Pages: 1
#1 2011-10-15 14:50:19
- Call Again
- «√anity ℱair»
- Registered: 2011-03-01
Re: Откровения
Нито едно място не можах да нарека свой дом.Чувствам се като празен,прашен път...толкова рядко минават хора през мен,че съм забравила как се обича.Чувствам се като,неразбрано изкуство,страх ме е да мечтая,не искам нищо от живота.Мисля,че достигнах лимит в молитвите си.Бог се измори от мен ... Смея се когато ми е най-зле.Чувствам се недосегаема,срам ме е да плача след като си замина.Уморена съм,предизвиках болката още преди да съм излекувала старите рани.От прозореца ми слънцето бяга.Пътят надолу е дълъг,но вървя,не спирам.Не искам да върна никой,не съм тази която трябва да прощава...Знам никой нямаше да издържи на мое място.Всеки бърза да слага етикети,но никои не се замисля,защо този човек е станал такъв.Казах ти,доказах ти,че болката ми ще ти натежи ... ти не повярва.Сега на кой да се сърдя - на себе си или на теб!?Кой е виновен?Никой!Ти дори си тръгна преди да се разкрия цялата,имах толкова неща,които ме задушаваха и исках да ги споделя.Не търсех никой когато попаднах на теб,затова не плача за теб сега,плача за себе си!Нямаше друг път,нямаше друг начин,знам го.Затова не настоявам.Не искам да си спомням нищо,но свикнах да искам и да не получавам.Ако имах избор бих се отписала от паралелката "бягство" и щях да се запиша в друга паралелка на институцията "Живот".Не се въртят двата кръга в живота ми както е редно,въртят се само емоциите ... болката е една и съща!Няма покой!Видях дни и нощи пълни с болка.Гади ми се от всичката тази простотия.И се моля само следващият път да нямеря речник към човешката душа,защото тя говори език,който дори не разбирам!
#2 2011-10-15 16:31:19
- kpucuxwestwick
- Member

- From: София
- Registered: 2011-02-01
Хубаво е.
[img]https://33.media.tumblr.com/7a4de07287797298aa24044b3f6c7743/tumblr_n97v0cV37D1s77f18o1_400.gif[/img]
"You love me "
- I whisper.
His eyes widen further and his mouth opens. He takes a huge breath, as if winded.He looks tortured-vulnerable.
"Yes" - he whispers.
"I love you " .
- Fifty shades of Grey
#3 2011-10-15 19:45:37
- rosi15
- I want to be your obsession

- From: Somewhere only we know <3
- Registered: 2009-12-15
Толкова истинско и прекрасно. ![]()
[img]http://28.media.tumblr.com/tumblr_m0k08sFdaX1qj73e2o1_500.gif[/img]
Pages: 1