Pages: 1
#1 2009-08-19 12:07:27
- PoLLy
- Member
- From: Шоколандия
- Registered: 2008-06-24
Re: В леглото със… Станишев
Горкият ни бивш премиер… Ще се скита немил недраг из разни луксозни комплекси. А в леглото му – ветрове, вместо някоя всеотдайна червена другарка. Всъщност, това с другарката е по-скоро пожелателно, отколкото реалност. Вчера стана ясно, че в леглото Станишев ще бъде с двама гардове. Охранителите вече са направили оглед на новото му жилище. И за да не си помислите нещо, ще уточним, че пазвантите на Серго ще се настанят в стая на първия етаж, където се помещава и частната охрана на комплекс Магнолия.
Станишев е бил помолен по максимално бърз начин да освободи държавното жилище и да намери нещо под наем.
Експремиерът вече се е нанесъл в многостайния си нов дом от 200 квадрата, за който ще плаща по 600 евро месечен наем на свой приятел. Въпросният приятел не е кой да е, той е стар партиен другар. Комплекс “Магнолия”, където вече се е настанил, е изграден от фирмата “Тера груп” на сина на Огнян Дойнов – Росен, и партньора му Бисер Христов върху земя на бившия царски депутат Димитър Ламбовски. В съседство се строят още две блокчета.
Справка в агенция за недвижими имоти показва, че подобно на станишевото жилище в комплекса се дава под наем срещу 2500 евро на месец. Допълнително са заплаща такса за поддръжка на общите части в размер на 200 евро.
И като за бившо партийно величие, къщата на Серго разполага и с необходимите екстри. Собствен СПА център е на разположение на живущите в него – басейн с джакузи, 2 сауни, парна баня, фитнес. Перално и сушилно помещение. Целогодишна поддръжка на общите части, градинар и 24-часова охрана. Станишев има собствена градина, в която той ще пуска свободно двете си кучета. Съседи на соцлидера са Стоян Марков, тъст на брата на зам.-шефа на НДСВ Милен Велчев, както и бившият фармацефтичен бос Георг Цветански.
Станишев е поискал отсрочка от премиера за изнасянето от Бояна, като само през миналата седмица той е изнесъл един камион с багаж.
Ето я скромната хасиенда на СерГей!
#2 2009-08-19 12:14:17
- strang3ra
- Капризен простак
- From: България
- Registered: 2008-10-16
Много е студено....не харесвам такова обзавеждане,предпочитам по-уютно да е!И аз съм фен на модерните маси,столове,шкафове и такива но малко е прекалено..
#3 2009-08-19 12:18:20
- kingsize_ofanziva
- kingsize
- From: Някъде там
- Registered: 2009-03-09
- Website
Дайте ги насам като не ги харесвате Станишев пак се наредил
Я, едно ангелче с крилца още мърда...ПРАС и то
умря...хахаха...
Да ви имам мониторно , процесорната , клавиатурно , мишкова , скайп любов !!
#4 2009-08-19 12:26:43
- Black Berry
- Изгонен(а)
- Registered: 2009-01-02
Не е кой знае какво, има къде-къде по хубави жилища..
#5 2009-08-19 12:41:50
- anity_kiss
- Member
- Registered: 2009-02-07
На мен ми харесва "квартирата му".....
#6 2009-08-19 12:43:29
- vampir4eto_94
- Member
- Registered: 2008-12-04
доста празно и едноцветно ми изглежда