#1 2011-12-04 18:53:39
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Re: Информация за училищата.
За да няма 1000 теми правя тази.
ТУК всеки ще пита всичко за дадено училище - паралелки, учители, предмети, бал за влизане, какво къде се учи и т.н.
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#2 2011-12-04 20:58:14
- lady_ss1
- Member
- From: София
- Registered: 2010-09-17
Бих искала да питам какво ви е мнението за Национална Гимназия за Приложни изкуства "Св.Лука" в гр. София. Интересувам се най-много от мнението на тези, които учат или са учили там. Благодаря предварително!
#3 2011-12-05 08:53:14
- cookiexx
- Member
- Registered: 2011-09-25
Аз искам да попитам за изпитите в училищата с усилено изучаване на английски език . Как се провеждат и под каква форма са . Благодаря предварително!
~ The Vampire Diaries ~
#4 2011-12-17 19:28:08
cookiexx: Аз мога да ти разясня нещата около Американския. Изпита е на 18.03 като предварително за него има записване и тн. (за тази информация провери в сайта: www.acs.bg) Иначе самия изпит започва с есе (времето е 30 минути) което не трябва да е кой знае коло дълго. После изпита продължава с 4 теста (25 минути всеки). 2 от тях са математика( но не тази, която учим в училище, а по-логическа), 1 е с логически задачи и последния е езиков- имаш няколко текста и въпроси върху тях. В сайта пише, че няма смисул от допълнителни уроци, но аз ти препоръчвам да отидеш. За повече инфо къде ме питай на лс. ВСИЧКО НА ИЗПИТА Е НА БЪЛГАРСКИ!
Ако искаш да научиш повече в сайта има дати с дните на отворените врати. Препоръчително е да отидеш. НА тях ви развеждат из кампуса и после ви четат лекция. Ако има въпроси пиши ми на лс.
we are all in the same game, just different levels, dealing with the same hell, just different devils
#5 2011-12-31 10:04:53
- m.ivanova09
- Member
- From: Bitch land [!]
- Registered: 2011-09-09
- Website
Бих искала да питам какво ви е мнението за Национална Гимназия за Приложни изкуства "Св.Лука" в гр. София. Интересувам се най-много от мнението на тези, които учат или са учили там. Благодаря предварително!
Ами добра е...Братовчедка ми учи там Създадено е като занаятчийско училище през 1953 г. След това е преобразувано в Техникум по художествени занаяти. През 1975 г. става средно специално художествено училище за приложни изкуства, а през 2009 г. - Национална гимназия за приложни изкуства "Св. Лука". В училището се обучават ученици в седем специалности - "Художествена тъкан", "Рекламна графика", "Пространствен дизайн", "Силикатен дизайн"" Детски играчки", "Художествена дърворезба", "Художествена обработка на метал". Изучават се рисуване, живопис, скулптура, история на изкуството, компютърна графика. Гимназията е носител на международна награда "Платинена звезда" - Мадрид 1999 г. и "Златна книга", награда на Съвета на европейската научна и културна общност. НГПИ "Св. Лука" - София е гимназия с история, утвърден авторитет сред художествените училища и като национална културна институция. Преподавателите в училището са изявени български художници с богати творчески биографии...
Живея един живот и ще го изживея както аз си поискам!
#6 2012-01-08 19:37:53
- ttiiniie^^
- Member
- From: Saint Petersburg.
- Registered: 2010-12-17
- Website
Аз бих искала да ви питам какво мислите за ФЕГ "Екзюпери" и ЕГ "Пловдив" (в Пловдив :д). Коя според вас е по - добра? На доста места прочетох че ЕГ я държи само старата слава, но пък резултатите на матурите бяха най - високи от всички училища в Пловдив .. Доста се чудя .. ии още нещо .. общежитията са до ЕГ-то ии има ли някакви автобуси от другите училища до тях? ..
Благодаря предварително! :]]
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Tumblr.
#7 2012-01-08 20:11:58
- julity
- Member
- From: ~`Wonderland *
- Registered: 2010-02-06
Аз бих искала да ви питам какво мислите за ФЕГ "Екзюпери" и ЕГ "Пловдив" (в Пловдив :д). Коя според вас е по - добра? На доста места прочетох че ЕГ я държи само старата слава, но пък резултатите на матурите бяха най - високи от всички училища в Пловдив .. Доста се чудя .. ии още нещо .. общежитията са до ЕГ-то ии има ли някакви автобуси от другите училища до тях? ..
Няма какво да му мислиш, то е ясно .. естествено, че ЕГ "Пловдив", френската е ужаснаа!
няма никакво ниво и там всички са с много лошо поведение, учителите нищо не помагат, учениците са ... ! Не ! .. Ходи в английската, а също така може и в руската
.. никаква френска ;ххх
[img]http://prikachi.com/images/895/3800895I.gif[/img]
#8 2012-01-16 14:54:58
- all_day_all_night
- Member
- From: New York
- Registered: 2011-09-23
такамм...въпросът ми е за ЕГ...Асен Златаров..таапъвоначално в 8 клас само 1 език ли се изучава...има ли допълнителни изпити ии струва ли си да се записваммм в ЕГ
...all day...all night
...all day...all night
...all day...all night
...What...
...the...
...FucK...
[img]http://store.picbg.net/thumb/61/4B/c36c4ee85354614b.jpg[/img]
#9 2012-01-16 14:57:37
- reni4ka_96
- Member
- From: Nice,France <3
- Registered: 2009-02-12
Значи аз съм в езикова гимназия.В 8 клас се учи БЕЛ,Математика,Английски(или който ти е първия език),физическо,рисуване и компютри.Няма допълнителни изпити,освен на края на годината.
#10 2012-01-16 22:31:22
- Extazy Baby
- Member
- Registered: 2011-02-23
- Website
Разбира се, че ЕГ, френскатата е някъв ужас. А, за рейс .. 113, 222, 44 (май)
"Understand me. I’m not like an ordinary world. I have my madness, I live in another dimension and I do not have time for things that have no soul."
-Charles Bukowski
#11 2012-01-19 16:10:29
- Ivity10
- Member
- Registered: 2009-04-02
Аз искам да попитам за изпитите в училищата с усилено изучаване на английски език . Как се провеждат и под каква форма са . Благодаря предварително!
Ако все още имаш нужда : изпитите са нормалните в края на годината по математика и български език. Първата част е тест,след това по български език е съчинение,а по математика задачи със свободен отговор.
#12 2012-01-22 12:21:55
- ashl3y_fenkaa
- Member
- Registered: 2010-03-19
Искам да питам какво ви е мнението за 2 англ. гимназия и 51 училище ^^
All day, all night..
#13 2012-02-04 09:16:23
- Kapriiznna__
- Member
- From: .. .. ~ Пловдив - .. .. ..
- Registered: 2011-09-09
Трябва ми информация за Университети със специалност мениджър ?
град,прием и т.н
Благодаря ви предварително !
Колко нощи тебе чаках,
И все за тебе плаках,
Тръгна си,не ми прости..
#14 2012-02-11 19:17:17
- kaprizen
- Member
- Registered: 2008-10-08
-л
#15 2012-02-16 14:21:41
- lady_ss1
- Member
Някой може ли да ми предложи училища с рисуване в град София?
#16 2012-02-21 13:17:44
- chocolate_babyy
- Member
- Registered: 2011-10-02
Искам да попитам ако някой има информация за професионалната гимназия по текстил и моден дизайн .. четох, че има изпит по изобразително, но ме интересува какво точно дават на този изпит. Благодаря предварително
You were born an original. Don't die a copy !!
#17 2012-02-21 14:19:57
- lady_ss1
- Member
Искам да попитам ако някой има информация за професионалната гимназия по текстил и моден дизайн .. четох, че има изпит по изобразително, но ме интересува какво точно дават на този изпит. Благодаря предварително
Ами мисля, че изпита е с постановка.
#18 2012-02-22 19:33:21
- bolinka7a
- Member
- From: Добрич
- Registered: 2009-12-06
Ако някой е от гр. Добрич!! Да каже мнение за ЕГ "Гео Милев". С какво да вляза?? С английски или немски? От 5-7 клас съм учила немски, но нещо не ме влече. От друга страна, при всички условия ще изучаваме английски ез. и няма смисъл да се дублира...
Бъдете себе си винаги !
#19 2012-02-23 07:37:30
- ttiiniie^^
- Member
- Website
Ако някой е от гр. Добрич!! Да каже мнение за ЕГ "Гео Милев". С какво да вляза?? С английски или немски? От 5-7 клас съм учила немски, но нещо не ме влече. От друга страна, при всички условия ще изучаваме английски ез. и няма смисъл да се дублира...
Имам приятелка, която учи там. (сега е 10 клас) Каза, че само в 8 клас е по - трудно, докато свикнеш. Иначе влез със английски, защото в 9 клас като почнете да учите биология, химия и другите разказвателни на немски, голям зор ще видиш! Самата гимназия според мен е добра.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Tumblr.
#20 2012-02-23 07:39:32
- ttiiniie^^
- Member
- Website
Във Варна или в София?
Tumblr.
#21 2012-02-26 08:44:44
- chocolate_babyy
- Member
- Registered: 2011-10-02
Във Варна или в София?
В София
You were born an original. Don't die a copy !!
#23 2012-02-27 15:10:05
- unbroken
- Member
- Registered: 2011-10-03
Здравейте, аз съм от Бургас, 7 клас съм и искам да знам в кое училище или гимназия трябва да вляза, за да мога да работя като компютърен специалист. Спешно е. Благодаря предварително.
Ако в Бургас има гимназия по механо и електротехника(пгмет) определено там би трябвало да има такава паралелка/специалност (:
It's too fucking exhausting loving you...
I don't think you know how to love anything.
<a>It's too fucking exhausting loving you...
I don't think you know how to love anything.</a>
#24 2012-02-28 18:34:16
- ttiiniie^^
- Member
- Website
Във Варна или в София?
В София
Рисуваш фигурална или декоративна композиция + тест по ИИ.
Tumblr.
#25 2012-04-09 09:57:56
- xx_gotinata_xx
- Member
- Registered: 2012-04-02
Какво мислите за училищата в Германия? Ще ми трябва вашата оценка за обучението и т.н. Някой кандидатствал ли е там? Доволни ли сте? И общо взето... да обясните как стоят нещата. П.П.-аз ще се разровя в интернет и ще погледна горе-долу нещо за немските училища. П.П.2- Не ми е спешно,нито ще заминавам веднага.. Евентуално след 2-3 или повече години,понеже сега мисля да се запиша да изучавам немски,ако не..леля ми ще помага
[img]http://i48.tinypic.com/jkf1ah.png[/img]
Sel : 33 .