#1 2011-11-08 20:44:15

privaтe Love
Member
From: in his late night thoughts
Registered: 2010-08-07

Re: Сцена на илюзиите

Това е .. и аз не знам какво е  laugh Но просто трябваше да го напиша.Дано да ви хареса

Сцена на илюзиите
Завесата плавно се вдига.Залата е пълна,чуват се аплодисменти.Актьорът поема дълбоко въздух и след миг прави крачка напред,за да излезе на сцената.Милиони светлини открояват фигурата му от декора,а стотици погледни,пълни с очакване,са вперени в него.Главната роля му е поверена,той трябва по всякакъв начин да оправдае гласуваното му доверие.
И той го прави.Говори високо,тича на сцената,смее се,крещи.Звздата на вечерта.Майсторски пресъздава всеки жест,всяка емоция на своя герой.А после времето му изтича.Трябва да каже "Довиждане" на екзалтираната публика,стояща на крака в негова чест.Поклон.А после още няколко.И сякаш чак след цяла вечност актьорът е отново в своята тиха гримьорна,все още неспособен да си поеме дъх.И въпреки своя страх от предстоящото,той се поглежда в огледалото,замислен над своя образ.Нима никой не видя сълзите в очите му?Нима никой не усети болката,която той изпитва?Наистина ли никой не прозря колко слаб всъщност е той?Как пред Нея,любовта на своя живот,е неспособен да каже и дума,дори когато сърцето му крещи?Да и сподели мъката си,да знае и тя колко е болезнено да я има само за няколко часа,а през останалото време тя да е нечия друга и да му липсва всяка минута,превръщайки 60-те секунди в ад..
Но няма време за това сега.Второ действие започва след минути и той трябва да излезе на сцената,за да изиграе чуждите емоции,майсторски прикриващ своуте собствени..

«» Hold my hand and I'll take you there... somehow, someday, somewhere...

#2 2011-11-08 23:10:07

natali.14
Изгонен(а)
Registered: 2011-11-07

Не ми харесва.Съжалавям,но дори не го изчетох докрай.Скукаааа.

#3 2011-11-08 23:10:27

natali.14
Изгонен(а)
Registered: 2011-11-07

Не ми харесва.Съжалавям,но дори не го изчетох докрай.Скукаааа.

#4 2011-11-09 06:36:40

teodoraa
I believe
From: В света на фантазията
Registered: 2010-03-20

Страхотно е! star  sun

[list=*]
[*]Dalindaaaaaaaaaa sun : )) ![/*]
[/list]

#5 2011-11-09 08:44:28

Leonore.
Member
Registered: 2011-09-12
Website

Забелязала съм, че попринцип имаш талант относно тези неща, затова ще се изкажа по - обстойно и съвсем искрено. Като цялостно, идеята ми хареса, но ми се струва, че можеше да я пресъздадеш и по - добре. С повече описания и чувства. Само краят малко смъкна одобрението ми. Пак тази любов, пак тази глупава тъга по нея и всичко останало, което върви ръка за ръка, заедно с нея. Някак си ми се искаше по - грандиозен край и тази винаги уж толкова специална и не ясна за всички, а всъщност толкова обикновенна любов да не присъстваше. Искаше ми се нещо друго да се върти в кръга на нещата. Нещо също толкова истинско, но по - различно. Надявам се, да си ме разбрала. Иначе, браво за труда. Вложила си идея и смисъл, личи си.

#6 2011-11-10 20:37:27

privaтe Love
Member
From: in his late night thoughts
Registered: 2010-08-07

Благодаря ви за мненията,оценявам ги.И въпреки критиката ще кажа,че идеята на това произведение е такава,други теми ще присъстват в други мои неща  :p

«» Hold my hand and I'll take you there... somehow, someday, somewhere...

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook