#1 2011-12-04 16:23:27

Demolina
Без право на собствен ранг
Registered: 2010-07-04
Posts: 505

Re: Here without you

Това е нещо което сънувах и няма да има продължение, просто малък разказ на съня ми. Естествено, има доста добавени неща.

Вървях бавно. Стъпките ми отекваха по пътя. Изведнъж започна да вали сняг. Снежинките падаха много бавно, мислех си, че няма да натрупа много. Беше спокойно, нямаше хора, нямаше коли, и без друго уличката беше тиха. Къщите бяха украсени с коледни лампички, някои хора дори бяха украсили елхите си на двора. Имах още много път до вкъщи, но аз и не бързах. Толкова бях замислена, че не забелязах кога снегът беше достигнал близо 2-3 сантиметра. Усетих чуждо присъствие до мен, бях забравила, че братовчедка ми се прибираше с мен. Снегът скърцаше под краката ми, а те вече бяха подгизнали и студени. Изведнъж лъхна студен вятър, втриса ме. Цялата измръзнах.
- Хайде, чао! Аз стигнах, близо съм. - каза тя и пое в друга посока.
- Добре, чао.. - измъмрих тихо аз и продължих да вървя.
Отново изпаднах в депресия. Чувствах се много тъжна, всякъш цялото щастие от света изчезна. Нямаше да изпитам щастие отново. Исках да заплача, така й стана. Сълзите една след друг започнаха да се стичат по бузите ми. Все едно се надпреварваха коя ще падне първа. Строполих се на земята. Беше ми наистина, много тъжно. Не знам защо.. Бях така от много дни. Всъщност.. знаех, но не исках да си призная, че е заради това. И ето причина се появи пред мен. Видях силуета му и подаваше ръката си към мен. Вдигнах леко глава и го видях, да, той беше. Не много висок, с тъмно руса коса, тъмни очи. За другите не беше перфектен, но за мен беше.. Той се наведе и ме погледна. Хвана ръката ми и ме изправи. Прегърна ме.
- Какво правиш? - попитах през сълзи, но той не отговори, само ме държеше силно.
Преди доста време ме изостави, точно когато имах най-много нужда от него. Бях останала без приятели, само той беше там.. Но и той постъпи като другите, остави ме сама.
- Добре ли си? - попита той със топла усмивка..
- Изглеждам ли ти добре? - измрънках леко ядосано, но твърде тихо, едва ли ме беше чул. Нямах сили дори да говоря..
- Хайде, ще те изпратя. - каза той като ме прегърна с лявата си ръка. Вървяхме двамата бавно и мълчахме. Гледаше ме през цялото време.. По пътя не спрях да плача, беше ми тъжно. Не можех да сдържам сълзите си.. След доста път, бяхме стигнали до къщата в която живеех. Той ме погали по главата и бутна снегът, който се бе натрупал отгоре..
Беше толкова мрачно.. Единствено цветно светещите къщи повдигаха настроението и се усещаше някаква топлина.. Но аз нямаше как да я почувствам, умирах от студ.
Погледнах надолу, не казвах нищо. Той също. Просто седеше и ме гледаше..
- Студено ли ти е? - попита ме той и без да почака за отговор ме прегърна.
Отново избухнах в сълзи. Все още го обичах. Рояци от мисли минаваха през главата ми. Какво въобще се случваше в момента? Защо се държи така, толкова близък е с мен? Все едно никога не ме беше оставял.. След малко ме пусна, усмихна се и ме целуна по челото. Гледах го и се чудех, какво се бе променило в него?
- Лека вечер, гледай да се наспиш добре.. - каза той и се обърна.. Тръгваше си. Трябваше да направя нещо. Хванах го за ръката. Той спря и се обърна към мен. Погледна ме в очите, изглеждаше странен. Не знаех какво да кажа, мълчах, приличах на идиотка. Той ме целуна по устните, а след това наистина си отиде. Премигнах, а той вече беше изчезнал. Всъщност, това беше наистина странно. Какво се случи? Та, той отдавна не беше сред живите.. Мислех си, че полудявам. Отново заплаках, и отново паднах на земята. Не беше истина, а просто илюзия. Въобразила съм си. Той не е тук от много време. Останах така дълго време, след малко се преместих на пейката, която седеше пред нас. Плаках дълго време, заспах. Вече нямаше сълзи, които да проливам, бях и твърде изморена ..

Надявам се ви е харесало.. Иначе, в реалността момчето си е живо и здраво ;дд .. ^_^..


[img]http://25.media.tumblr.com/398691630e132faf794925842d2e1713/tumblr_mezad3I7LK1rmixhao1_500.jpg[/img]
Destroy what destroys you.

Offline

#2 2011-12-04 17:46:53

puh4u7
Member
From: Варна.
Registered: 2011-01-17
Posts: 3,248

Re: Here without you

По принцип не чета нищо от "Лично творчество" .. но това ме изкуши. Много ми хареса. happy


[img]http://i44.tinypic.com/eu23jt.gif[IMG][IMG]http://i44.tinypic.com/eu23jt.gif[/img][/IMG]

Offline

#3 2011-12-04 21:43:41

Demolina
Без право на собствен ранг
Registered: 2010-07-04
Posts: 505

Re: Here without you

По принцип не чета нищо от "Лично творчество" .. но това ме изкуши. Много ми хареса. happy

Радвам се, че ти е харесало .. ^_^


[img]http://25.media.tumblr.com/398691630e132faf794925842d2e1713/tumblr_mezad3I7LK1rmixhao1_500.jpg[/img]
Destroy what destroys you.

Offline

#4 2011-12-05 14:56:00

little_baby
i am lost in time.
From: Upper East Side, Manhattan
Registered: 2009-08-05
Posts: 11,633

Re: Here without you

Прекрасно е, браво! heart

Offline

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook