Pages: 1
#1 2011-10-04 19:44:48
- sunshine < 3
- Member
- From: New York City Baby.
- Registered: 2011-10-02
Re: "Уж приятелки завинаги"
Как да постъпя: една моя приятелка(която с нея вече не искам да имам нищо общо) ми заби нож в гърба разправяла на другите ми по-близки приятели които сме били заедно 4-5 години,че съм ги лъжела,че съм ги обиждала,мамила съм ги и не знам си какво още и те взели,че повярвали и ме намразиха сега тази дето е пуснала слуха заедно с приятелите ми дето сме от 4-5 години ме мразят до свърт и сега какви ли не работи чувам по моят адрес.Някакви прякори вместо името ми да казват те казвали много лоши неща вместо това и сега се опитвам да залича спомена за тях и да ги забравя но не мога. Според вас ако бяхте на мое място как щяхте да постъпите?
#2 2011-10-04 20:02:21
- demi-lovato
- Member
- From: L.A BaBy
- Registered: 2009-03-11
Това е много неприятно. Според мен трябва да поговориш с тях и да им кажеш,че щом сте приятели от толкова много време,не би говорила така за тях,а и според мен ,ако бяха истински нямаше да се осъмнят в теб.Всички от моето обкражение знаят,че аз никога не казвам какво мисля за другите и дори да им кажат ще знаят ,че не е истина.Явно съм си изградила такова мнение у тях и е точно така.Опитай се и ти да направиш нещо подобно.Обясни им ,че сте се скарали и тя го е направила заради това.Стискам ти палци всичко да се оправи.
[img]http://i53.tinypic.com/dbjhd.jpg[/img]
As long as you love me ♥ ♫
[img]http://i41.tinypic.com/amadg.jpg[/img]
[img]http://i53.tinypic.com/dbjhd.jpg[/img]
#3 2011-10-04 20:06:12
- sunshine < 3
- Member
Това е много неприятно.
Според мен трябва да поговориш с тях и да им кажеш,че щом сте приятели от толкова много време,не би говорила така за тях,а и според мен ,ако бяха истински нямаше да се осъмнят в теб.Всички от моето обкражение знаят,че аз никога не казвам какво мисля за другите и дори да им кажат ще знаят ,че не е истина.Явно съм си изградила такова мнение у тях и е точно така.Опитай се и ти да направиш нещо подобно.Обясни им ,че сте се скарали и тя го е направила заради това.Стискам ти палци всичко да се оправи.
![]()
Благодаря ти за това което написа но.. успях да говоря само един път със приятелите ми но те ме изгледаха злобно,злобно и си подминаха и после ми се изсмяха
#4 2011-10-04 20:10:09
- SmileyTy
- Member
- Registered: 2011-09-10
Това се случва почти на всеки.Според мен не трябва да се ядосваш много.Вземи правилното решение и ако не стане, намери нови приятели
#5 2011-10-05 05:25:05
- the_cool_girl_97
- Member
- From: Middle Earth
- Registered: 2010-07-02
- Website
що не им теглиш една майна? като не искат да те изслушат - значи не са истински приятели.. повярвай ми при мен още от февруари се държат като с боклук моите "приятели" дето с една от тях сме близки още от преди да започна училище.. а вече 8 години се познаваме.. буквално им теглих майната.. някъде след края на учебната година в началото на лятото пак ме потърсиха, но вече си бях намерила нови приятели, нова компания и намирах повече време за себе си. до ден днешен просто ме искат обратно и съжаляват за постъпката си.. не ме мисли за коравосърдечна.. не съм такава, просто съм прекалено чувствителна и не мога да се върна при тях.. прекалено злопаметна съм - както казват те.. не че сега не си говорим, но обстоятелствата са съвсем различни.. не знам дали помогнах, но на мен определено ми олекна, камък ми падна от сърцето като го споделих
[img]http://24.media.tumblr.com/029ba717573a7d8e9139644f40b50792/tumblr_mqwmeyLjNT1rx5m4to1_500.gif[/img]
#6 2011-10-05 17:08:31
- JuSst_me<3
- Member
- From: Really close
- Registered: 2010-10-10
случвало ми се е.
намери си други приятели - понякога хората, на които не обръщаш внимание могат да са потенциални приятели..а ако тези другите са ти истински приятели.. след време (най-много година) ще се върнат при теб.
знам, трудно е да забравиш някого, на когато си вярвал.. просто вместо да се сетиш за лошите неща които са ти направили, а не за това, колко хубаво е било приятелството ви.. така ще ти е по-лесно.. НО не бъди злопаметна и ако те започнат да правят опити да се събирате - подай им ръка, тогава ще знаят що за приятел си.. а оная другата.. е*и и майката мн ти дреме за нея.. рано или късно всички ще осъзнат каква е.... много ме дразнят такива к*рви.. само ти усложняват живота -.-
дано да съм ти помогнала и успех! ^^
#7 2011-10-05 18:54:25
- sunshine < 3
- Member
Благодаря ви момичета - страхотни сте!
#8 2011-10-05 19:05:25
Пълни лиготии. Заебаваш ги, тях и мнението им, и продължаваш да си живееш живота както на теб ти харесва. Такива '' приятелки '' ги има много. Ще се сблъскваш още доста пъти с подобни неща, но главата горе и това е. Забавлявай се с хората на които имаш доверие, а другите ги остави да си чупят главите и да затъват в собствените си глупости.
#9 2011-10-06 16:09:17
- poxleitner
- Member
- Registered: 2011-09-08
Пълни лиготии. Заебаваш ги, тях и мнението им, и продължаваш да си живееш живота както на теб ти харесва. Такива '' приятелки '' ги има много. Ще се сблъскваш още доста пъти с подобни неща, но главата горе и това е. Забавлявай се с хората на които имаш доверие, а другите ги остави да си чупят главите и да затъват в собствените си глупости.
Точно така. А 'sunshine <3' горе-главата. c(:
Sometimes bad boys aren't like the books.
Sometimes they're actually bad.
Pages: 1