#1 2011-12-11 09:40:08
- malwu..
- Member
- From: Монтана ~
- Registered: 2010-11-17
Re: Живот като на филм. ~
Такаммм, това е първата ми история .. очаквам Критики/Мнения ,, да продължавам или не .. ^^
Сюзан и Роузи. Те са две удивителни духовни сестрички които са готови на всичко, за да попаднат в някакво неубоздано приключение. Точно и това става но веднага след като пораснаха и трябваше да следват за медицински сестри, защо точно медицински сестри ?! Оо може би защото просто обичаха да си играят на докторки с кученцето на Сюзан,Фокси.
Сюзан от малка е голяма чаровница, винаги обичаше панделките и кексчетата, обличаше предимно къси панталонки, някакво потниче и за финал кецове с най- различни шарки. Колкото до Роузи, тя беше красавица и то голяма, винаги обличаше роклички или полички с някакво потниче или блузка, тя беше с по различен вкус, но по характер бе досущ като Сюзан, но с времето се промени и стана по отворена. Та хайде давам вече по същество.
Сюзан и Роузи ги приемат в един от най- хубавите университети. Двечките стават съквартирантки заедно с най- добрият им приятел и придружител във всички предприятия и промени, Фокси. Приятелките с влизането в стаята тръшват куфарите им пред вратата и си лепват по една физиономия която издава колко доволни са всъщност, пък и квартирата им е наистина страхотна, там имаше абсолютно всичко от игла до най хубавия и голям пудинг, който виждаха някога, защо пудинг ?! Оо .. те го обожаваха, умираха си за пудинг. Момичетата хукнаха към пудинга, грабнаха малките лъжички и какво да видят, пудинга бягаше, местеше се на към вратата на спалнята , но как ли ?! Оо ще разберете само и единствено в некстаа : ))
~* - * Our love is like the wind .. I can't see it,but I can feel it ! <3 ~ ;}
#2 2011-12-11 10:01:32
- SweetY =] KittY
- Stay Strong.
- From: L.A., baby
- Registered: 2010-04-08
Ъъъ, не ми хареса..
[list=*]
[*] Never give up on
someone you can't go a day
without thinking about.. [/*]
[/list]
[img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/263/263171lxlble1hnk.gif[/img]
#3 2011-12-11 10:03:44
- Smile3
- Unbrєakablє ♥
- From: Manhattan.
- Registered: 2011-09-10
Не ми харесва.
'Сложният проблем между нея и мен, всъщност е трагично прост:
За да й кажа, че не мога без нея, тя трябва да ми каже, че може без мен.'
#4 2011-12-11 10:18:06
- xvampirexbitchx
- Member
- From: Хасково
- Registered: 2011-09-11
Имаш проблем с времената!
Он ;; Не ми хареса!
[img]http://www.prikachi.com/images/970/2835970R.gif[/img]
#5 2011-12-11 10:31:56
- Lidka2
- Member
- From: In wonderland {} < 3 3
- Registered: 2010-08-28
Не ми харесва .. но дай некста да видим какво ще стане .
Fight all your demons. ;]]
#6 2011-12-11 10:33:04
- CherryReplay
- Member
- From: Hawaii
- Registered: 2010-11-09
Имаш проблем с времената!
Он ;; Не ми хареса!
#7 2011-12-11 10:34:18
- littlepartofme
- Rebellion.
- From: District 4
- Registered: 2011-01-26
- Website
Не ме грабна с нищо.
[list=*]
[*]We made our plans down in the sand.[/*]
[/list]
#8 2011-12-11 11:21:11
- miss_cute_kiss
- Member
- From: Somewhere in the oceans
- Registered: 2010-11-20
Уоу,хубаво е като идея ! просто оправи времената и ще е супер !
[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#9 2011-12-11 11:30:03
- smile_97
- Member
- From: София
- Registered: 2010-02-01
не е зле оправи малко времената...некст?
[img]http://prikachi.com/images/461/4216461i.gif[/img]
Мразя си ника...
#10 2011-12-11 15:43:27
- ~smiley___face~
- Member
- Registered: 2011-09-08
Съгласна съм със smiley_97
Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]
#11 2011-12-12 20:16:44
- miss_vampire
- Member
- From: ^ ^ София ^ ^ :))
- Registered: 2011-10-03
Нещо не ме грабна.
[list=*]
[*]The only way to get rid
of temptation is to yield to it..[/*]
[/list]
#12 2011-12-15 19:21:34
- malwu..
- Member
~II~
Опулени, двете приятелки последваха пудинга, който се местеше към спалнята. И като пристъпиха прага, дъхът им секна. Не можеха да повярват на очите си, стаята беше огромна с две легла които бяха с размерите за двама, и разбира се на тях бяха двама адски сладури, които през цялото време дърпали конците, за да откраднат пудинга от момичетата, както и да ги примамят към тях. Сюзън се изчерви, а колкото до Роузи, тя беше готова да ги разцелува и да се запознае с тях, но едното момче погледна към братовчед си и тръгна към Роузи;
- Йо, аз съм Александър ! - каза той подавайки ръката си към нея и прокарвайки другата си ръка през косата си.
-Аз съм Роузи, приятно ми е . - рече тя примамливо, оглеждайки го от глава до пети и подавайки ръката си към неговата.
Той беше секси, беше с черна не много дълга, но не и много къса коса, очите му бяха сини, а под определено ъгълче огрявани от слънцето, ставаха сиви. Беше облечен в черни дънки, бяла леко разкопчана риза със развлечена (отпусната) вратовръзка ии кецовее, оо да не забравяме и колана с шиповете.
Колкото до другото момче, то беше по прибрано и имаше чар, на който не можеше Сюзън да устои. Той беше облечен в тъмно сини дънки, карирана бяло/синя риза и по отпусната вратовръзка.Имаше големи кафяви очи, а косата му бе черна. За да не остане по назад и той тръгна към Сюзън, за да се запознае с нея, прозореца се отвори от силния вятър и косите му се разпиляха из лицето, застана пред нея, подаде ръка към нея и рече;
- Здравей, аз съм Мат. - усмихвайки се .
- З-здравей, аз съм Сюзън. - Измърмори тя тихичко, придържайки роклята си надолу, за да не се наддигне от вятъра, който нахлу в стаята им.
Когато всички се запознаха, Александър допълни;
- Така, такааам .. вече се запознахме и най- вероятно ще бъдем в една стая и четиримата, поради недостига на други стаи. - каза той.
Сюзън трепна, тя беше потресена: - Какк така ??? защоо ? , та то има само две легла .. ?
- Е и, ще спим по двойки , пу за мен си е Роузи - изрече с пълен глас.
- Готин ! Аз ще си спя сама на леглото, просто няма да се разберем така, ясно ? - промълви тя, намигвайки му. Ясно и беше, че копнееше за него, но знаеше, че първото впечатление е най- важно.
Първоначално е скучно, но натам ще стане по интересно : )) Надявам се, че ви е допаднала тази част.
#13 2011-12-15 20:06:40
- miss_cute_kiss
- Member
Ощеее !!
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#14 2011-12-15 21:18:46
- malwu..
- Member
~III~
Александър лепна една самодоволна усмивка, като захапа левия край на устните си и затвори очи.
- Хм. г-ца недостъпна каза .. извинявай миличка, но никой не те пита къде ще спиш и с кого, моя си вече.
- Аъгх. - измрънка Роузи, тя беше тотално забита в земята. Не можеше да обели и думичка, нито пък да отдели поглед от очите му, те бяха толкова красиви, също така бяха изпълнени с такава страст и власт. А през това Сю се опитваше да завърже някакъв разговор с Мат.
- А-ъм.. Мат, чудех се .. ти и Алекс оттук ли сте, Меддисън Скуер (така се казваше градът) ?
- Ами не. Не живеем тук, но Алекс е идвал преди 2 години и може да ни разходи и запознае с градът, пък и би трябвало да е опознал добре това място. - рече Мат, кимвайки на Алекс към вратата. Алекс хвана Роузи за ръката и каза;
- Да тръгвамее , тук е невероятно, има абсолютно всичко и ще ви хареса ! сигурен съм ! - уверен пристъпи, хвана Роузи за ръката и я придърпа към вратата, готов да ги разведе наоколо. Сю се провикна за Фокси и то дотича при нея. Тя му сложи каишката и го държеше с дясната си ръка, а с лявата Мат я беше хванал и повел към вратата. Щом двойките излязоха, ахнаха. Бяха въодушевени от пъстрите цветове на есента. Докато вървяха към парка Фокси се дърпаше постоянно, той не спираше да се върти насам- натам, явно много му хареса мястото, но по едно време въртенето му стана, като стрела на купидон. Той оплете Сю и Мат с синджирата си и те от толкова мърдане и опити да се разплетът паднаха на земята. Сю беше върху Мат. Тя цялата се изчерви, и разбира се Сашко (Александър) изръси;
- Хей хей, това е парк, недейте така, тук има малки котрета - каза той и се засмя и Роузи по него.
- Ей Роузи, може ли да те наричам Ро, на кратко ? - попита Александър.
- Разбира се ! звучи сладко, дори малко прилича като има на папагал, хихи - рече Ро и се засмя тихичко.
Ро и Сашко, разплетоха Мат и Сю и им помогнаха да се изправят. Фокси връхлетя Алекс, за да си играе с него докато той беше в гръб и го строполи в купчина листа. Всички се спогледаха и избухнаха в смях.
#15 2011-12-16 03:34:33
- miss_cute_kiss
- Member
Ощеее !!
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#16 2011-12-16 07:37:02
- ~smiley___face~
- Member
- Registered: 2011-09-08
Харесва ми! Но внимавай за пунктуационни и правописни грешки Давай некст!
Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]
#17 2011-12-16 08:24:26
- miss_cute_kiss
- Member
Харесва ми! Но внимавай за пунктуационни и правописни грешки Давай некст!
Всеки ги е допускал и ти го знаеш !
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#18 2011-12-17 17:40:09
- malwu..
- Member
Надявам се да ви хареса ! Приятно четене.:)
~IV~
Малко по- късно, след всичката тази разходка, приятелите огладняха и решиха да се отбият в някакъв ресторант ' Роззмари '. Изглеждаше хубаво местенце да похапнат, докато не видяха как готвачите хвърлят живо пиле в грила. Сю цялата почервеня;
- Т-това място е същински ад !! Махам се оттук ! - и излезе през вратата, а Мат я последва и побърза да я успокои.
- Сю, успокой се, сигурен съм, че това е някакво недоразумение. - каза той опитвайки се да зачеркне видяното.
- Какво ?! недоразумение ? ти шегуваш ли се ?! много добре си видяха, че хвърлиха горкото животинче в 180°C. не .. нямам думи .. как може китайски народ (заведението беше на китайци) да има такъв начин на готвене, толкова ли не можеха да го убият бързо, а не така бавно и да го мъчат. - изкрещя Сюзън плачейки.
В същия момент Роузи и Сашко излизат от заведението с две пилета овити в фолио.
- Кккакво по дяволите ?!? - рече Сю потресена от грозната гледка и започна да бяга към квартирата в която бяха настанени.
Веднага щом тя влезе в квартирата и тресна вратата, Мат влезе и пристъпваше бавно към Сю.
- Ссю ? - каза той, приближавайки се към нея и обръщайки лицето й пред неговото. Погледите им се засякоха. Сюзън впери очи в неговите и затрепери.
- Защо трепериш ? - попита Мат ..
- Амми, не се чувствам добре .. - и погледа на Сю се насочи надолу.Мат притеснен, докосна челото и с цяла длан и усети колко гореща беше Сю. Сложи я на леглото и сложи на челото и един студен компрес. Роузи и Сашко се прибраха, помогнаха на Сю да се настани удобно и започнаха да си търсят място за лягане.
- *прозяяяяв* , еех. Хайде момчета аз си лягам- рече Роузи лягайки на другото легло.Сашко и Мат бяха изумени, колко нагло се настани Роузи, но първата вечер я преглътнаха и пренощуваха на спални човали, на земята. На сутринта Сю подбутваше Мат с пръсче:
- Маат, мааат, мааат, МАААТ !! - каза разгневена тя, но дори при всичкия и крясък не успя да го събуди, за това взе едната възглавница и го удари с нея.
- ДАДА .. Буден съъъъм ! - извика Мат гледайки към невинния поглед на Сю и устните й които се движеха и казваха : - Нахрани ме.
- К-какво става по дяволите ?! - попитаха сънени в един глас Роузи и Александър.
- А-ами, Сю е гладна, бих я нахранил аз, но трябва да ида до рецепцията, за да взема една бланка. - рече Мат.
- И аз я бих нахранила, ноо тряябва да взимам храна на Фокси, вчера напълно изключих, че няма какво да яде. - каза Роузи засрамено.
- Оооо супер ! моя е ! аз ще я нахраня, нямате никви грижи ! - рече Александър изпълнен с енергия.Мат и Роузи излязоха.Алекс извади прясното мляко от хладилника, взе една зърнена закуска, изсипа ги в едно и разбърка с лъжица. Той взе термоканата, напълни я с вода, върна я на място и натисна копчето, за да затопли водата. След 5 минути, когато водата се стопли, взе една чаша и пакетче чай, изсипа водата, сложи пакетчето вътре и разбърка.Взе един поднос и сложи закуската на него. Заблестяха очичките на Сю, когато видя закуската. Просегна се и:
- Не,ненее. Нека бъде моя тази чест. Позволи ми да те нахраня !- Каза Алекс взимайки лъжицата.
- А,ааа .. мм-мисля, че не е добра идеята. - рече уплашено Сю, но нищо не можеше и да направи. Сашко седна до нея, сложи подноса в скута си, усмихна се, вятъра от отворения прозорец разнесе тъмните му коси из лицето, очите му заблестяха и :
- Хайде слънчице, едно за маааама, за тааати - каза Александър бутайки лъжицата в устата на Сю. Тя колкото и да искаше да се противи, не успяваше, на всяка нова глътка, се разтапяше.На следващата лъжица, тя за да отмести ръката му в страни, я бутна и той нацели челото й.
- Мамка му! .. - рече Александър
- Аааауу .. - извика Сю, парейки й.
- Спокойно Сю, сега, секунда, само да намеря нещо с което да те подсуша. - рече Сашко в паника и обикаляйки леглото.
- Забога, просто вземи една кърпа от кухнята, БЪРЗОО ! - извика Сю през сълзи. Алекс изтича, взе една кърпа и се наведе към лицето на Сю, за да я подсуши. В същия момент Мат и Роузи влизат в стаята, заварвайки Александър, който бе легнал над Сю, а тя крещеше. Мат кипна, а Роузи се вцепени. Двамата тръгнаха към Алекс.
- Той е мой ! - рече разгневена Роузи, ревнувайки. Мат кимна с глава и се спря. Сашко се обърна към Роузи с оплашен поглед и рече:
- Р-Ро?! н-не си ли до магазина ?!
- Оо.. прибрах се, с куп кучешка храна- каза насечено Роузи, повддигайки дясната си ръка с чувала кучешка храна.
- Р-ро, не е това което си мислиш, съвсем случайно а-аз.. - и беше прекъснат от удара, който Роузи му нанесе с чувала кучешка храна..
#19 2011-12-17 18:05:23
- miss_cute_kiss
- Member
Обожавамм! Още
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#20 2011-12-19 08:23:12
- malwu..
- Member
Надявам се да ви хареса ! Приятно четене.
~V~
Александър се строполи на земята и лазеше към едно от ъгълчетата на стаята държейки една възглавница. Роузи вървеше по него и с всяка една нейна крачка Алекс забързваше. Когато стигна до един ъгъл той се сви, сгуши възглавницата и погледна Ро с мили очички.
- Оооо .. колко сладко - промълви тя, приближавайки се към неговото лице с усмивка. Александър помисли, че е идеален момента и я придърпа към него,тя удари на колене и се прикрепяше с лявата ръка за рамото на Сашко, а с дясната за земята. Той се беше подпрял на стената и си бе изправил краката. Погледите им се засякоха за секунда и в следващия миг устните им се сляха в едно. Сашко прокара езика си в устата й, правейки въртеливи движения, като и тя му отвръщаше.Започна да си играе с косите й и повдигна десния си крак между нейните. Тя изтена, захапа леко устните му и продължиха с целувките, като той започна да я целува по връта и лекичко да разкопчава бялата ризка на Роузи:
- Оо .. няма да стане ромео, не тук и сега. - рече Ро с твърд глас и се одръпна от него, обръщайки се да види как е Сюзан.
- Дадено, но някой път, ще ми паднеш. - каза Сашко с усмивка.
- Хм. Ще видим. - промълви тя, докато помагаше на Сю с оправянето на леглото.
Когато всички станаха готови се запътиха към една сладкарница, не беше много голяма и посещавана, но поне беше близо до хотела им. Сервитьорката дойде.
- Добро утро.Какво ще поръчате? - рече сервитьорката. Мат огледа всички и поръча четири парчета шоколадова торта и четири дълги кафета с три захарчета. Като дойде поръчката им, те ометоха всичко, платиха и излязоха на разходка.
- Ех. нали знаете, че от утре сме на училище, а трябва да си намерим някакво хоби за през годината, защото днес е крайния срок. - промълви Сю.
- Спокойно Сю! усещам, че тази година ще мине бързо и ще бъде изпълнена с забавления ииии приятни емоции. - рече Роузи, като й кимаше към момчетата, обаче нещо или някой липсваше. - Ххахах.. - засмяха се двете на един глас и бяха заглушени от телефона на Сю.Тя извади телефона от чантичката си, Роузи надникна да види кой я търси и: - Маат?! , чакайй, той не беше ли при нас? - каза Ро. Сю вдигна телефона и рече:- Кажи Мат? Къде си? - измърмори тя.
- Ами обърни се на ляво и слезте по едни стъпали БЪРЗО ! - отсече той.
- Добрее, добре идваме. - промълви Сюзън и му затвори.
Александър, Роузи и Сюзън тръгнаха към Мат. Когато стигнаха до него всички ахнаха. Беше красиво. Виждаха как вълните се разбиват в скалите и разпръскваха хиляди малки капчици, които блестяха на фона на синьото небе. Морето, чайките, небето. Комбинацията им беше невероятна. Пък и мястото на което бяха, беше скалисто и някак си беше точно над морето,което разбиваше вълните си точно под тях.
- Ето тук, трябва да дойдем някой ден на пикник ! прекрасно е. - промълви Сюзън гледайки към безкрайното море. Дойде една по- голяма вълна и се удари в скалата на която бяха те и Сю се изплаши и скри в Мат, прегръщайки го силно. Той се усмихна и я прегърна. Сашко хвърли един поглед към Роузи и се омая от красотата й. Очите и бяха тъмно кафяви и големи, косата и беше кестенява вързана на опашка, по- късите краища беше сложила при бритона й, и се развяваха от морския бриз. Сашко хвърли един поглед на страничните стълби, които до половина бяха потънали във водата и му хрумна една идея, той хвана Роузи и я носеше, като булка. Тя се разкрещя. Александър започна да ходи надолу по стълбите бавно и казваше:
- Ако не получа една целувка, влизаме заедно във водата.
- Т-т-ти луд ли си ?! - рече тя уплашено.
- Ако съм готов да вляза в дълбините заради теб, значи да! - отсече той. Роузи го загледа в дълбоките му сини очи и се подсмихна. Тя повдигна ръка, докозна бузата му и погледите им се засякоха. Когато устните им се сляха, едното стъпало започна да припуква. Двамата хвърлиха един поглед надолу. Александър бързо остави Роузи на друго по- горно здраво стъпало и я избута на горе. Когато тя се обърна и извика, Мат и Сю се затичаха към Алекс, но изведнъж се спряха и вцепениха, като видяха, че беше твърде късно.
#21 2011-12-19 08:44:26
Нещо не можах да схвана цялостната идея. Първо, разказваш така, сякаш ни представяш просто резюме. Написаното не прилича по нищо на глава, но в следващият момент, пускаш втора, водеща се такава. Останалите не съм прочела, но по вида забелязвам, че явно си се редактирала. Не мога да бъда напълно сигурна, все пак. Забелязах и, че в началото имаш проблем с времената, дано си ги оправила нататък. Не ме грабна, честно казано, но ще прочета, или поне ще започна и останалите глави. Може и да си променя мнението, знам ли.
#22 2011-12-19 09:45:14
- malwu..
- Member
Нещо не можах да схвана цялостната идея. Първо, разказваш така, сякаш ни представяш просто резюме. Написаното не прилича по нищо на глава, но в следващият момент, пускаш втора, водеща се такава. Останалите не съм прочела, но по вида забелязвам, че явно си се редактирала. Не мога да бъда напълно сигурна, все пак. Забелязах и, че в началото имаш проблем с времената, дано си ги оправила нататък. Не ме грабна, честно казано, но ще прочета, или поне ще започна и останалите глави. Може и да си променя мнението, знам ли.
Благодаря за мнението, все пак.
#23 2011-12-19 10:19:29
- miss_cute_kiss
- Member
Ощееее !! Влюбих се !
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#24 2012-01-02 10:21:36
- malwu..
- Member
~VI~
Всичко бе потънало в тишина, докато Роузи не се разплака гръмогласно. Тя не успя да сдържи сълзите си, и те се стичаха по бузата й. Морския бриз развяваше косите й, а сълзите се отделяха от лицето й и блещукаха. Сю прегърна Роузи силно и я обърна с лице към гърдите си, за да я успокои. Тя затвори очи и отрони една сълза, като бе захапала долната си устна. Мат наведе глава и стисна юмруци. Той искаше да помогне повече от всичко на братовчед си, но знаеше, че дори да влезе ще бъде безполезен, защото течението е много силно, а вълните може да го убият поднасяйки го към скалите.
- Рооооузииии.. - чу се шепот. Всички се вцепениха и впериха очи търсейки мястото откъдето идваше гласът. Тя се отдели от Сю и започна да кръжи на ляво и на дясно. От водата се показа Алекс, той целия бе побелял и замръзнал. Роузи за бърза към него, издърпа го и той се строполи върху нея.
- А-а-алекс. - каза насечено тя, проронвайки водопад от сълзи. Тя го прегърна силно. Сю и Роузи свалиха горните дрехи на Алекс, а Мат му даде неговата блуза и яке, за да не замръзне.
- Благодаря ви приятели. - к-каза треперейки Александър.
- Няма защо, Ал. Знаеш, за това са приятелите. - рече Роуз.
- Хей, Алекс. Как успя да се измъкнеш, течението е много силно, а вълните са големи. - измърмори Сю, а Мат кимна глава, чакайки отговора.
- Ами, не знам точно. Всичко ми беше мъгливо. Помня само, че си ударих главата, а след това бях в няк'ва пещера, 'дето нямаше вода, а въздух, макар като поразгледах, тя беше на дъното на морето и извън нея бе водата, а след това като си поех въздух и излязох от нея, нещо ме изтласка на горе и се озовах тук. - каза Александър, мислейки колко странно звучи. Всички го гледаха учудено, вцепенени от исторята му.
- Хей, друже. Т-ти да не би да си видял .. ?! - Продума един мъж приближавайки се към тях, втренчил поглед към Алекс.
- Какво ?! Какво да съм видял?? - промълви Алекс.
- Нене.. не е възможно, кажи ми .. видя ли още нещо в тази пещера, как изглеждаше? - каза възмотено човека.
Алекс помисли и сетне каза:
- Като се замисля, тя беше много голяма, изглеждаше като позлатена. Беше необикновена, не изглеждаше като просто дупка, можех и навътре да вляза, но исках да се махна оттам възможно най- бързо.Но чакай малко, кой си ти?? Защо въобще се интересуваш от това. - рече той.
- Хех. Аз съм Джеймс, Джеймс Максталиър. И от това което казваш, явно си напът да откриеш нещо свято и съкровенно. Късмет, друже. И умната ! - Промълви едрият, загадъчен мъж. Той се подсмихна всякаш премълчаваше нещо мистериозно и катранените му очи се измениха при бавното му премигване и добиха индигов цвят. Сетне се обърна и промълви високомерно.
- Чао от мен. Няма да е зле да се прибирате вече, става късно и студено. - Каза Джеймс и си тръгна, оставяйки всички в смут.
#25 2012-01-02 11:53:51
- miss_cute_kiss
- Member
И..какво става послее!? Айдее ! Ощее ! ;дд <33
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]