#1 2011-10-27 15:39:34

hrisi123
Member
From: LA, California
Registered: 2010-12-02

Re: Return..!!

-Отново на свобода!! –въздъхнах и тръгнах на някъде. Времето бе страхотно определено ме очакваше нещо ново.

-Здравей Алис! –усмихна ми се и ме прегърна.
-Да, да, да.. дай ми нещо да хапна! –сопнах се и си взех нещо за пиене от хладилника.
За какво се опитваше да се държи мило с мен? Та все пак тя ме вкара в затвора за да вземе пари от това.
-Ето направих ти любимото! –сложи една чиния на масата.
-Опитваш се да бъдеш мила! –седнах. –Откажи се! –започнах да ям. Имаше мусака, обожавах я. Но дори да бе нещо, което не обичам толкова отново щях да го ям. Все пак там където бях не бе 5 звезден хотел.
-Липсваше ми!
-Хаа.. –изсмях се с глас. –Каква си.. ти ме прати в пандиза за да вземеш парите от Кърли, а сега съм ти липсвала.
-И на мен не ми беше лесно! Знаеш ли какво преживях?!
-Преживяла.. да бе да.. а дойде ли да ме видиш дори и веднъж! Изхарчи всичко и сега очакваш да ти дам нещо след като завърнах а? –продължих да ям докато не изядох всичко в чинията. Станах от мястото си и отидох в другата стая. Е да и в нас не бе луксозен хотел, но пък си беше в нас.

Една нова история!! Ако има интерес още тази вечер ще пусна друга част!Знам малко къса е, но ще направя следващата по-дълга! Дано ви хареса! Ако не ви харесва може да я изтриете!! wink

#2 2011-10-27 15:42:40

ECheth
Member
From: Jingletown
Registered: 2011-01-16
Website

Мммм, би могло да излезе нещо.

we are all in the same game, just different levels, dealing with the same hell, just different devils

#3 2011-10-27 16:06:23

SweetY =] KittY
Stay Strong.
From: L.A., baby
Registered: 2010-04-08

Бива.

[list=*]
[*] Never give up on
someone you can't go a day
without thinking about..
[/*]