#1 2011-10-23 21:48:17
- miss_cute_kiss
- Member
- From: Somewhere in the oceans
- Registered: 2010-11-20
Re: Паднал Ангел
Това е нещо ново,което измислих в просъница... Тоест тогава нещо ми подхвърли тази идея
Hope u like it
Глава Първа
Случката
Казвам се Кейтлин Раоуин.На 16 съм след 3 дена,правех 17.Бях много развълнувана,но точно за това не внимавах какво правя.Търсех адреналина във всяко кътче и ъгълче на земята.Имах прекалено много енергия,но никога не съм намирала правилното и приспособление.Това бе моята грешка.Така умрях.
Смъртта ми бе обикновена.Блъсна ме кола,но вината си бе моя.Ето как стана :
Май.29.2011г.
Както винаги,посещавах лекциите си,но този път нещо странно се случи.Изпуснах автобуса.И не можах да си открия Мп-3 плейъра си.Което не беше нищо ново защото съм идиотка.Но пък се харесвах.Не бях себелюбка,но обичах и уважавах себе си.Имах Дълга до кръста кестенява коса,и кафяви очи,бях слабичка.И точно пресичах улуцата.Коггато БУМ!
Нещо мина отгоре ми.В този момент се замисли,а ако бях мъртва!?Оставях сама майка ми и малката ми сестричка.Обзе ме паника.Но беше вярно.Мъртва бях.И така се озовах тук.А какво е това тук,ще ви разкажа после.
Когато вероятно,бях мъртва,дойде един човек.Или не точно човек,беше с човешко тяло,но имаше Ангелски крила.Но не бяха бели.Бяха черни и огромни.Доста се изплаших,но и усетих утеха и закрила.Той се наведе и взе нещо от тялото ми,сетне ми каза да го последвам.Изправих се и видях тялото си.Не беше добра гледка.Няма да описвам.Тръгнах след него и внезапно се изгубихме в тъмнина,а той бавно каза:
-Не се бой.Тук няма страх.-каза мъжът ангел,а гласът му звънеше. не отговорих и продължих да вървя след него.Когато тъмнината стана прекалено непрогледна,затворих очи.И не помня какво стана.Но имаше нещо наистина странно.Когато ги отворих всичко беше позлатено.А на стената беше изрисувана везна,от едната страна сърце,а от другата перце.Ето какво беше взел от старото ми аз.Сърцето,но за какво ли му беше?
Ако ви хареса,ще пусна некст
[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#2 2011-10-23 22:35:14
- Princэska___
- Member
- Registered: 2011-01-07
Хареса ми (y)
#3 2011-10-24 04:43:12
- littlepartofme
- Rebellion.
- From: District 4
- Registered: 2011-01-26
- Website
Бива.
Ако не беше взела заглавието от филма щеше да е по-добре, но ..
[list=*]
[*]We made our plans down in the sand.[/*]
[/list]
#4 2011-10-24 07:15:51
- viktoriq_biserova
- Member
- Registered: 2010-05-14
Хареса ми (y)
♥¤..Let us die young or let us live forever.We don`t have a power but we never say never!!..¤♥
[img]http://static.rollingstone.ru/pic/ano/3/one_direction.jpg[/img]
#5 2011-10-24 08:08:54
- miss_cute_kiss
- Member
Бива.
Ако не беше взела заглавието от филма щеше да е по-добре, но ..
Добре ъъ да го направя паднал Ангел!?
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#6 2011-10-24 17:35:14
- miss_cute_kiss
- Member
Окей,има няколко положителни коментара,мисля да я продължа.Но ако на някой не му харесва да каже.
Случката II
Май.29.2011г.
Пред мен се извисяваше голяма везна.На която от едната и страна бе перцето,което беше нарисувано на стената,а от другата страна нямаше нищо.Човекът ангел тръгна към везната и аз потеглих след него,но той рязко се обърна и отсече.
-Не,ти не.Ти стой тук! -заповяда ангелът и аз спрях на място.Той сложи сърцето ми от празната страна на везната,отдръпна се и рече:
-Ще ти задам три въпроса,на които ще отговориш съвсем честно! -заповяда той. Аз кимнах и той ме разбра.
-Първи въпрос! -каза рязко той.-Някога убивала ли си? - продължи.
-Не. -казах и погледнах към везната,която се наклони от към перото.
-Втори въпрос! -провикна се той и метна поглед зад рамо.Там стояха две жени,които също имаха криле,но те бяха бели.Тези жени записваха нещата които Ангелът казваше в нещо като свитък.Кой знае,може би го пращат на Господ.
-Някога крала ли си? -попита той.
-Не! -казах и погледнах към двете жени,които отново записваха.А везната отново се наклони от към перото.
-Трети и последен въпрос!
-Някога била ли си виновна за смъртен случай или за човек изпаднал в беда? -попита Ангелът.
За това се замислих.Но не.
-Не! -каза и тогава везната,от страна на перото докосна бялата плочица,която беше поставена и под двете блюда на везната.
-Добре,можеш да влезеш. -каза Ангелът и направи знак да мина за да отида при двете жени.Там те ме попитаха за името ми и годините.
-Кейтлин Раоуин,на 16. -казах и те ми направиха път да мина,отваряйки голяма желязна порта.
Потеглих на там през мътната светлина която виждах в края.Когато най накрая я достигнах,вече беше светло.Огледах себе си и забелязах разликата.Беше гоооляма.Когато вървях след Ангела,бях с черна тениска на любимата ми група и блу-джинси,вързана конска опашка и кецове,а сега бях със права коса,която се спускаше по раменете ми,с къса бяла лятна рокля,бях боса на меката трева (чак сега забелязах,че се намирам на вън) и най-голямата промяна.Имах две огромни бели крила,които се бяха свили зад гърба ми,но когато се размърдах те се разпериха,сякаш бях птица.Чувствах се невероятно свободна.Пристъпих малко по-напред и се огледах.На около бе пълно с такива като мен,но всичките изглеждаха различно.Когато направих още няколко крачки,те започнаха да ахват един след друг и да ме гледат.Чудех се,какво ли си казваха ,,Ах,виж каква грозотия се появи тук само!" ? Защото те всички бяха прекрасни.До един,кой от кой по-красиви.Почувствах се смутено и забързах към малката кафява къщичка от пред,която в движение забелязах.Шмугнах се вътре и затворих вратата.Зад мен имаше голямо кристално огледало.Страх ме беше да погледна.Сигурно от раните ми имаше грозни белези по цялото ми тяло,а тази рокличка...Но събрах смелост и се обърнах.
-Оооо!! -само този звук се отдели от устните ми,едва-едва.Не бях грозна и цялата в белези.Бялата ми кожа блестеше.Очите ми сияеха,но не това беше странното.Аз имах кафяви очи,а сега те бяха сини.Странно,но бяха прекрасни.Косата ми блестеше на светлината която се процеждаше през малките дупки на дървената къщичка.Бях много по-красива от колкото бях преди.Не спирах да гледам ту към очите,ту към кожата ми.Когато забелязах ръката си.От дланта към китката ми имаше изписани цветя,като увивни лиани около китката ми.Беше прекрасно,но защо го имах!? Е,сигурно бе час от всичко това.Сетне излезнах от малката къщичка и се запътих към една полянка с едно голямо дръвче.През това време те продължаваха да ме гледат,но поне сега знаех,че няма от какво да се притесня.Седнах там и заслушах песента на лекия ветрец,който носеше уханието на лятото.
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#7 2011-10-24 17:50:02
- ~smiley___face~
- Member
- Registered: 2011-09-08
интересно некст! (y)
Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]
#8 2011-10-24 21:40:07
- kkalippso
- Member
- From: ~ ••• ~ При Карлсон на покрива
интересно некст! (y)
"Истинската литература, която ни носи емоции и е в състояние да ни отведе в други светове е тази, която разказва история чрез словото, а не онази, която анализира авторовия замисъл при написването на историята. Художественият текст е като вицовете - ако трябва да се обяснява допълнително, значи не е достигнал целта си да бъде разбран само и единствено чрез съдържанието си."
---------------------------------------------- е казал някой, някога, някъде
#9 2011-10-25 12:32:58
- viktoriq_biserova
- Member
интересно некст! (y)
♥¤..Let us die young or let us live forever.We don`t have a power but we never say never!!..¤♥
#10 2011-10-26 20:17:43
- miss_cute_kiss
- Member
Радвам се че ви харесва Тази е малко по-дългичка...Но ми дойде муза.. :д
Глава Втора
Въпросния ,,Ти"
Май.29.2011г (по-късно)
Седях на полянката и се замислих за близките си.Навярно сега те тъжаха за мен.Малката ми сестра Мая,моята майка Лия,най-добрата ми приятелка Аби.Бяха доста,но те са най-важните.В този миг чужд глас прониза струпаните ми мисли като гръмотевица
-Може ли да седна? -попита високо момче с гарваново черна коса.Той също имаше крила,но неговите бяха наистина големи и красиви.
-Да,сядай. -казах и се изместих по-настрани,а късата ми рокличка се разпиля,на различни посоки и заприлича на бяло цвете.
-Ти си новата нали? -попита внезапно той и аз се изненадах,че завързва разговор по такъв нетипичен за днешните момчета начин. -Ъ да -казах замислих се и сетне продължих. -А ти кой си и от къде знаеш?
-Я по-спокойно с нервите. -каза той и се ухили. -Тук всичко е на ред.Разбрах го лесно,защото когато бях нов и аз идвах тук.
Тоя е бил нов!? Иха добре се е постарал да не му личи.Беше с тъмни очи и бледо лице,абе той целия си беше бял.А и тази черна коса,много добре подчертаваше белотата на цялото му тяло.
-А,добре... -казах и вида на стресната,сякаш току-що видяла змия да захапва човек външност отлетя.
-Но,не отговори на въпроса ми.Кой си ти? -попитах и погледнах черните му очи изпитателно.
-Аз съм Джонатан. Или поне бях преди да.. -той не довърши,но с жестове на ръцете,посочи тялото си и направи физиономия,така че го разбрах.
-Аха и си умрял и си решил,че вече не си Джонатан? -попитах с поглед който изясняваше,че нищо не разбирах.
-Да,човече погледни ме! Имам крила,разхождам се на някакви места,в които ако пожелаеш,никога няма да има зима,или пък винаги ще е зима и няма да има лято.Схващаш. -каза всичко това на един дъх,а после си пое още и се приготви да заговори отново,но аз изпреварих думите му.
-Оу,не е вярно,виж мен! От 20 секунди съм тук и вече говоря с някого,я погледни,това е рекорд. -посегнах към дясната си китна,на която преди седеше големият черен часовник,но вместо него сега имаше тънка сребърна верижка с едно цветенце и един паяк.
-Ъъ,къде ми е часовника!? -започнах да се оглежда,за да видя дали не е паднал някъде.Джонатан прекъсна търсенето ми.
-Ей я виж имаме едни и същи сребърни верижки! -възкликна той и подаде своята китка към моята. -Това е невероятно! -продължаваше той. -Много малко хора тук се срещат със еднакви сребърни ,,аномалии" ! -натърти на думата.
-Аномалии!? -повторих въпросително аз.
-Да,така го наричаме тук.Това, -посочи гривната ми. -Показва какъв човек си всъщност.Ето,виждаш ли? Цветът на паяка се сменя според настроението ти.Твоят става бял,това значи,че си уплашена или смутена.А моят зелен,което значи ,че аз ставам развълнуван. -каза наистина развълнувано той.Сетне аз погледнах към моя паяк,който също ставаше зелен.
-А,аз какъв човек съм? Какво означава цветето и какво означава паякът? -попитах изумено.
Той се замисли за секунда,а сетне отговори бързо.
-Цветето е знак на милосърдие,добродушност и романтизъм.А паяка е знак на страст,страх,ранимост и крехкост. Но зависи от гледната точка.При теб бих казал,само по вида ти,ти си крехка и ранима,но аз не съм.Аз съм по-скоро...ъм пазя и държа на това което обичам,сещаш ли се ? -каза той и се обърна.Погледът му се насочи към едно русо момиче с леко къдрава коса.Оо,тя бе прекрасна.Къдриците и бяла леки,а косата и блестеше,беше дълга и вятъра я разпръскваше като есенни листа,галеше ръката на момчето седящо до нея.Тя отметна косата си на една страна,бе потънала в някакъв разговор и се усмихна.Беше ослепително красива.Нямаше да се очудя ако Джонатан си падаше по нея.Тя беше прелестна.
-Ти харесваш това момиче. -това не беше въпрос,а по-скоро му показах,че е прекалено очевидно.
-Ох,толкова много ли си личи!? Опитвам се да го прикрия,от както я зърнах за първи път. -каза той и затвори очи за момент.Вятърът ,разнесе косата му от едната на другата страна,а ягодово-червените му устни се разтвориха в лека усмивка.
-За какво си мислиш? -стана ми любопитно и реших да го попитам.
Джонатан остана така още около половин минутка,сетне отвори очи и с лека усмивка каза:
-За нея.За първия път в който я видях. -каза той и погледа му се спря някъде високо,над короната на дървото,в синьото небе и напеклото слънце. -Когато за първи път усетих уханието и.Това Божествено ухание на малина примесено с ванилия.Тя е невероятна и невероятно красива също. -каза Джонатан и сведе поглед към гривната си. После добави:
-Ей,паячето ти е червено,ядосана ли си за нещо? -попита той бегло. Ядосана!? За какво да съм ядосана? Не,изобщо не бях ядосана,чувствах се спокойна.
-О,не.Даже напротив,чувствам се спокойна,сякаш на мястото си. -казах и със крайчеца на окото си мернах паячето което ставаше небесно синьо.
-Да,сега си спокойна. -отсече той.
-Е,продължавай,какво стана след това? -подканих го,да ми разкаже още.
-След кое? -попита Джонатан.
Замислих се.Дали наистина имаше ,,След това"? О да,определено умирах да разбера какво се е случило.
-След като си се влюбил в нея.
-О,след това,ами нищо.Тя си намери приятел. -каза той с престорена усмивка.
-Приятел!? -повторих.
-Да,това място е като на земята.Същото само,че много по-добро и красиво.Тук идват най-честните хора.И да,тук също се влюбваме и разлюбваме. -каза той лекичък смях. -Не ти ли се вижда реално? -попита сетне.
-Реално? По-скоро твърде реалистично.Това място е вълшебно. -казах аз.
-Да,това място лекува всичко. -каза Джонатан,който се бе облегнал на ствола на дървото.После повдигна поглед и огледа короната,която от задната страна,стигаше чак до тревата.
-Това място наистина лекува. -повторих аз.
-Хей,виждаш ли момчето,до Кристин? -попита ме той.
-Коя е Кристин? -попитах през смях.
-Момичето за което до сега ти разказвах.Момичето с русата дълга коса. -посочи с брадичка ,тази на която до сега се възхищавах.
-О да! -възкликнах аз. -Какво за нея? -настоях.
-Момчето до нея се казва Сам.Това е приятелят и. -каза Джонатан и сведе очи.Стана ми ясно,тя обичаше него,а той нея...Като във онзи филм. ,,Да се събудиш на 30" Един ден се будиш и разбираш колко много си се променил,но не осъзнаваш,че този ден може би е последният ти и после.БУМ ! Умираш.
-Хей,какво се замечта? -каза той през смях.
-А нищо..Та,какво казваше? -попитах така сякаш се будех от непробуден 100 годишен сън.
-Питах,как е името ти.Говорим си вече от един час,а още не знам как да те наричам. -каза той и се засмя.
-Оу да бе,вярно! Аз съм Кейтлин,викай ми Кейт,или Кейти,или..абе викай ми както искаш. -казах и се опитах да го накарам да се засмее,или поне да се усмихне. И уау! Той избухна в смях.
-Какво? Нещо смешно ли казах? -настоявах да разбера и го фраснах леко по рамото.
-Не,просто си забавна. -Каза той и се усмихна.Сетне се изправи и рече:
-Хайде,ела ще те разведа. -когато не станах веднага той се приближи и ми каза. -Или ти имаш намерения да висиш тук вечно? -пита той и се подсмихна.
-Е,колко му е. -казах аз и се засмяхме.После станах и го последвах.
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#11 2011-10-27 10:04:32
- ~Валз
- Member
- Registered: 2011-10-19
Много ми харесва <3
vvvvvvvvvvvvv[img]http://prikachi.com/images/572/4230572U.gif[/img]
vvvvvvvvvvvvvvvvvvv[img]http://fc09.deviantart.net/fs70/f/2010/129/f/8/Supernatural_by_pauleta48.gif[/img] [img]http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2010/261/8/3/damon___stamp_v_by_flaminia-d2yzhop.gif[/img] [img]http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2010/131/d/6/Doctor_and_Donna_by_BlueRavenAngel.png[/img] [img]http://fc01.deviantart.net/fs71/f/2011/129/0/0/house_stamp_by_rikku2011-d3g08gw.gif[/img]
#12 2011-10-27 11:11:17
- miss_cute_kiss
- Member
Много ми харесва <3
Сериозно лИ!? Много се радвам,довечера ще пусна некс (sun0
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#13 2011-10-27 11:28:01
- ~Валз
- Member
Много ми харесва <3
че как сериозно ли?!, супер е просто <3
vvvvvvvvvvvvvvvvvvv[img]http://fc09.deviantart.net/fs70/f/2010/129/f/8/Supernatural_by_pauleta48.gif[/img] [img]http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2010/261/8/3/damon___stamp_v_by_flaminia-d2yzhop.gif[/img] [img]http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2010/131/d/6/Doctor_and_Donna_by_BlueRavenAngel.png[/img] [img]http://fc01.deviantart.net/fs71/f/2011/129/0/0/house_stamp_by_rikku2011-d3g08gw.gif[/img]
#14 2011-10-27 11:34:55
- miss_cute_kiss
- Member
Много ми харесва <3
ввв мерси многоо !
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#15 2011-10-27 11:50:34
- ~Валз
- Member
ввв мерси многоо !
мне, аз мерси <3 мерси за чудната историйка....и защо точно ВВВ? ХД
#16 2011-10-27 12:04:00
- miss_cute_kiss
- Member
ввв мерси многоо !
мне, аз мерси <3 мерси за чудната историйка....и защо точно ВВВ? ХД
ее не знамм вв като ввв уау :Д абее аз съм си такава ;д
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#17 2011-10-27 16:30:15
- viktoriq_biserova
- Member
Много ми харесва <3
#18 2011-10-27 19:48:50
- twilight_kiss
- Member
- Registered: 2010-05-22
Много ми харесва <3
The Vampire Diaries ♥ ~
Pretty Little Liars ♥ ~
One Tree Hill ♥ ~
El Barco ♥ ~
[img]http://data.whicdn.com/images/23405357/n4f340c53300d4_large.gif[/img]
#19 2011-10-27 21:27:10
- miss_cute_kiss
- Member
Много се радвам,че ви харесва.Ето продължението
Глава Трета
Въпросният ,,Ти" II
Повече от 5 минути вървяхме и аз накрая изтрещях.
-Ей,а всъщност къде отиваме? -попитах присмех.
-Да видиш най-хубавото нещо тук. -каза той и на лицето му грейна усмивка.Най-хубавото нещо тук!? Ей,пич за теб това не беше ли Кристин!? Онова момиче в което той беше лудо влюбен!? Явно не.След около секунда и половина,застанахме пред голяма дървена врата.
-Затвори си очите.
-Моля!?
-Чу ме,затвори си очите,или аз ще го направя. -каза Джонатан и се засмя.
-Добре де добре. -казах през смях и затворих очи с ръка,но разперих безименния пръст и кутрето за да виждам,но той:
-Не,без да гледаш! -каза той присмех и сложи ръка върху моята.Уау,беше много странно,сякаш по цялото ми тяло протече ток.Потръпнах,а тръпката ми хареса.
-Еее...Отвори! -каза Джонатан и махна ръката си.И аз,отворих очи.
-Уау,леле.Какво е всичко това!? -попитах развълнувано.
-Това е,това е...ъ,какво е ? -каза и погледнах кучешката.Той май щеше да умре от смях.Ъъ отново .Но,аз наистина не разбирах какво е.Тоест,разбирах,беше стая,много красива стая.Беше цялата в бяла боя.По стените бяха изрисувани черни цветенца,които се спускаха от единия долен ъгъл на стаята,чак до другия.В средата на стаята имаше черно канапе и до него голям диван,а пред тях стоеше малка стъклена масичка.В крайния десен ъгъл висеше люлка.Не точно люлка,беше във формата на сърце и леко се люшкаше леко. Малко по-надолу от сърцето,имаше врата от тъмно дърво,а още по-надолу от вратата,беше поставено столче,от тези,тип ,,яйце". беше наистина хубаво.А,точно пред мен се издигаше,голям и чист френски прозорец.
-Моля!? -каза Джонатан най-накрая. -Как така това какво е!? Това е стаята ти глупаче. -каза той и разроши косата ми,като чели бях малко рошаво кученце.
-Ихаа,имам си моя стая? И е толкова голяма ? И чакай,защо каза,че това е най-хубавото място тук? -зададох му толкова въпроси на един дъх,че забравих кой беше първия.
-Ей,споко.Имам обяснение за всичко! -каза той и се ухили мазно. -Първо: Да,имаш си своя стая,е можеш да я споделиш и с някой друг ако искаш. -каза той,но мисля,че беше само приятелска шега и ми намигна. -Второ: Да,голяма е,а спалнята ти е,още по-хубава. -добави и ме задърпа за ръката. -И Трето: казах го,защото наистина харесвам тази стая.
-Леле,че дълго обяснение. -казах на присмех.А той само се обърна и каза:
-Готова ли си,да видиш мястото където ще нанкаш? -каза Джонатан и се засмя,гръмогласно. Нанкаш!? Да не би този на пръв поглед свестен тип да каза ,,Нанкаш" !? Леле,в какво се забърках. Помислих си,но се усмихнах .
-Да,ха-ха отваряй! -казах и се засмях. Но,когато отвори,дъхът ми секна.Беше направо прекрасна.Стените бяха бели.Леглото беше като голяма спалня,покрита с черна ковертюра ,на която в долния ляв ъгъл беше изобразена паяжинка.Подът беше в сиво-бял паркет,а от страни на леглото имаше голям гардероб.Който беше сиво,бяло и малко черно.Неше много красива стая.В дъното имаше плазмен телевизор,до него бюро,а на бюрото лап-топ...Замислих се.Това задгробен живот ли беше или вечна почивка в някой луксозен хотел!?
-Ей,езика ли си глътна? -попита той със мистериозна усмивка.Не,какво ставаше с мен? Познавах го едва от 60 минути,а в момента исках да го бутна на леглото...Или поне да го целуна...Не му ударих голямо мислене,реших,че с времето ще го опозная ,а това чувство бе само за момента.
-Определено! -казах и влезнах, по-навътре в стаята,а той ме последва,само до спалнята и седна.А аз започнах да разтварям гардероба и да се изненадвам все повече,и повече.Вътре гъмжеше от дрехи.Бяха чисто нови и все бяха или черни или бели,но бяха с мега яки картинки.Но след малко се обърнах,или не беше точно обръщане,просто го погледнах с крайчеца на окото си и видях тъжното му изражение.Седнах до него и го попитах:
-Хей,какво става? -а той бързо отсече
-Не,какво да става,нищо. -каза и лепна фалш усмивка.
-Ей,я не се прави пред мен,кажи ми какво ти има!? -настоях и той най-накрая се пречупи.
-Е,ами не е сериозно,но щом толкова напираш,добре.Просто е заради Кристин.Тя е толкова прекрасна.Кога ще обърне внимание на мухльо като мен!? -каза той и провеси глава още по-ниско.
-Ей,Момче,я се стегни.не трябва така.Стига си тъжал за нея.Накарай я и тя да се замисли,какво е изпуснала! Ти си страхотно момче! -казах и сетне съжалих за дето оставих думите да излизат и,да излизат..
-Ама,това е малко вероятно.Ти дори не ме познаваш! -каза той и ме погледна.Чак сега забелязах,колко красиви са очите му.Черни и непрогледни,като мрака. Обичах тъмнина.Там се чувствах добре.
-Знам това което да ми покаже,че ти си,страхотен човек.! -казах и му се усмихнах.Той се приближи още.Беше на сантиметри от устните ми.
-А,ти си невероятно красива.Дори смея да кажа,повече от Кристин. -прошепна той.Исках да го целуна! Но не го познавах.За това се оттърсих бързо и станах.Още усещах колко бях поруменяла.Сигурно бях като домат на бледото ми лице.Започнах отново да ровя в гардероба.
-Знаеш ли,розовият цвят,много ти отива. -каза Джонатан,приближавайки се до мен.Усещах го по гласа му.
-Аз не мисля така. -казах и се засмях.В този момент се обърнах и той беше на около 20 сантиметра от мен.
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#20 2011-10-28 07:18:41
- twilight_kiss
- Member
- Registered: 2010-05-22
Супер е !
The Vampire Diaries ♥ ~
Pretty Little Liars ♥ ~
One Tree Hill ♥ ~
El Barco ♥ ~
[img]http://data.whicdn.com/images/23405357/n4f340c53300d4_large.gif[/img]
#22 2011-10-28 08:32:44
- ~smiley___face~
- Member
Некст!
Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]
#23 2011-10-28 09:44:03
- miss_cute_kiss
- Member
Много,много,много ама много се радвам,че ви харесва! Ще пусна некста
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#24 2011-10-28 12:23:00
- viktoriq_biserova
- Member
Много е хубаво.
#25 2011-10-28 19:33:14
- miss_cute_kiss
- Member
Много се радвам,че ви харесва! Ето ви продължението!
Глава Четвърта
,,Нищо не е толкова лесно"
Мамка му ! Какво по дяволите правеше той? Ние изобщо не се познавахме! Но,исках да го целуна! Исках го! Ако трябваше щях да дам Рая на Дявола,но го исках! Не можех да се държа здраво на земята,ала трябваше! Той не обичаше мен,той обичаше Кристин! Разумът ми надделя и се дръпнах настрани от него,сякаш нищо бе станало.Отправих се към последния шкаф на гардероба.отворих го и видях,че вътре имаше сгънати поли.
-Ей виж,тук има полички! - казах като се опитах да разсея мислите си от случилото се.
-Да,готини са ! -каза той като продължаваше да се приближава,дори и бавно-много бавно,но го усещах.За това извадих една пола и започнах да я размятам.
-Виж колко е готина ? -казах и се ухилих насила.Той погледна странно,сетне добави.
-Да,защо нея пробваш!? -Ехооо,пич,ти чуваш ли се !? Разбира се,че ще я,но излезз !! Казах си на ум.После казах.
-Окей,ама излизай,за да я облека и ако ме изчакаш в другата стая без да надникваш,ще те призная! -засмях се.Той също,сетне му посочих вратата с брадичка и му казах.
-Марш! -а той се ухили и излезе. Започнах да се преобличам.Съблякох сатенената,бяла лятна рокличка и намъкнах една черна тениска с летящо сърце на нея.Сетне и полата.Отидох до голямото огледало,което стоеше на стената на гардероба и се огледах.Не се харесах,никога не съм се харесвала с поли,но пък какво от това.Никога не ми е пукало. След това,огледах гардероба.Видях едно долно чекмедже и се запътих към него с надеждата,че там има чорапи и кецове! Ии..
-Оу Йес ! -казах на глас,защото вътре имаше 4-ри чифта кецове и чорапки.Кецовете бяха черни,бели,шахматни и лилаво на черепи.Избрах Черно-белите и едни сиви чорапи.Обух чорапите после кецовете,станах от пода и се огледах отново.Гледката пак не ми хареса,за това събух полата и кецовете.Разрових се още малко и намерих Блу-Джинси.Обух тях и кецовете.Е,не бях първата красавица,но поне не беше като с полата.Приготвих се да изляза от стаята и разбира се Джонатан:
-Ей,къде ти е полата!? -Попита жално той.
-В гардероба. -отсякох с присмех.
-Неее...Но аз харесвах полата. -каза той през смях.
-Ако искаш д ане получиш шамар,ще харесаш и Блу-Джинса. -казах и аз се засмях. -добре,знаеш ли какво? Отивам да си облека рокличката. -казах и направих обратен завой.
-Ето това ми допада. -каза Джонатан и се засмя тихичко.
-Чух го ! -извиках от другата стая.И сетне го чух как се засмя.За малко застанах на леглото слушайки смеха му.Гласът му звънеше.Той бе мило момче,тази Кристин,не осъзнаваше какво изпуска.Помислих си. Сетне смъкнах дрехите.Нещо ми хрумна да отида до огледалото.Направих точно 2 крачки и вече бях там.Със затворени очи.Не знам,изпитвах страх да се погледна.Мъртва.Но,отворих очи и уау,гледката беше невероятна ! Сега не бях грозно слаба,както преди.Сега бях с прекрасна фигура.Не бях изгърбена. Е,аз и преди не бях,но слабостта ми придаваше този вид.Сега бях слаба и добре оформена тийнейджърка,а белите крила ми придаваха приказен вид.Харесах се,но трябваше да се облека.Облякох късата бяла рокля и се запътих към вратата,но отражението ми грабна погледа.Все още бях с кецовете.Събух ги,както и чорапките.Отидох до чекмеджето от което взех кецовете и ги прибрах там отново.Сетне затворих и отворих другото до него.Джакпод! Сандали.
Там имаше около 10 чифта обувки.Намерих едни бели със малка каишка около глезена и обух тях.Сетен се запътих към вратата.
-Е,хайде.Сега къде отиваме? -казах,но не последва отговор. -Джонатан,езика ли си глътна? -попитах с престорена разтревоженост.
-Ъъъ..уау,не ти си толкова красива! -възклика той и аз се усмихнах.
-А ти си такъв лъжец! Хайде,къде ще ме заведеш сега!? -попитах.
-Някъде където всички да те видят. -каза той се усмихна.А,аз се шашнах...
-Не! -отсякох.
-Да..добре хайде ще те разведа наоколо. -каза той и стана от канапето. -Съгласна? -попита той.
-Напълно,но без да ме лъжеш! -казах с присвит поглед.Сетне той ме погледна с недоумение,сякаш казваше ,,Не ми ли вярваш?" . Този негов поглед,тези негови тъмни очи,направо всеки път щом го погледнех в очите,имах чувството,че се губех в тях.Сякаш той никога не е бил човек,сякаш е перфектният екземпляр,неуспешен опит на учен да създаде човек.Место това,той бе създал ангел,който бе паднал на земята,а сетне пак върнат на небето.Тогава се замислих.Как ли ангелите слизат на земята? Защо ли,на лошите хората казваха демони,което бяха паднали ангели? Не помня,бях чела някъде,че Ангел,който паднел на земята,ставал демон,изпълнен с мъст и омраза.Не,това беше неуспешен опит на писателя да грабне читателя.Може би и аз няма да грабна вас,но историята ми продължава.Не спира до тук. Помислих си и се унесох,когато гласът на Джонатан развали момента.
-Не ми ли вярваш!? -каза той.Точно както очаквах.
-Добре,добре.Стига драми,да вървим. -казах и той отвори вратата,сетне ми направи жест да мина първа.Затворихме вратата и се запътихме надолу по дългия мраморен коридор.
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]