#1 2011-11-24 20:44:50

Call Again
«√anity ℱair»
Registered: 2011-03-01

Re: Откровения /4/

Път ...

Човек,често  изкачва чужди върхове,следва чужди стъпки.Само привидно да му бъде лесно.
За да не може да се откаже,веднага щом е забелязал първата трудност предпочита да преследва - чуждото,но добре познато ...
Така,човек е по сигурен ... макар да е достигнал,вече покорени върхове,да е вървял по отъпкани пътеки ... и ако накрая е минал всичко това без
болка,страдание,значи е бил щастлив.Да,ама,не!Чуждите върхове не ни правят по велики,чуждите пътеки не ни правят по способни ...
Всичко това е преходно,а веднъж се живее.Защото само при мисълта,че можеш да изкатериш,вече покореният връх те кара да падаш,
и само защото не следваш своя път си неук.Всичко това те прави недоствоен за думата "Любов".При все,че някого видиш грешник да се бори,
тогава знай,той истински е обичал.

Недостатъчна ...

Защото намирам нещо общо в различията ни,дори когато сме се допълнили идеалите си.Защото колкото повече израствам,толкова
повече се нуждая от теб.Исках да ти бъда вярна,дори когато изневерявам на себе си ... на амбициите си,на стремежите си.Спирам да живея,само за да дишам в теб. И въпреки когато кривам от своя път,знам,че ще ме огрее твоето слънце ... и съм доволна,знаеш ли защо?! Защото,политам в друга атмосфера,ново измерение.Макар,че се страхувам да те загубя и при всеки твой опит да погледнеш настрани,те моля "Остани" ... И ти си там,или поне беше до вчера.Базпаметен ден,бледнее пред други ... и всичката тази в блян атмосфера,в която съм летяла се оказва лъжа.И сега
плашещо трезвена,се чудя какъв ще да бъде този компас ... в измерение ново мен да въздига,така се загубих в мечтата за "нас".Първо тебе проклинах,после се усъзнах.Ти с мен в нов свят не летеше,ти бе тук на земята.Сама,аз избрах да те възлюбя,така превърнах себе си в непозната.Или луда,както ти ми каза,та дори ти повярвах ... ирония,съдба,как го наричаш случващото се?! Сподели,защото
днес изглежда грозновато.Поне кажи,че си бил щастлив,дори да знам - не съм била достатъчна ...

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook