Pages: 1
#1 2011-11-28 14:18:33
- natali.14
- Изгонен(а)
- Registered: 2011-11-07
Re: грешката на едно момиче
Беше тъмно.Уморените ми крака крачеха с дребни стъпки.Беше ме страх,но болката бе по-силна.Спрях,вече не можех да вървя,силите ми бяха на привършване.Легнах бавно на земята мислейки си за най-голямата грешка,която съм правила някога.Паветата бяха студени и кални,а от арката под която бях легнала капеха шумни капки от отминалия дъждец.Дишах тежко и опитах да кажа ''помощ'' ,но толкова бях уморена,че от устните ми излизаше само топла въздишка.Опитах да остана будна до сутринта,но очите ми се затваряха и не можаха да останат отворени вече.
СУТРИН
Събудих се усещайки как слънцето пронизва очите ми с топла светлина.За пръв път се почувствах щастлива от много време.Изправих се с широка усмивка.Роклята ми бе изсъхнала,а косата ми летеше в синхром с вятъра.Очите ми заблестяха и от тях капна бистра солена сълза.Чух мелодия,която ми беше много позната.Погледнах към чантата си-телефонът ми звънеше.Беше Алекса-моята по-голяма сестра.Рзбрах колко ми е ядосана.Вдигнах:
-Холи,добре ли си?Много се разтревожих.Не мога да лъжа мама поваче.
-Добре съм!Доста е странно,но нищо ми няма.Казах ти,че Том няма да ми навреди.
-Не ми говори.Аз си държа на своето и знам,че не трябва да го виждаш.
-Но той каза,че ме харесва.
-Той няма бъдеще и няма да се виждаш с него.
-Ти няма да ми кажеш.Вече съм на 17.
-Не мисли,че е много!Ще ме слушаш докато не станеш на 21.-И с тази разгневена реплика разговорът завърши.Аз взех чантата си от земята и прибрах разпилените си вещи,които покриваха земята.Запътих се към къщата си докато не се скрих зад един магазин за хранителни стоки.Затворих очи и наведох главата си.Том бе там и аз за нищо на света не исках да го виждам,защото никой от смейството ми не го одобряваше.Знаех,че наистина не е редно да се виждам с него,но толкова много го харесвах.Тези мисли,се редяха в главата ми докато той не изскочи пред очите ми.Каза ми съвсем спокойно:
-Здравей,Холи.Снощи беше забавно.
-Да,вероятно.-казах аз с поглед към земята,просто нямах сила да го погледна в очите и да го отрежа.
-Ще се видим ли утре на кафе?
-Да,с удоволствие!-тези думи просто излязоха от устата ми без да искам знаейки,че трябва да прекратя това докато е време.
-Към 08:00ч. утре на обичайното място?
-С удоволствие.-казах толкова бързо,че не успях да премисля думите си.Том отмина и аз започнах да се разкайвам и обвинявам,че го заблуждавам така.Точно тогава сестра ми нагласена като за среща ме пресрещна и ме погледна с такъв неудобрителен поглед,че замалко да се разплача от неудобство.Какво да правя като тя вече знае?Не мога да го излъжа.
Дано ви хареса
#2 2011-11-28 14:36:24
- littlepartofme
- Rebellion.
- From: District 4
- Registered: 2011-01-26
- Website
Не, не ми хареса.
[list=*]
[*]We made our plans down in the sand.[/*]
[/list]
#3 2011-11-28 15:42:15
И мен не бе грабна, но браво потрудила си се!
[img]http://data.whicdn.com/images/64738406/large.gif[/img]
Не живей според стандартите или очакванията на другите! Запомни, че този, който следва тълпата, обикновено се загубва в нея!
#4 2011-11-28 20:47:53
- ~smiley___face~
- Member
- Registered: 2011-09-08
ми не е зле... ще изчакам некста
Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]
#5 2012-05-07 20:04:38
- happy_time_day
- Member
- Registered: 2012-03-02
Страхотно е.
I'm becoming... Brundlefly.
[img]http://37.media.tumblr.com/0efe6690e2ab5b9ba55665325d7f94b3/tumblr_n4uqnoQeti1tn67w6o1_500.gif[/img]
#6 2012-05-08 13:00:19
- Aisel.123
- Member
- Registered: 2010-12-24
некст ;]]
Sdeyrge
Pages: 1