#1 2011-09-24 10:18:42
- hrisi123
- Member
- From: LA, California
- Registered: 2010-12-02
Re: Превърнах се в това, което мразех.. (Началото)
Началото..
Деня бе напрегнат сякаш природата знаеше, че ще се случи нещо. Облаците бяха сиви, а времето леко ветровито. Слънцето дори не правеше опит да се покаже, вече се бе отказало преди да опита. Стоях вкъщи гледайки телевизия. Все пак не можех да отида никъде ветровито и студено. Докато местих програмите на телевизора някой звънна на вратата. Оставих една от програмите и отидох да отворя. Бях по онези плюшени чехли, с дълга блуза слизаща почти до коленете ми и с удобен анцуг, косата ми бе небрежно вързана. Бях небрежна вкъщи все пак не се очертаваха гости или излизания за днес. Отворих вратата и пред мен стоеше някакъв мъж.
-Вие ли сте Меган Милър? –гледаше ме и се чудеше за нещо, но не знаех за какво. Погледнах го и не знаех дали да кажа, че то съм аз или просто да го отклоня.
-Кой я търси!!? –попитах, но не го поканих вкъщи. Той ме погледна и с леко наведена глава ми каза започна да ми говори.
-Исках да й предам, че намерихме баща й мъртъв.. вие сигурно сте нейна приятелка предайте й. –щом чух това сълзите му започнаха да напират. Гледах човек срещу мен и не знаех какво да кажа. Единственото, което ми идваше на ума бе да крещя и да викам.
-Не, не е възможно.. та ние закусвахме днес.. не може да е мъртъв.. искам да го видя.. не може.. трябва да грешите.. –бях в шок и изстрелвах думи без да се замислям колко глупаво звучаха. Но все пак преди няколко секунди ми бяха казали, че баща ми единствения човек, който бе до мен винаги е мъртъв.
-Г-це успокойте се.. –опита се да ме успокои. Помоли ме да му дам данните на някой друг роднина за да дойде при мен докато всичко приключи. Успях да намеря номера на майка си, която преди години ни напусна с баща ми и се премести в Бевърли Хилс. Бяха разделени с баща ми. Тя не искаше да е повече с него и избра друг мъж за да бъде щастлива. В последната година от брака й постоянно бяха в спорове и не се разбираха и тогава дойде денят в който си казаха „сбогом” завинаги. Човека звънна на майка ми и тя веднага тръгна към Ел Ей. След около няколко часа бе при мен. Държах се доста дистанцирано от нея, но този път нямаше на къде. Имах нужда от някой в този момент. Свих се в нея и заплаках силно.
Нова история.. това е 1-та част. Ако ви хареса ще я продължа!!
Критики/Мнения!! Приятно четене и дано ви хареса!!
#2 2011-09-24 11:25:12
- weezy_FTW
- Member
- From: Miami, FL
- Registered: 2011-01-07
еми като за начало е доста вълнуващо .. браво! кога ще има некст?
#3 2011-09-24 11:45:49
- Miss sexy eyes
- Member
- From: Miami Beach, Florida
- Registered: 2010-05-04
Харесва ми! Некст
Повечето хора не са имали нашия късмет. Когато им е приятно заедно, не се влюбват. Когато са влюбени не си пасват в леглото. Или пък когато са добре в леглото, след това нямат какво да си кажат. Ние си имаме всичко, освен че нямаме нищо, понеже не сме заедно...
#4 2011-09-24 11:49:45
- SweetY =] KittY
- Stay Strong.
- From: L.A., baby
- Registered: 2010-04-08
Не ми хареса.
[list=*]
[*] Never give up on
someone you can't go a day
without thinking about.. [/*]
[/list]
[img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/263/263171lxlble1hnk.gif[/img]
#5 2011-09-24 12:02:31
- mi_chan
- Member
- From: Hogwarts
- Registered: 2010-03-20
Супер ^^
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_mb9qvyDkIy1qc09cro2_500.gif[/img]
#6 2011-09-24 12:18:29
- littlepartofme
- Rebellion.
- From: District 4
- Registered: 2011-01-26
- Website
Сорка ама не ми хареса.
[list=*]
[*]We made our plans down in the sand.[/*]
[/list]
#7 2011-09-24 12:26:18
- sofarawayX.
- Member
- Registered: 2011-02-05
Не ми хареса.
[img]http://prikachi.com/images/254/3645254e.gif[/img] -- Обожавам! <33333