#1 2011-12-05 21:19:45

h0neyy^^
fucker
From: in the dark xx.
Registered: 2011-09-13

Re: Секс между съученици ???

Правили ли сте секс с някой от класа ви ? Нямам предвид ако имате връзка, а просто така, да се е случило на купон примерно. Ако да, как беше после на училище, какви бяха отношенията ви с въпросния човек ? Имаше ли някакви коментари от страна на съученици ? Въобще, мислите ли, че такова нещо е редно ? Питам, защото имам чувството, че една такава авантюра би имала като цяло кофти последици...

[list=*]
[*]LOVE YOU MORE THAN THOSE BITCHES BEFORE.[/*]
[/list]

#2 2011-12-05 21:31:43

Sweet.From.Strawberry
Member
From: Mystic Falls
Registered: 2010-09-23

В класа ми има от въпросните "двойки за една вечер",но ние си ги знаем.На купони и на събирания със класа са си заедно като истинска двойка,целувки,прегръдки,че и секс,но както казах ние си ги знаем и не ни прави впечатление.Искам да кажа,че после няма шушукания,караници и така нататък.

[list=*]
[*]WHAT WOULD YOU DO IF YOU WEREN`T AFRAID?[/*]
[/list]
[img]http://prikachi.com/images/55/5109055O.gif[/img]

#3 2011-12-05 21:38:59

h0neyy^^
fucker
From: in the dark xx.
Registered: 2011-09-13

Като бях 9 клас имаше едно момиче,което се доказваше,че е пакана с това,че прави секс,но винаги с различен.Та въпросното момиче й се носеше славата,но един ден тя се обвърза и връзката и се задържа година.Тя си имаше навиците да преспива с кого да е и да бъде свободен независим човек,когато приятелят й разбра за тези "недопустими неща" я заведе принудително на психиатър и скъса с нея.Мина време от тогава,а тя има още такива проблеми и се лекува.

[list=*]
[*]LOVE YOU MORE THAN THOSE BITCHES BEFORE.[/*]
[/list]

#4 2011-12-14 12:57:44

play_boy_justin_bieber
Member
Registered: 2011-09-12

Ами малко ме е срам да го кажа,но да! Имала съм връзка за 1 вечер. Не говоря за секс,защото мисля,че това вече е гадно и вулгарно. Само на купони става така и то винаги. Но само с целувки прегръдки и обарвания. Без секс. До сега съм имала връзка за 1 вечер ,но само в нея съм била в 1 легло с момчето без глупости да правим. Ии така.. laugh

#5 2011-12-14 13:33:10

girlcheto
Member
From: New Yorkk ;pp
Registered: 2009-01-10

Правили ли сте секс с някой от класа ви ? - Не и нямам желание..
Имаше ли някакви коментари от страна на съученици ? - Естествено, че ако се разбере ще има коментари в началото, докато не се свикне с мисълта..
Въобще, мислите ли, че такова нещо е редно? - Това си го решават хората, но ако е само за 1 вечер и то между съученици, не го приемам. Защото после като се скарат нещо и секса може да го превърнат в изнудване/обиди/прякори и оттам нататък започва лошата слава или по-точно да бъдеш известен с нещо неприятно..

Реален свят .. реални хора с нереално самочувствие..

Убиецът от град Хевън <--- първата ми история

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook