#1 2011-10-21 18:40:00

hrisi123
Member
From: LA, California
Registered: 2010-12-02

Re: Russian Roulette..!!

Красиво момиче с изтънчен вкус, който си личеше от километри мина покрай всички килии. Бе красива, висока, с големи красиви шоколадови очи в които всеки можеше да се загуби. На външен вид изглеждаше мила, добра, а всъщност можеше да бъде и самия дявол. Красиво разпилените й коси се мърдаха от начина й по който се движеше. Черните й токове се чуваха толкова силно, а шума от тях събираше всеки поглед върху нея. Шума от тях отекваше с всяка крачка, която правеше. Вървеше и не спираше, никой не поглеждаше. Мина покрай всички за да стигне до целта си.

Щом стигна до една голяма врата се спря. Погледна в чантата си и се усмихна. Бе сигурна в това, което правеше. Влезе, а полицаите ги оставиха насаме. Чакаше я един мъж с бял нацапан потник. Мръсен, зъл от дни не спал. Страшен, сякаш дявола бе видял. С очи пропити от желание за мъст. Очи говорещи вместо него. Очи крещящи „Това е твоя край!”. Тя стоеше до вратата и го гледаше. Думичка не обелваше.
-Кой да очаква, че великия Раян Фрийдмън ще бъде зад решетките?! –рече тя смеейки се. Приближи се до масата на която бе седнал той. Той се изправи и положи ръце на масата като леко се приближи към нея.
-И ти ще дойдеш при мен.. –смееше се и се усмихваше, но зад тази усмивка се криеше нещо.
-Ще ме чакаш ли?
-Дори ще ти правя място! –намигна й.
-Знаеш ли винаги съм искала да знам каква е съдбата ми. Дали ще отида в Ада или Рая.
-Не съм врачка, но всичко в мен казва, че ще отидеш в Ада кучкоо.. –каза го толкова уверено и я хвана за косата. –Поигра си с мен, сега аз ще си поиграя с теб. –бутна я в стената. Бяха само тя и той.
-Забрави! –засмя се и го бутна от себе си. Извади един пистолет от чантата си.
-Сериозно?! Ще ме убиеш тук?! Явно съм грешал, че си умна! –засмя се.
-Да умна съм! Ти си глупавия! –държеше пистолета в ръцете си. –Знаеш ли? Рано или късно ще ме хванат жива или мъртва. Но предпочитам да съм мъртва.
-Не те разбирам! Искаш да те убия така ли?! –засмя се и тръгна леко към нея.
-Стой на място! Ясно!? –добре се прицели в главата му. –Ще направим една игра. Сядай! –бутна го, а той веднага седна все пак сега тя владееше ситуацията. –Няма да ти се дам толкова лесно!
-Добре, няма да те убия.. нима ще правим това, което си мисля? –стана сериозен. Определено не беше на добре.
-Колко бързо схващаш! –усмихна се. –Знаеш ли какво има в този пистолет? –той я гледаше и не казваше нищо.

Не знам дали ще ви хареса!! От доста време съм я измислила и все не ми остава време да я публикувам.. ще бъде 2 или 3 части!!  Дано да ви хареса!!

#2 2011-10-21 18:45:14

~smiley___face~
Member
Registered: 2011-09-08

харесва ми... некст! (arrow)  (arrow)  sun  heart

Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]

#3 2011-10-21 18:59:00

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20

Ооо много ми харесва давай следващата част smile ! heart

[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#4 2011-10-22 05:09:00

D i f f e r e n t
Member
From: My worLd..

Още sun

[img]http://i39.tinypic.com/5ogtgk.gif[/img]
Tres metros sobre el cielo

#5 2011-10-22 07:03:03

weezy_FTW
Member
From: Miami, FL
Registered: 2011-01-07

харесва ми .. sun
btw - roUlette  nod

#6 2011-10-22 07:27:38

poxleitner
Member

А кефи!
некст <33

Sometimes bad boys aren't like the books.
Sometimes they're actually bad.

#7 2011-10-22 09:04:42

hrisi123
Member

харесва ми .. sun
btw - roUlette  nod

Благодаря от бързане и не съм го забелязала. Вече го поправих!! Радвам се, че ви харесва историята, днес ще пусна и другата част!! wink

#8 2011-10-23 16:28:28

lovexkiller
Member
From: Sofia =))
Registered: 2011-09-17

Ааа страхотно е !!

През целия си живот съм се страхувала да не изгубя хората ,които обичам.., но понякога се чудя има ли някой, който се страхува да не изгуби мен ?!

#9 2011-10-23 19:09:26

hrisi123
Member

-Какво има? Патрони! –смееше се.

-Колко си умен!! –стана сериозна. Той започна да се плаши. Тези думи, това лице, не бе никак на добре. Тя присви очи и мина зад него. Съблече сивия потник, който бе облякъл. Пусна ръката си, която мина бавно по голото му тяло.Бавно и с помирен тон започна да шепне в ухото му.

-В това оръжие има само един патрон. Ще го въртим. В който се падне патрона, той убива другия. Какво ще кажеш? Или те е страх? –все още зад гърба му.

-Ще поемеш ли риска? Нали го обичаш! –провокираше го.

-Ако аз те убия какво печеля?

-Хаха.. още няколко годинки в пандиза..!!

-Аз искам да изляза по-рано, а ти ме караш да остана!

-Помисли миличък.. ако сега ме очистиш, ще ти подарят още няколко години, но след като излезеш няма да те преследвам за да те очистя и няма да провалям всяка една твоя сделка. Но ако не, а аз убия теб на мен ще ми лепнат няколко години! Но ще си изляза рано или късно. Забиваш нали!?! –говореше леко объркано за да обърка неговите мисли.

Гледаше я и не знаеше какво да приеме. Дали да играе играта или да откаже и да се прояви като страхливец. Все пак не бе лесно решение. Или оставаше в затвора за по-дълго време от определеното или отиваше на онзи свят. Имаше два избора, две възможности.

Дано ви хареса!! Ще има още една част!! Приятно четене! smile

#11 2011-10-24 08:03:14

lovexkiller
Member

интересно е!  wink

През целия си живот съм се страхувала да не изгубя хората ,които обичам.., но понякога се чудя има ли някой, който се страхува да не изгуби мен ?!

#12 2011-10-29 18:55:10

hrisi123
Member

-Добре, ще играем! Моли се да няма патрон в мен защото тогава ще се видим в Ада красавице!! -рече той и се усмихна. Макар да го беше страх не трябваше да го показва.

-Страхотно! -отиде и застана пред него. Дръпна стола и седна срещу него.
-Да видим кой ще си използва билета за Ада..!! -засмя се и го гледаше толкова уверено, че чак дори самия той се плашеше.

-Е започваме ли?! -намигна ми и сложи лакти на масата. Изпука врата си. И сплете пръсти.

-Да видим, кой ще си отиде и кой ще остане!

-Нямам търпение да разбере! -каза дамата и сви кафявите си очи.

-Помня кога дойде при мен да искаш помощ, а днес си изпечен убиец! -гледаше я той.

-Всичко се променя! Вече си старо куче в този бизнес! -намигна му.

-В бизнеса да. Но не забравяй, че съм по-голям само с 2 години!- намигна и той.

-Не забравям! Баща ти уби моя. -рече сериозно тя.

-Значи за това си дошла при мен след като баща ми умря. За да може да ме съсипеш?

-Мислих те за по-глупав, но ти се оказа доста досетлив!

-Не ме подценявай малката! -взе част от лицето й в дясната си ръка и я погледна в очите.
-Наистина ли искаш да ме убиеш? -опитваше да я разколебае. -Наистина ли искаш да си отида от този свят? Нима забрави какво имаше между нас? -говореше толкова хипнотизиращо.
Тя го гледаше в очите. В нея се преплитаха чувства на омраза и малко любов може би. Но какво се случваше? Имаше някакво недоразумение изглежда малката красавица се бе влюбила в най-големия си враг...

Следва продължение..

Дано ви хареса!!   

#13 2011-10-30 06:10:33

lovexkiller
Member

А кефи!
некст <33

#14 2011-10-30 06:31:05

JuSst_me<3
Member
From: Really close
Registered: 2010-10-10

хареса ми. некст! ^^

#15 2011-10-30 18:20:44

hrisi123
Member