#1 2011-11-09 14:40:25

hrisi123
Member
From: LA, California
Registered: 2010-12-02

Re: My second Face..

Тадамммм.. това е една нова историйка от мен.. не знам дали ще ви хареса, но я измислих днес в последния час.. ако има интерес още днес може да пусна още една част.. дано ви хареса.. Критики/ Мнения!!!   За заглавието не знам дали да го оставя така или да го сменя, не ме бива много в имената на историите..

Нощта бе превзела града и бе погълнала в себе си деня. Клоните на дърветата леко танцуваха с вятъра в синхрон. Уличните светлини осветяваха част от стаите разположение до прозорците от където влизаше светлината. Но тази стая в която бе той нямаше никаква светлина. Той се бе пренесъл в страната на сънищата, но не сладките, а в онези сънища спиращи дъхът ти. Часа бе 12:00 през нощта. :

-Какво искаш от мен? Остави ме.. –не спираше да бяга, препъвайки се и ставайки от пръста, която щом паднеше полепваше по него. 

-Няма да избягаш от мен.. –чуваха се само стъпките, а от бързината не можеше да види лицето, или човека в който го гонеше.

-Мамка му!! –бягаше колкото може, макар, че падаше се изправяше и продължаваше колкото държаха силите му.

Чу се някакъв шум, а той се стресна. Бе подгизнал от пот. Дишането му бе учестено, а сърцето му биеше сякаш всеки момент ще изхвръкне от гърдите му. Всяко едно негово сетиво бе наострено и бе нащрек. Изправи се бавно и предпазливо. Отиде до лампата и я светна, а след това веднага излезе от стаята за да види има ли нещо. Но щом отиде във всекидневната, отново чу шум и веднага побягна към стаята си. Започна да рови из чекмеджетата, определено вътре имаше нещо. Дишаше бързо и ровеше, но не намираше нищо. Изведнъж някой опря нещо до главата му. Очите му изскокнаха, а сърцето му биеше все по-силно.

-Това ли търсиш? –попита човека зад него засмивайки се.

#2 2011-11-09 16:22:30

...УсМиВкАаАа...
Member
Registered: 2011-11-04

(y) харесва ми  (y)

[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lnh3rylEJH1qj73e2o1_500.gif[/img]

#3 2011-11-09 16:39:56

mishitu_
Member
From: Hawaii
Registered: 2009-11-15

Чу се някакъв шум, а той се стресна. Бе подгизнал от пот. Дишането му бе учестено, а сърцето му биеше сякаш всеки момент ще изфръкне от гърдите му.

WTF?! Пише се "изхвръкне".Извинявай много, но просто такива грешки ми вадят очите.Иначе ми стана интересно.

[img]http://prikachi.com/images/371/5114371H.gif[/img]
[img]http://prikachi.com/images/381/5114381B.png[/img]

#4 2011-11-09 16:44:40

hrisi123
Member

Чу се някакъв шум, а той се стресна. Бе подгизнал от пот. Дишането му бе учестено, а сърцето му биеше сякаш всеки момент ще изфръкне от гърдите му.

WTF?! Пише се "изхвръкне".Извинявай много, но просто такива грешки ми вадят очите.Иначе ми стана интересно.

Съжалявам от бързане.. wink Поправих я.. благодаря наистина не съм я видяла.. smile

#5 2011-11-09 16:51:22

smile_97
Member
From: София
Registered: 2010-02-01

Интересно е.Пускай продължението!  star

[img]http://prikachi.com/images/461/4216461i.gif[/img]

Мразя си ника...

#6 2011-11-09 16:53:35

Alexiss1212112
Member
Registered: 2011-09-08

некст.. (arrow)

[img]http://data.whicdn.com/images/41908967/tumblr_mcx5vgTD1G1rnjkeuo1_500_large.gif[/img]

#7 2011-11-09 16:58:16

Miriam4eTo
Member
Registered: 2010-02-15

ощее  heart

#8 2011-11-10 15:49:58

hrisi123
Member

Той преглътна тежко, бавно и шумно.
-Какво искаш от мен?  -каза плахо той, като едвам му се разбираше.
-Какво искам ли? –засмя се. –Искам живота ти. Устройва ли те?
-Живота ми?! Вземи каквото поискаш, само не ме убивай моля те.
-Късно е скъпи мой. Обърни се. –рече дръзко и го завъртя към себе си. –Сбогом и приятен път! –след тези думи просто натисна спусъка и за секунди го уби. –Ха-ха.. –прескочи го, взе нещо от нощното шкафче и излезе от къщата.
На другата сутрин.
Утрото докосваше тъкмо окосената трева, а слънчевите лъчи галеха лицето ми. Пиех кафето си, както винаги в градината с кучето си. Единствено то ми бе останало. След като цялото ми семейство претърпя голяма трагедия, единствено аз и Бен оцеляхме. Докато аз, баща ми и двете ми по-големи сестри пътувахме към Маями, поисках да отида до тоалетната, затова спряхме до една бензиностанция. Аз излязох от колата, а без никой да усети и Бен бе слязъл с мен. Всички останали бяха в колата чакащи ме. Щом излязох видях как колата със семейството ми вътре как избухна. Беше ужасно. Само аз и Бен бяхме оцелели. 

Сутринта бе добра, но със себе си носеше лоши вести. Влязох вътре и чух по телевизора, който винаги бе включен нещо, а след това го последва и телефонен звън. Вдигнах телефона.
-Здравей. –отпих от кафето си.
-Искам да дойдеш за малко.. чу ли какво се е случило? Ще ни трябваш! –рече отсрещния глас.
-Да тъкмо видях в новините. Кой ли го е направил? –рекох аз и седна на дивана, а Бен дойде до мен, след което го помилвах. Обичаше това.
-Е значи ще се видим след около половин час.
-Да. Чао. –затворих телефона и се качих в стаята си. Смених набързо домашните си удобни дрехи и тръгнах.

2-ра част. Дано ви хареса. Ако има интерес ще пусна и трета, но ако не още от сега я спирам, за да не става като други истории.. приятно четене. wink

#9 2011-11-10 17:36:46

~smiley___face~
Member

хареса ми. Грабна ми интереса wink

Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]

#10 2011-11-11 15:46:17

make.me.wanna.die
Member
Registered: 2011-10-30

Пиех кафето си, както винаги в градината сред   кучето си. дойде до мен, след което го помилвах. Обичаше това.

Или аз нещо не разбрах смисъла на изречението или си объркала глагола. Според мен не е добре. Иначе историйката е хубава. Чакам некст!

Целият свят е сцена и всички ние сме актьори на нея - влизаме, излизаме и за своето време всеки от нас играе различни роли...
- Уилям Шекспир

#11 2011-11-11 17:00:42

hrisi123
Member

Пиех кафето си, както винаги в градината сред   кучето си. дойде до мен, след което го помилвах. Обичаше това.

Или аз нещо не разбрах смисъла на изречението или си объркала глагола. Според мен не е добре. Иначе историйката е хубава. Чакам некст!

Всъщност съм го объркала трябва да е "с", но вече го поправих.. Благодаря!
  smile

#12 2011-11-18 17:28:05

Haivanche*
Member

Некст heart  heart

[img]http://27.media.tumblr.com/tumblr_lz7pblGqzr1r70s6fo1_500.gif[/img]
Nate: You still love her, huh?
Chuck: I can't imagine the day I won't.(h)(h)(h)

#13 2011-11-23 14:35:38

hrisi123
Member

Пристигнах на адреса на който ми бяха казали. Щом слязох от колата видях, навсякъде да търчат полицаи, както и шефа ми, който бе там.
-Агент Смит.-дойде при мен и ме стисна за ръката. –Здравейте очаквахме ви.
-Здравейте.. какво се е случило? –тръгнах ме към къщата.
-Бил е убит с пистолет, но не се знае дали е било самоубийство или някой друг го е убил. Намерих ме държейки пистолета.
-В колко часа долу-горе се е случило?
-Около 12 и нещо. Съседи чу ли изстрела и се обадиха, а ние го намерих ме човека мъртъв.- бе сложил ръце на кръста си.
-Искам да видя, ако има досие, искам и да разпитам тези, които са се обадили и семейството му ако има такова.. –рекох и излязох от стаята, а щом отидох да говоря с някой от другите полиции телефона ми звънна, а аз се отдръпнах.
-Здравей.
-Къде си?
-В къщата където е станало убийството снощи.
-Чакам те.
-Добре идвам веднага. –затворих телефона и влязох в къщата.  –Тръгвам щом намерите това, което поисках ще чакам вашето обаждане. –казах и излязох от къщата. Качих се в колата и тръгнах.

3- част.. Дано да ви хареса.. Извинявам се ако има правописни грешки.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook