#1 2011-10-23 22:28:21
- Call Again
- «√anity ℱair»
- Registered: 2011-03-01
Re: Откровение - Ще те чакам,въпреки всичко!
Преспивателни,успокоителни,болкоуспокояващи.Будна до пет сутринта.Сън най-много четири часа.Забавление,нощен живот ... няма успокоение.Параноичка!Портрет без вдъхнат живот - безполезно изкуство.Мнения,фрази,афоризми,стихове,сонети ... портрети
Действия ненавреме направени ,думи казани с болка ... те раняват.Пълна простотия,три години борба с болеста,и още десет тормоз.Деликатно привързване към страданието.Интересна,мила ... до три дни.Нищо лично,само Лични преживявания.Мечти,сомостоятелност до толкова,че губиш себе си.Умира и най-добрият ти приятел.Но аз все още съм тук,теб те няма.Това би бил най-малкият ми проблем,ако бях егоист.Знам повръщаше ти се от мен,нямаше как де усетиш тръпката,преживявам прекалено много,та дори и не смогвам.Благодаря за отделеното време,за мечтите,ръцете ти върху голото ми болно тяло.Устните ти топли ... променихме се,а уж сме си същите...Бягане,страх,умора.Преследване.Трето лице,така е по лесно да се довериш.Родителите ли?! Единият липсваше. Празнота ?! Колко?! Колкото да погълне всичко занапред.Разходки посреднощ.Забавен пулс,колабиране,лекар.Болнична стая,тръби,ярост ... Падане,ставане,без сълзи.Крещене,бой,псувни,подигравки,окъсани дрехи.Щети,които никой не може да поправи.Детсво - липсва,бъдеще - отражение на чужди представи.Няма никой,дори покой.Преждевремено израстване.Тих блян,ти ли крещеше?!Не усещам нищо,няма никой.И все пак,ако някога се почувстваш самотен,не забравяй ... можеш да ме потърсиш,аз ще чакам.Нереално е,но ти ми даде нещо,което никой няма да го отнеме.Когато те видях, осъзнах, че ще си ми муза и модел,но не повярвах че ще се превърнеш в самото изкуство за мен.Не се ограничавах само да те описвам,лъская и т.н. това отдавна го направих и продължавам да го правя.Но ти се превърна за мен в нещо повече от муза,защото повярвай ми и други съм описвала,но това е било само панегирик.А срещата ми с теб ме насочи към съвършено нов стил с нови форми,нови средства които не пожалих ... Без да осъзнаваш ти ми показа страстният порив на романтизма.Хармонията между душата и тялото,което безуспешно бях търсила.Но в безумието си аз не успях да разделя,моите възгледи от твоите чувства.Затова се нуждаех от теб.Когато те описвах,за първи път не можах да излея същтноста си от вълнение,не намирах думи.Ти ми показа нов свят.И в изблик на ярост,не успях да съумея да задържа яроста си и ти наговорих небивали неща.Но съм готова,да приема заслуженото ... Затова винаги ще те чакам ... Незнам колко остава до края,знам,че след всичко преживяно има място за теб в сърцето ми.
#2 2011-10-23 22:45:13
- Princэska___
- Member
- Registered: 2011-01-07
Re: Откровение - Ще те чакам,въпреки всичко!
А,сега де?!
Много е силно,МНОГО ...
още повече ми стана мъчно,докато го четох.не се шегувам,но видях нотка на голяма истина и на огромна болка.Незнам какво да кажа ...
освен,виждам,че си много силен човек ...