#1 2011-11-11 08:37:56
Re: симс 3.
хай.
имам симс 3 от скоро, харесва ми.
ОООБАЧЕ.
Направили един мазен launcher който няма да ти прави проблеми ако имаш оригинална игра, иначе много трябва да внимаваш.
Та, излизаше ми постоянно за некфи ъпдейти и аз отказвах, ама накрая ставаше нахално и му дадох да ги инсталне. Инстална ги то, чак стигна до сериозна инсталация и аз се учудих ама не я спрях. На следващия ден си пускам играта, стигам до главното меню и ОПАААА казва ми, че съм имал невалидна версия. И сега някой знае ли как да го оправя БЕЗ да си преинсталирвам играта?
/играх доста и не искам да загубя всичките къщи дето строях ;д/
[list=*]
[*]Only a few find the way;
some don't recognize it when they do;
some don't ever want to.[/*]
[/list]
#2 2011-11-11 10:02:44
- moni4kaa1
- Member
- From: St. Monica, California
- Registered: 2011-09-11
Ами преинсталирай я, обаче без да триеш записите. Като те пита "Искате ли да изтриете сейвнатите игри?" Цъкаш на "Не" и това е. Пак ще се изтрие, но като я инсталираш на ново няма да са ти изтрити игрите. На мен много често ми се налага моята да я преинсталирам щото се правя някоя глупост и я бъгвам и го правя по този начин
Shay Mitchell <33
[img]http://prikachi.com/images/667/6431667a.gif[/img]
#3 2011-11-11 19:44:56
Ами преинсталирай я, обаче без да триеш записите. Като те пита "Искате ли да изтриете сейвнатите игри?" Цъкаш на "Не" и това е. Пак ще се изтрие, но като я инсталираш на ново няма да са ти изтрити игрите. На мен много често ми се налага моята да я преинсталирам щото се правя някоя глупост и я бъгвам и го правя по този начин
Мерси, оправи се без да изтривам къшите!
[list=*]
[*]Only a few find the way;
some don't recognize it when they do;
some don't ever want to.[/*]
[/list]