да приема ли да ходим или да откажа?
#2 2011-12-12 20:41:38
- x_alien_x
- Member
- Registered: 2010-10-04
Ти уважаваш ли себе си като личност изобщо?Или пчела ти е изпила мозъка..
Щом той те обижда по най-бруталния начин как искаш да си с него, ще се псувате за Здрасти , ли !? Та ти самата знаеш ли имаш ли чувства към него , та нас питаш.. Ние откъде да знаем.Да мъжете са идиоти на тази възраст , но чак пък толкова..Според мен те базика,ама мое мнение.
[list=*]
[*]To feel nothing.
What a beautiful feeling that is.[/*]
[/list]
#3 2011-12-12 20:55:45
- Iv4eto_L0ve
- Member
- From: * The City Of Love <3
- Registered: 2011-01-14
мекошава cи..аз ако бях на тове мяcто ще му покажа _|_ защото не може да не знае причината за неговото държание..както казах го бият хормоните и не cи залужава
-Как се казваш?
-Любов!
-Какво правиш?
-Обичам!
-Всичко ли?
-Не.
-А кого?
-Само и единствено теб!
[img]http://s.rimg.info/d426d4d47539ed8d8f4a27df64a49946.gif[/img]
[img]http://prikachi.com/images/104/4025104S.jpg[/img]
we ♥ it
#4 2011-12-12 20:59:19
- Going^Crazy
- Member
- From: Shumen
- Registered: 2011-09-10
Ако толкова много го харесваш приеми, но това че ти е предложил може би е някаква шега от сорта "така ти се извинявам и след 2-3 дена ще скъсаме".... Само ти можеш да прецениш това... Ако бях аз нямаше да приема при никакви обстоятелства след като той толкова пъти без никаква причина ме е обидил по някакъв начин... но отново казвам това си е мое мнение! Ти си прецени!
По-добре да бъдеш кофти версия на себе си , отколкото бета версия на някой друг! ;]]
http://ask.fm/GabrielitaMaybe Питайте каквото и да е
#5 2011-12-12 21:02:22
- girlcheto
- Member
- From: New Yorkk ;pp
- Registered: 2009-01-10
То на тази възраст момчетата са такива, колкото и тъпо да звучи.. |-( Когато харесват момиче, те започват да го обиждат, обарват, удрят и аз не знам защо решават да правят това, когато харесват момиче вместо да я ухажват...
Щом питаш нас за това, значи или не изпитваш чувства към него или се съмняваш в нещо..
Първо си помисли дали имаш чувства към него и тогава решавай дали ще ходите или не.
#6 2011-12-12 21:25:21
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Добре, имам чувството, че аз съм единствения човек тука, който по принцип изпитва чисто и просто симпатии и привличане към другия и при който чувствата се появяват с течение на връзката, а не преди това.. |-(
Както и да е, самия факт, че питаш показва, че си несигурна, ако беше сигурна нямаше да питаш.Според мен с такава мъжка измет не трябва да се занимаваш.
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#7 2011-12-12 21:45:25
Той те ОБИЖДА и ти питаш НАС дали искаш такъв човек до себе си? Сериозно ли? Само аз ли харесвам възпитани и мили момчета? Според мен се опитва да те използва по някакъв начин и предложението му не е искрено. По-добре стой далеч от него.
Just remember that sometimes,
the way you think about a person
isn’t the way they actually are.
#8 2011-12-12 21:45:46
- h0neyy^^
- fucker
- From: in the dark xx.
- Registered: 2011-09-13
За всяко нещо ли ще ни питаш?!Ако бях на твое място щях да му откажа,все пак той си играе с достойнството ти!
[list=*]
[*]LOVE YOU MORE THAN THOSE BITCHES BEFORE.[/*]
[/list]
#9 2011-12-12 21:59:21
- Dr.Predator
- Member
- From: Sin City
- Registered: 2010-11-21
- Website
Това е момента да му го върнеш. Откажи му. Пък и за мен,ако приемаш се унижаваш. След всичко което ти е направил...
#10 2011-12-12 22:02:22
- play_boy_justin_bieber
- Member
- Registered: 2011-09-12
То на тази възраст момчетата са такива, колкото и тъпо да звучи.. |-( Когато харесват момиче, те започват да го обиждат, обарват, удрят и аз не знам защо решават да правят това, когато харесват момиче вместо да я ухажват...
Щом питаш нас за това, значи или не изпитваш чувства към него или се съмняваш в нещо..
Първо си помисли дали имаш чувства към него и тогава решавай дали ще ходите или не.
Ами аз имам чуства към него! вижте в поста 'Той се държи ужасно...' Той ми се извини,но се съмнявам,че наистина има чуства,щом се държи по този начин! Първо ме обижда и после иска да ходим. Като го гледам с всичките момичета с които е ходил винаги е започвал с обиди и после им предлага и всички му се лепят! Незнам.Трудно ми е! В скайпа ми се моли от обяд от както съм седнала и ми е трудно много!
#11 2011-12-13 05:36:58
- puh4u7
- Member
- From: Варна.
- Registered: 2011-01-17
Първо си помисли дали имаш чувства към него и тогава решавай дали ще ходите или не.Ами аз имам чуства към него! вижте в поста 'Той се държи ужасно...' Той ми се извини,но се съмнявам,че наистина има чуства,щом се държи по този начин! Първо ме обижда и после иска да ходим. Като го гледам с всичките момичета с които е ходил винаги е започвал с обиди и после им предлага и всички му се лепят! Незнам.Трудно ми е! В скайпа ми се моли от обяд от както съм седнала и ми е трудно много!
Оставай го. Не се набутвай с тоя... после ще ти каже сорри късаме.. и накрая ти отново ще страдаш най - много.
[img]http://i44.tinypic.com/eu23jt.gif[IMG][IMG]http://i44.tinypic.com/eu23jt.gif[/img][/IMG]
#12 2011-12-13 06:59:28
Зарежи го, най - малкото, заради уважението, което имаш към себе си.
Не си заслужава. Щом се държи толкова неадекватно, си го представям какво малко, не знаещо нищо и неориентирано момченце е, все още. Ще има още много други след него, гарантирам ти го. Този просто го подмини като пътен знак, защото със сигурност ще е само губене на време. Тоя тип момченца са толкова банални и познати, че си нямаш и на идея.
#13 2011-12-13 08:27:48
- h0neyy^^
- fucker
- From: in the dark xx.
- Registered: 2011-09-13
Имаш чувста към него , окей , ама ако сега тръгнеш с него , рано или късно ще съжеляваш ! По - добре не прави тая грешка , ако тръгнеш с него , според мен ще се унижиш.
[list=*]
[*]LOVE YOU MORE THAN THOSE BITCHES BEFORE.[/*]
[/list]
#14 2011-12-13 13:44:03
- mimi_vasileva
- Member
- Registered: 2011-01-07
Не се занимавай. После, ако те зареже само ще страдаш! Не си струва да се занимаваш с такива от личен опит ти го казвам !
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
#15 2011-12-13 13:53:05
- faninkata < 33
- tеmptation.
- From: In Wonderland (: / Бургас.
- Registered: 2010-11-09
- Website
Той те ОБИЖДА и ти питаш НАС дали искаш такъв човек до себе си?
Сериозно ли? Само аз ли харесвам възпитани и мили момчета? Според мен се опитва да те използва по някакъв начин и предложението му не е искрено. По-добре стой далеч от него.
Именно, върти те на малкия си пръст, а ти се връзваш..
#16 2011-12-16 09:20:50
- zwezddiichkkatta_
- Member
- From: Враца.
- Registered: 2011-10-18
Амии.. Щом се е държал така с теб... Според мен се базика ... Ноо незнам..Прецени сама!
#17 2011-12-22 18:42:39
- kiki_009
- Brutal Bitch
- From: Kavala,Grece <333
- Registered: 2011-09-15
Щом той те обижда по най-бруталния начин как искаш да си с него, ще се псувате за Здрасти , ли !? Та ти самата знаеш ли имаш ли чувства към него , та нас питаш.. Ние откъде да знаем.Да мъжете са идиоти на тази възраст , но чак пък толкова..Според мен те базика,ама мое мнение.
(y) (y) (y)
♔...................†...........♔
#18 2011-12-22 22:44:34
- miss_cute_kiss
- Member
- From: Somewhere in the oceans
- Registered: 2010-11-20
мекошава cи..аз ако бях на тове мяcто ще му покажа _|_ защото не може да не знае причината за неговото държание..както казах го бият хормоните и не cи залужава
[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#19 2011-12-23 06:27:03
- lady_ss1
- Member
- From: София
- Registered: 2010-09-17
Според мен не си заслужава. От личен опит ти казвам. Няма смисъл да се занимаваш с някой, който не знае причините за държанието си. |-( Няма да се получи нищо... остави го. Като те пита защо не искаш, кажи "еми не знам".
#20 2012-01-08 13:56:07
- kiki_009
- Brutal Bitch
- From: Kavala,Grece <333
- Registered: 2011-09-15
♔...................†...........♔
#21 2012-01-16 11:28:45
- beautiful_kitty
- YMCMB ♥
- From: Dubai .
- Registered: 2010-02-21
На същото мнение съм също така и на мнението на x_alien_x ...
Той може да ти е предложил защото ей така му скимнало ..просто да не бъде без гадже ...
#22 2012-01-20 10:34:46
- ~smiley___face~
- Member
- Registered: 2011-09-08
Добре, нищо лично, но това е ного тъп въпрос... Как може той да те обижда по "най - бруталния начин" и ти пак да се чудиш дали да си му гадже?!? Или си отчаяна, или не уважаваш себе си. Такива момчета са лицемери, женкари. Общо взето "Момчета за една нощ" ; )) Той се чуди какво да прави, или си търси гадже само ей така - за зарибявак, или да накара някой друг да ревнува... Откажи се.... ; ))
Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]
Pages: 1