Pages: 1
#1 2011-12-05 16:25:59
- h0neyy^^
- fucker

- From: in the dark xx.
- Registered: 2011-09-13
Re: Еротични и секс игри
Още една тема, която смятам за полезна за разнообразяване на сексуалния живот при дълги връзки. Споделете някакви игри на еротична тема. Аз ще споделя една, която съм изпробвала. Може би всеки от вас е играл или поне е чул за играта "Истина или предизвикателство". Нека малко разчупим правилата. Предварително можете с партньора да създадете някои правила (без въпроси относно бивши гаджета, например). Създавате си една интимна обстановка със свещи, ароматни клечици и каквото ви хрумне. Подсигурявате си необходимите подръчни материали (ягоди, сметана, течен шоколад и каквото друго ви хрумне) и впускате въображението си в действие. Тази игра може да помогне както за доста еротичен и възбуждащ гъдел, така и за опознаване на партньора и неговите желания. Може да споделяте за своите фантазии, желания...; можете да поискате от партньора да направи нещо, което ви харесва, но той сам не би се сетил; можете да направите каквото поискате. Важното е да си обещаете да казвате "истината, само истината и нищо друго освен истината" и да създадете своите правила.
Ако знаете някакви игри споделете тук.Просто,на някой може да му се стори интересно.
[list=*]
[*]LOVE YOU MORE THAN THOSE BITCHES BEFORE.[/*]
[/list]
#2 2011-12-05 17:35:14
- Breath Of Passion
- Bitchy mod

- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Според мен пък най-хубавите неща са спонтанните.Обикновено като правиш планове, независимо дали за секс или нещо друго - се провалят..
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#3 2011-12-05 17:48:45
- h0neyy^^
- fucker

- From: in the dark xx.
- Registered: 2011-09-13
Много правилно и познато. За съжаление.
[list=*]
[*]LOVE YOU MORE THAN THOSE BITCHES BEFORE.[/*]
[/list]
#4 2011-12-05 18:56:16
- poxleitner
- Member

- Registered: 2011-09-08
По-принцип,ако плануваш нещо от рано то почти винаги се проваля но ще ти кажа,някои игри,които знам:Взимате два зара.И ги хвърляте.Предварително си избирате действия за числата от 2 до 12 и партньорът трябва да изпълни съответното действие.Добре би било, ако за хвърлени чифтове има различни бонуси..Или пък на карти играта "Стриптийз белот" също върви.
Sometimes bad boys aren't like the books.
Sometimes they're actually bad.
Pages: 1