#1 2011-11-06 16:55:57

Call Again
«√anity ℱair»
Registered: 2011-03-01

Re: Трябва да съм ти липсвала

Когато ме попита,дали според мен,ако си ме обичал си щял да ме напуснеш ... не знаех как да ти отговоря.След като не знаех отговора,предполагам никога не са ме обичали.Затова задушавах,сякаш всеки с любов,опитал се да достигне до мен.
Помниш ли,спомена,че ще ме приемеш такава каквато съм ... тогава защо в момента те няма.Незнам каква е била причината да има тъга в очите ти,но съм убедена,че през моите ти трябва да си видял болка,за да се уплашиш и да избягаш.Вкопчих се в теб,както дете.
    Ти ме омагьоса.
И преди теб минаха много по този път ... и преди теб
съм се раздавала изцяло.Но кой би повярвал,ако кажа,че е различно този път?!Кой би повярвал,ако заплача ... щом съм плакала и за предишни.Стигнах ли прекалено далеч,кажи ми?! Каква е разликата от преди и сега ?! Аз ще ти кажа ... ела посреднощ и ме погледни ... ела и виж колко хора минаха след теб и никой не ме впечатли.Вярно,преди копнеех за обятията на други може би,защото бягах от себе си,бягах от това в което живота иска да ме превърне,а сега търся теб,защото живота бяга от мислите ми.Колко време да остана будна,така ще успея ли да открадна достатъчно време за нас в сянката на луната.А ще споделиш ли този момент с мен?!
     Не ми е нужен  "Малкият принц"  ... нужен си ми ти.Обещавам няма да се повтори,ще ти покажа колко си ценен за мен.Действията ми бяха грешни,но чувството беше толкова правилно.Нямаше как да те спечеля,предадох те преди това.Може би това е причината всичко просто да се обърка.Но трябва да съм ти липсвала,щом се обръщаше всеки път когато си заминавах.Трябва да си ме усетил,щом искаше да ми споделиш и най-съкровените си тайни.Не лъжи.Имаш сърце и то знае какво иска,не го спирай да ме обикне.Това е моето послание.Виждаш ли това са мойте факти.Промени ги или ги приеми,защото аз всяка нощ се старая да се видя през твоите очи ... и всяка нощ се виждам, там на крайният предел,а ти не ми подаваш ръка да ме издърпаш.Стараеш ли се да се видиш през моите очи.Да ме почувстваш.Защото,аз го правя в и не мисля,че остана начин които да съм пропуснала,за мнението ти за мен.
      Просто кажи,грешно ли е?!
Сгрешихме ли.Аз не мисля така,ти не знаеш,но те търсих.Не подозираш,но съм готова да премина предела,но този път не да се раздам,а да се отдам.Да, и за други съм го правила ... но обещавам,този път ще докажа,че е различно,защото ти си различен,защото ти ме промени.
      Сега вярваш ли ми?! Не,предполагам ... и аз не мога да се позная.

П.С. - ако има грешки се извинявам.

#2 2011-11-06 17:00:05

kpucuxwestwick
Member
From: София
Registered: 2011-02-01

Харесва ми. sun

[img]https://33.media.tumblr.com/7a4de07287797298aa24044b3f6c7743/tumblr_n97v0cV37D1s77f18o1_400.gif[/img]
"You love me "
- I whisper.
His eyes widen further and his mouth opens. He takes a huge breath, as if winded.He looks tortured-vulnerable.
"Yes" - he whispers.
"I love you " .
- Fifty shades of Grey

#3 2011-11-06 17:20:48

Miriam4eTo
Member
Registered: 2010-02-15

Хубаво е smile

#4 2011-11-06 17:22:22

audrey
Member
From: In your room
Registered: 2010-07-15
Website

Ах, ах, ах !
Не знам дали помниш, но беше коментирала едно мое стихотворение и в този си коментар ми каза, че чувстваш някак точно това, което съм описала.
И аз го забелязвам от известно време - явно сме в доста сходни ситуации.
Толкова сходни, че първоначално само за миг безрасъдността ми поражда някаква абсурдна и безпочвена ревност, че призивите ни са отправени към един и същи човек. Хахахаха. Абсурдна съм, знам, то е просто за миг - безпочвено и глупаво, от не знам какво породено. Вероятно от силата на чувствата и несигурността ми, но както и да е.
   Да откриеш ... не, да те връхлети, подобен човек, подобно същество, което да усетиш с всичките си сетива, което да те види преди ти да си успяла да се видиш(макар и понякога да се чувстваш леко обидена от това), е това е нещо невероятно. Не е съвсем любов и не е само любов - то е нещо огромно, обширно, непонасящо имена и рамки. То повече се чувства, отколкото се изказва, а ти до голяма степен си го предала, за което имаш моите поздравления.
   Просто с теб го изживявам, докато чета ! Прекрасна си.
   А знам и за загубата колко е ужасна. Не го затваряй в себе си, понеже то ще намери начин да излезе и ще отприщи нещо с глобални, разрушаващи последици. И още един съвет - ако има още как да Го запазиш, давай. Докато има смисъл, докато може да бъде до тел (идори когато не съвсем)бори се. Преглътни и гордост и всичко и просто се бори, докато знаеш че има за какво да се бориш. Докато губейки пак печелиш - БОРИ СЕ.

cap ou pas cap ?
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m04xsnL8LL1qc0cxpo1_400.gif[/img]
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night

#5 2011-11-06 17:31:49

ani7y
Member
Registered: 2008-12-21

харесва ми ... много е хубаво  smile  smile

[img]http://prikachi.com/images/872/3717872C.gif[/img]

#6 2011-11-06 17:32:25

thefernandosun
Member
From: BARCELONA
Registered: 2011-01-04

Хубаво е ,но съм забелязала, че повечето лични творчества са тъжни ! Надявам се, че това не са истинските ви чувства...Иначе ще е много жалко ,ако толкова няма за какво да се усмихнете и да измислите нещо весело ,за да ни предадете и на нас тази радост !  sun

[img]http://i634.photobucket.com/albums/uu68/loveus5/tumblr_lvdypj2nTT1qj7wmwo1_500_large-1-1-1-1.jpg[/img]
`Не можеш да загубиш нещо,което никога не си имал...`

#7 2011-11-06 17:35:52

audrey
Member
Website

Хубаво е ,но съм забелязала, че повечето лични творчества са тъжни ! Надявам се, че това не са истинските ви чувства...Иначе ще е много жалко ,ако толкова няма за какво да се усмихнете и да измислите нещо весело ,за да ни предадете и на нас тази радост !  sun

ни в клин-ни в ръкав се включвам и ревностно си защитавам депресията ! laugh Намирам болката, айде меланхолията, за доста по-силна, доста по-въздействаща и доста по-вдъхновяваща. А сега се сещам и за един цитат, доста на място, беше нещо от рода на : всички пишат за болката, тя ни прави велики поети и ни вдъхновява ... до как да опишеш щастието ?

cap ou pas cap ?

#8 2011-11-06 17:43:51

thefernandosun
Member
From: BARCELONA
Registered: 2011-01-04

audrey

thefernandosun написа:
Хубаво е ,но съм забелязала, че повечето лични творчества са тъжни ! Надявам се, че това не са истинските ви чувства...Иначе ще е много жалко ,ако толкова няма за какво да се усмихнете и да измислите нещо весело ,за да ни предадете и на нас тази радост !

ни в клин-ни в ръкав се включвам и ревностно си защитавам депресията ! Намирам болката, айде меланхолията, за доста по-силна, доста по-въздействаща и доста по-вдъхновяваща. А сега се сещам и за един цитат, доста на място, беше нещо от рода на : всички пишат за болката, тя ни прави велики поети и ни вдъхновява ... до как да опишеш щастието ?

Изобщо нямам намерение да те съдя за чувствата ти! laugh Както казах - харесва ми ! Просто споделих мнението си ,че съм забелязала колко много тъжни неща чета и то написани от горе- долу мои връсници ! sun

[img]http://i634.photobucket.com/albums/uu68/loveus5/tumblr_lvdypj2nTT1qj7wmwo1_500_large-1-1-1-1.jpg[/img]
`Не можеш да загубиш нещо,което никога не си имал...`

#9 2011-11-06 17:46:20

audrey
Member
Website

Изобщо нямам намерение да те съдя за чувствата ти! laugh Както казах - харесва ми ! Просто споделих мнението си ,че съм забелязала колко много тъжни неща чета и то написани от горе- долу мои връсници ! sun

Ама не, аз супер на шега го казах laugh
айде, спирам спама, съжалявам. :д

cap ou pas cap ?

#10 2011-11-12 20:25:33

Alexs_wee
Member
From: HuManoId cItY, Германия
Registered: 2011-09-10

Харесва ми. sun