#201 2012-01-06 18:41:03
- miss_ya
- Member
- From: Narnia
- Registered: 2010-11-22
Re: ,,Зъби"
Без най-късно ! И тва е заповед !
[img]http://store.picbg.net/pubpic/B3/F9/213db4373f5ab3f9.gif[/img]
Haytham Kenway
#202 2012-01-06 19:56:59
- sladyr4etyy
- Member
- Registered: 2010-12-28
Без най-късно ! И тва е заповед !
хаха
Истинска мила нежна и добра,но ядосат ли ме ставам дявол в тяло на жена
#203 2012-01-07 00:39:40
- sunshine < 3
- Member
- From: New York City Baby.
- Registered: 2011-10-02
Ощее..
#204 2012-01-07 15:56:30
Невероятна история!!Некст!!А чела ли си книгата "Аз вещицата"??
[img]http://data.whicdn.com/images/35564472/580134_487029771325416_1032411167_n_large.jpg[/img]
Tumblr
My Facebook page
#205 2012-01-07 16:42:49
- miss_cute_kiss
- Member
- From: Somewhere in the oceans
- Registered: 2010-11-20
Невероятна история!!Некст!!А чела ли си книгата "Аз вещицата"??
Една приятелка я има,но все още не съм я чела.Нямам и намерения да почвам.Изглежда ми скучна от това което прочетох..
[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#206 2012-01-07 17:23:46
Не наистина е интересна.Ако си падаш по вампири,демони,духове,вещици...свръхестествени същества.А като чета историите ти може и да е така.Ако искаш я прочети!!
[img]http://data.whicdn.com/images/35564472/580134_487029771325416_1032411167_n_large.jpg[/img]
Tumblr
My Facebook page
#207 2012-01-07 17:55:38
- miss_cute_kiss
- Member
Не наистина е интересна.Ако си падаш по вампири,демони,духове,вещици...свръхестествени същества.А като чета историите ти може и да е така.Ако искаш я прочети!!
Окей,щом става въпрос,да падам си много даже по тези неща.
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#208 2012-01-07 18:25:42
- miss_cute_kiss
- Member
Некста. : )
Двадесет и Трета Глава
,,Глад"
По същия начин треснах и входната врата.Яростта бушуваше в мен,в тялото ми,в кухите ми вени и в отдавна не туптящото ми сърце.Но,след като Малъри познава Зак,следователно трябваше да познае и Вайалет.Минах през ветровития тунел и завих в дясно.Вървях и размишлявах докато не стигнах до едно единствено заключение.Беше ми все едно.Но някак си неприятно да разбереш,че момичето което си приела у дома си е...е само с бившето си гадже! Въпреки,че тази мисъл прогаряше слепоочието ми като с нагорещен кинжал,продължавах да вървя.
Тя можеше поне да ми намекне.. -говорех си сама докато вървях и малкия парк който беше близо до Совър.Наистина защо и беше да не ми каже.Ами ако целта и е била точно такава..?Не,я стига.Позволих на негативните мисли да излязат само за секунди,а те ми се нахвърлиха като гадни пиявици!Може би е било просто съвпадение.
-Просто съвпадение,просто съвпадение. -вървях и си повтарях.И колкото повече го повтарях,толкова повече вярвах в това което казвам.Започнах да разсъждавам над друго.Какво трябва да направя за да разчета съзнанието на Зак.Тогава си спомниш думите на Дейв. <Това е защото имаме щитове.> Но колкото и да се опитвам да прониквам в съзнанието му,имам чувството ,че толкова по-празно и непрогледно става то.Започнах да се връщам назад в собственото си съзнание.Спомних си как Зак ме помоли да се омъжа за него -беше много романтично.После,как бяхме в онази голяма къща,която ми приличаше на замък.Така превъртах всеки момент в главата си,докато не стигнах до първи.Черната роза.Спомних си думите на онази стара жена,която след като ми връчи розата изчезна. те гласяха:
,,Внимавай дете.Черната роза носи неканени гости,опасни гости и само неприятности." Колко силни думи.Интересното е,че не си спомням какво стана с розата.Прибрах се у дома и...и след това нещо ми се губи.Ходех с наведена глава и размишлявах ли,размишлявах.Дори престанах да гледам къде ходя.За момент спрях да мисля и се огледах.Да не би да съм се изгубила.Не за жалост знаех точно къде съм.В малкия парк,някъде в източната му част.Цветовете бяха невероятно красиви.Тази невероятна смесица от злато,кадифено и пурпурно,направо ме караше да омеквам.Както и да е.Продължих да вървя и да се фокусирам над мисленето си.Да,но не.Една толкова сладка и блажена миризма ме удари право в лицето.Толкова бе сладка,че можех да усетя как се разлива в пламналото ми гърло.Можех да усетя нейния вкус,можех да видя нейния цвят.Сухата болка отново запламтя в устата и стомахът ми.Този път премина и през гърлото ми.Вместо както обикновено,да се стече надолу,обаче тя се качи нагоре и като шамар опари лицето ми.Започнах да чувствам и сухият огън в стомаха си.Това чувство не беше чувство за вина.При мен нямаше такива неща.Това чувство,беше чувството на
глад!
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#209 2012-01-07 20:11:11
- kotenceto_394
- Member
- Registered: 2011-09-08
Историята е срахотна Кога ще има некст ??
#210 2012-01-07 20:17:32
- miss_cute_kiss
- Member
Може би къъъсно тази вечер ^^
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#211 2012-01-07 21:11:46
- miss_ya
- Member
О ЕМ ДЖИ , давай некста ... !
Haytham Kenway
#212 2012-01-11 17:14:06
- kotenceto_394
- Member
Какво стана с некста ? Кога ще го пускаш ?
#213 2012-01-11 17:17:36
- miss_cute_kiss
- Member
Какво стана с некста ? Кога ще го пускаш ?
Губят ми се идеите за тази история,но ще се постарая за тази вечер : )
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#214 2012-01-14 14:21:03
#215 2012-01-14 18:11:04
- miss_cute_kiss
- Member
Ето. : )
Двадесет и Четвърта Глава
,,Умираш"
По възможно най-бързия начин трябваше да съм у дома.Болката минаваща през кухите ми вени ставаше все по-силна и ако се бях заседяла,на дали щях да се спра.Обърнах се рязко И започнах да бягам.Не мина много време и вече бях пред вратата на входа.Бутнах я със всичка сила и дори не изчаках асансьора.Започнах да катеря стълбите.Не му пукаше кой беше у дома.Тръгнах право към вратата.Отворих я с трясък и влетях направо в кухнята.Не се чуваха гласове.Беше прано.Дори и Сами не лаеше по мен вече.Отворих хладилника и погледа ми се стрелна право към пликчетата с кръв.Отворих първото.Топлината се разля в пламтящото ми гърло.Не задоволи жаждата ми,отворих следващото,после още едно и така докато не остана нито едно.Огледах се.Всички беше в празни пликчета.
-Какво ми става... -проплаках.Бях като чудовище.Е,не такова чудовище,а ненаситно и гладно чудовище.
-Какво има!? -чух гласа на Зак,той се приближи и ме прегърна през кръста.
-Не ме докосвай! Махай се ! -извиках.После веднага съжалих.Все още бях с гръб към него.
-Какво ти е? Обърни се и ме погледни! -заповяда той.Е,какво пък.Обърнах се и очите му се ококориха.Отвориха се толкова широко,че за момент си помислих,че ще изскочат.Приближих се.
-Извинявай аз.. -започнах,но той ме прекъсна.
-Защо си толкова бледа? Толкова бледа,че жълтееш и ръцете ти,от кога отслабна толкова!? -притеснено ме попита той.Не бях забелязала.Вдигнах едната си ръка и я огледах.Кокалчето което по принцип стърчи от китките,сега беше буквално изскочило.Обърнах се към мивката,там на една от таблите можах да хвана образа си.Той беше прав,бях толкова бледа,че пожълтявах.Обърнах се към Зак,той ме погледна трескаво и напипа стола зад себе си.Седна и хвана с ръце главата си.Така сякаш ще падне.С триста мъки седнах до него.
-Не знам.. -казах тихичко. -Какво ми става? -попитах жално,защото шестото ми чувство подсказваше,че той знае какво се случва с мен.Той вдигна поглед за секунда и очите му намериха моите.Погледът му който преди бе топъл,изпълнен с живот и любов,сега бе мътен.В черните му очи нямаше нищо друго освен тъга.Дълбоките му очи сега бяха плитки,тъжни,уморени...Това ме накара да настръхна.Зак сведе поглед отново,но аз не му позволих.Хванах брадичката му и го накарах да ме погледне.Очите му плуваха.
-Кажи ми! Какво става с мен? -попитах изнемощяло и той отвори устни,доближи се и ги впи жадно в моите.Сетне се отдели от мен и произнесе тихо.
-Умираш...
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#216 2012-01-15 08:11:29
- kotenceto_394
- Member
Некст
#217 2012-01-15 09:55:01
- miss_ya
- Member
awwww,давай некст .. !
Haytham Kenway
#218 2012-01-15 10:27:47
- miss_cute_kiss
- Member
Заповядайте. ^^
Двадесет и Пета Глава.
,,Паника"
Паниката заля тялото ми.Ръцете ми започнаха да треперят,зъбите - да тракат,цялото ми тяло се разтресе като ударено от ток.Как бе възможно!?
-Ка-как? -попитах,бях плувнала в пот,ноктите ми удряха в стъклената маса и издаваха глух звук.
-Бяс. -беше единствената дума на Зак.Бяс!? От какво,по-точно от кого!? И защо? -бяха въпросите ми.
-Как е възможно това!? -попитах и премигнах за да не се разплача.Той не ме гледаше в очите.Погледът му беше някъде през мен.
-Ектупоса. -каза Зак без да премигва,сякаш нямаше сили за да мига.
-Какво за него? -попитах заеквайки защото мозъкът ми вече знаеше какво ще каже той,но не искаше да го приеме.
-Вайалет е бясна. -завърши той и аз се загледах някъде дълбоко в черните му очи.Припомних си сцената. <-Ще те убия,обещавам! -тя се приближи до мен и прокара дългия си остър нокът по тънката ми прозрачна кожа.Заби го и направи тънка линия.>Наистина щеше да ме убие.
-Но трябва да има начин..
-Няма! Няма начин,остават ти около два дни живот. -проплака той.Е,все пак бях изживяла доста..
-Не се тревожи,ще се оправя. -казах и сложих ръката си върху неговата.Той вдигна поглед и студенте му очи се забиха като кол в сърцето ми.
-Няма как.Тя ще те измъчи до последният ти дъх. -рече той.Опитвах се да го слушам,но в този момент остра болка прободе тялото ми.Свлякох се от стола направо на земята и започнах да се гърча от ужас.
-Виждаш ли,тя го прави.Ще те убие по този начин. -Зак мигом се озова до мен и хвана главата ми.Вече мократа ми коса се плъзгаше по пода.
-Отвори очи.Отпусни се,болката ще напусне тялото ти,точно......Сега! -извика той и захапа китката ми.Главата ми се удари в пода и издаде пукот.Не можех да мръдна.Сухата и пареща болка в стомаха ми изчезнаха.Болката която минаваше през тялото ми също.Заля ме вълна от позитивна енергия,но все още чувствах,че ще умра.Клепачите ми натежаха.Очите ми започнаха да се затварят а тялото ми да се отпуска.
-Не,не,не.Не ме напускай,моля те! Остани! Не затваряй очи,моля те! -викаше отчаяно Зак,но тялото ми не го слушаше.Не слушаше и мен.Исках да се изправя,но сякаш не беше възможно.Усетих как мислите ми се замъгляват.Сетивата ми спират да функционират.Болката струяща от китката,сякаш я нямаше.Усещах я,но в действителност не я чувствах.Мислите ми изчезваха,малко по малко и ме напускаха.
-Моля те Хевън не си отивах! -последното което чух преди да умра.
-Обичам те! -проплака Зак.Това като чели пробуди нещото останало у мен.За секунди усетих как духът ми се връща в мен,после отново ме напусна.
---------------------------------
Инфо.Това не е края.Но е близо до Финала. : )
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#219 2012-01-15 18:19:15
- kotenceto_394
- Member
Некст
#220 2012-01-15 18:38:38
- miss_ya
- Member
awww,давай некст!!
Haytham Kenway
#221 2012-01-18 08:56:01
#222 2012-01-18 18:09:00
- sladyr4etyy
- Member
- Registered: 2010-12-28
Ощее !!!
Истинска мила нежна и добра,но ядосат ли ме ставам дявол в тяло на жена
#223 2012-01-21 17:44:55
- kotenceto_394
- Member
Кога ще пускаш некст ??
#224 2012-01-21 18:11:57
- miss_cute_kiss
- Member
Неделя : )
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#225 2012-01-27 17:55:16
- miss_cute_kiss
- Member
Ето : )
Двадесет и Шеста Глава.
,,Падението"
Духът на тялото ми не искаше да ме напуска,но енергията ми го насилваше.Във вътрешното си аз се борих със зъби и нокти за да си го върна,но просто не можех.Сърцето ми прескочи.Какво!? От както станах вампир-насам,то не биеше.Заля ме топлина.Сякаш отново във вените ми течеше кръв,но отлично знаех,че е просто заради чувството.
-Зак аз.. -започнах и той веднага повдигна главата ми.Чувствах се силна.Нуждаеща се от нещо което да възвърне живота и.
-Аз няма да умра. -казах със покоен глас и очите му се ококориха.Сякаш бе видял призрак.С моя късмет и това беше възможно.
-Какво,как така няма? -попита треперещо той.Държеше главата ми толкова внимателно,сякаш бях от стъкло и ако направи само едно грешно движение,това стъкло ще се разбие в земята на хиляди парченца.Представих си звука.Да! Аз отново можех да мисля нормално.Чувствах се като нова.Сякаш бях счупена кола,завърнала се от тунинг или от ТВ шоуто ,,Пич оправи ми колата." Добре,стига със сравненията.Изправих се.
-Виждаш ли!? Не се тревожи.Аз няма да умра. -казах аз сигурна в своите думи.Аз няма да умра-Повярвай!
-Не,не-мога да повярвам! -каза Зак и тутакси ме прегърна. -Ти си тук,с мен! Хевън,обичам те! -каза той и пое лицето ми в шепи.Сетне впи устните си в моите.
-Добре,добре и аз те обичам.Не се дръж с мен като с Графиня Елизабет Батори*. -изсмях се аз.Той отвърна на смеха ми.
-Можеш ли да е изправиш? -попита ме загрижено Зак.Кимнах.
-Естествено,че мога. -в момента в който краката ми докоснаха пода,ми се зави свят.Мозъкът ми отказа.Чувствах се не на себе си.
-Чакай,чакай.Не! Стани! Съвземи се! -кресна Зак,но това ми се стри повече като досадно бръмчене.Болката отново се завърна с пълна сила.Имах чувството,че изгарям.Исках да умра,само за да не чувствам тази пареща суха болка,която се разстилаше от гърлото ми,чак до ходилата,като обземаше и главата ми.Усещах го.Усещах,че този път наистина умирах.Щях да умра,исках да умра-знаех го!
-Не,не умирай! Не и този път.Не искам отново да те връщам както през последните шестотин години.Не,остани с мен! -жално изрече той.Това вече го разбрах,но как така да ме върне като през последните шестотин години? Не можех да мисля вече,нямах сили да отворя устни.Зак се наведе и нежно ме целуна,като за последно,сетне сложи ръка на мястото където бе сърцето ми.
-Обичам те . -събрах последните си сили и го изрекох.Една сълза падна от окото му и капна на бузата ми. -Не,ще се върна. -казах и усетих,как още една сълза намокри бузата ми.
-Не ме забравяй. -казах и се отпуснах в ръцете му.
-Никога.Ще се видим пак.Обичам те Хевън. -проплака той и духът ми напусна тялото.
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]