#1 2011-09-14 01:11:00

BurningRed
Member
Registered: 2011-09-13

Re: Моят герой

Започнах да пиша историйка.Надявам се,че на някой ще му хареса. smile

Казвам се Мая.Не съм много висока,имам тъмна коса и тъмни очи. Живея в едно малко градче в северозападната част на България. Когато бях на 17 живеех в апартамент с родителите ми.Те са много добри хора.Казват се Мария и Димитър.Тогава имах приятел на име Дани..Бяхме вече почти година заедно.Давах му цялата си любов.Друго момче не съществуваше за мен.И въпреки че в последните месеци нещо не вървеше между нас-постоянно се карахме,вече не бяхме така неразделни като преди, аз се вълнувах от предстоящата ни годишнина. Бяхме решили да прекараме деня на годишнината ни само двамата-целият ден и цялата вечер.
В деня,когато навършвахме година от връзката ни,решихме да се разходим в гората до градчето ни.В нея има водопад,на който тогава все още не бях ходила.Беше ми много интересно да го видя.Пътят до водопада беше стръмен и труден за изкачване.Едва успявах да се изкача по огромните камъни и стръмните пътеки...Но моето момче беше там и ми помагаше,подаваше ми ръка,когато се затруднявах..Като стигнахме при водопада пред нас се откри прекрасна гледка-водопадът,един дълбок вир,в който падаше водата,големи камъни,дървета,храсти..Просто невероятно. Природата,чистият въздух и любимият човек до мен можеха да ме накарат да забравя всичко останало.Нямаше какво повече да искам. Прегръщахме се и се целувахме с Дани.Наслаждавах се на всяка минута.И така реших да го попитам какво ще правим,довечера,къде ще ходим.Все пак това си е нашият ден.
-Слънце,какво ще правим довечера?
-Ами,забравих да ти кажа.Ще трябва да излизам с моите хора довечера.Бях забравил,а им обещах.Съжалявам.
-Какво?-попитах учудено аз.-Та нали това е нашият ден?Нали ми обеща да си с мен?Как можеш?
-Ако искаш ела с мен?-каза Дани.
-Не искам да идвам с теб.Довечера трябваше да сме само двамата,а ти провали всичко.
    За миг всичко се развали.Вече не бях щастлива.Какво по дяволите ми говори той.Цялото хубаво настроение си отиде.
-Ох,другият месец обещавам,че цял ден и цяла нощ ще сме заедно.-говореше ми той.
-Да бе,другият месец .. .
-Ох, Мая,спри да мрънкаш!Какво толкова?Ден като ден.Не мога да се видя с приятели,така ли?-започна да ми се кара той.
-Значи за теб е все едно и предпочиташ днес да си с тях...Отивай тогава!
-Спри се вече.Ще те оставя тук накрая.Започваш да ме дразниш.-крещеше ми той.
-Значи те дразня?Хубаво.-сопнах се аз.
-Хайде чао тогава!-каза той и си тръгна.
Заряза ме на водопада.Защо прави това.Започнах да плача.Не исках да се караме точно днес.Не знаех какво му става.Започнах да тичам по камъните и да викам:
-Даниии,Даниии.Дани,върни се.Моля те!
Но той не се върна,нито ми отговори.Затичах се и се спънах в един камък.Паднах във водата на вира.Беше доста дълбок, а аз не можех да плувам. Изплаших се.Започнах да викам за помощ,но нямаше никoй наоколо.Опитвах да плувам.Мърдах с крака и ръце,но нищо не се получаваше.Усетих как започвам да потъвам.Потъвах и гледах през водата.. Не можех да дишам. Усещах как губя съзнание..

Всички сме ангели само с едно крило. Можем да летим единствено като се прегърнем един друг.
Лучано Ди Крисченцо

#2 2011-09-14 04:45:07

babytoni
Member
From: Първомай
Registered: 2009-03-06

интересно е star  star давай продължение smile

[img]http://prikachi.com/images/507/3617507c.jpg[/img]
[img]http://prikachi.com/images/510/3617510J.jpg[/img]
    Paramore <3 and All Time Low <3 are my life

If death meant just leaving the stage long enough to change costume and come back as a new character...Would you slow down? Or speed up?

#3 2011-09-14 05:22:38

smiley_butterfly
Member
Registered: 2010-08-26

Дай некста!  sun

#4 2011-09-14 06:20:43

bebche__:)
Member
From: Pariss
Registered: 2011-02-26

хубава е  smile

[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_lxrrp7zAaV1r7mjy5o1_500.gif[/img]

#5 2011-09-14 06:44:16

smile95
Member
Registered: 2011-09-14

това е страхотно  heart  heart  heart  продължавай да пиешеш имаш талант  clap

Човек е щастлив, когато притежава това, което сам обича, а не това което другите харесват.

[img]http://avatars.kaprizen.com/0l55etqdiue84fa32csv.jpg[/img]

#6 2011-09-14 06:59:46

Zor4etooo
Member
Registered: 2009-12-10

clap  clap  clap олееее супер е  8-|  8-|  8-|

Life is love

#7 2011-09-14 09:47:49

BurningRed
Member

Събудих се на брега.Усещах,че някой притискаше гръдния ми кош.Отворих очи и видях някакво момче над мен. Още виждах замъглено,но и така личеше,че е мн красив.Беше ми непознат.Като видя,че се събуждам започна да ми говори.
-О,най-после дойде в съзнание.Добре ли си?Какво правиш тук сама?
-Добре съм.-проговрих леко аз и изведнъж изплюх вода.
Той ми помогна да стана и ми заговори:
-Как се казваш?
-Мая.-отговрих му аз-Ами ти?
-Борис-отвърна той.-Приятно ми е.Жалко,че трябваше да се запознаем така.
-Да..
-Та,не ми каза какво правиш сама тук.
-Амии не бях сама..дълга история.-отвърнах аз и се натъжих.
-Аз живея наблизо.Ела да се изсушиш и после ще те закарам до вас.-предложи ми той.
-Амии.. не знам.. -казах плахо аз.
-Не се страхувай.Просто не е редно да те оставя така мокра и сама.
-Добре.-съгласих се аз.- И между другото,благодаря ти,че ме спаси.
-Няма проблем.Бях наблизо и чух,че викаш.Не можех да не помогна..
Тръгнахме към неговата къща.Но къде в гората има къщи? Вървяхме по някакви поляни.Нямах представа къде ме води...

Всички сме ангели само с едно крило. Можем да летим единствено като се прегърнем един друг.
Лучано Ди Крисченцо

#8 2011-09-14 10:13:02

BurningRed
Member

Отивахме все по-навътре в гората. Накрая стигнахме до една къща.Не можех да повярвам,че тук има къща.
-Ти живееш тук?-попитах учудено.
-Да.-отговори той и се усмихна.
Влязохме вътре.Беше доста уютно. Вероятно живееше тук със семейството си,тъй като беше много чисто и подредено, но явно тях ги нямаше в момента. Вязохме в хола.Имаше диван,масичка,телевизор и секция,на която бяха наредени снимки в рамки на някакви хора.Това явно беше семейството му.
-Доста е приятно тук!-казах аз.
-Благодаря.Сам съм подредил всичко.
-Браво.Справил си се много добре.
Разгледах снимките и го запитах:
-Това вашите ли са?
-Да.-отговори той и изражението на лицето му се промени.
-Кога ще се приберат?-попитах.
-Няма да се приберат.Живея сам тук.
-Живееш сам тук?В гората?-учудих се.
-Да.Какво толкова?Не е страшно.
-Да не си отшелник?-пошегувах се с него.
-Може би,нещо такова.-каза той.-Хайде стига си разпитвала.Ела да ти дам кърпи.
-Веднага.-казах аз и се усмихнах.
Даде ми кърпи.Облякох един халат и си подсуших косата с една кърпа.Сложихме дрехите ми на простора да се изсушат.Разходих се из къщата.Беше много красиво. Направи ми салата.Хапнах малко.Беше много грижовен и много красив.Какво ли прави такова хубаво момче в гората?Защо ли е избягал от града?Постоянно това се питах.Имаше много красиво тяло,добре оформено.Беше облечен с бяла тениска,която се впиваше в него и подчертаваше перфектната му фигура.Беше висок,с тъмна коса и тъмни кафяви очи,които направо ме пронизваха.Това беше моят спасител, моят герой,като красивият принц в приказка.Не спирах да го гледам.Гледах го как се хранеше и как ми се усмихваше от време на време. Изведнъж ме връхлетяха мисли за Дани.Как само ме изостави днес.И въобще не ме потърси,отиде при приятелите си и ме остави в нашия ден.За малко да умра,ако не се беше появил Боби.
След като хапнахме Боби ме попита защо всъщност съм била тук.Разказах му набързо цялата история.Беше изумен.
-Извинявай,че ти го казвам,но приятелят ти е много глупав да те остави така.-каза Боби.
-Не,не е глупав.-отсякох аз.-Просто .. не знам.Не знам какво му стана.
Поговорихме си малко.Времето направо летеше.Навън вече се стъмни и той ми каза да се обличам,да ме закара,защото вече става късно.Облякох се и се качихме в джипа му.Личеше си,че е богат-къщата беше много красива и този джип беше скъп.
Казах му къде да ме закара и тръгнахме.Пътищата в гората бяха мн стръмни.Като се спускахме с джипа надолу умирах от страх.Имах чувството,че ще се обърнем.След като стигнахме до шосето и се успокоих започнахме да си говорим.
-Не те попитах как да ти се отблагодаря,че ме спаси.Страшно много съм ти задължена.-попитах аз.
-Нищо не прави.Просто не казвай на никого за мен.
-Защо?
-Не искам никoй да знае къде съм.Моля те, недей да казваш,че си била с мен.-помоли ме той.
-Добре.Но защо така?Да не си престъпник?-стреснах се.
-Много въпроси задаваш,Мая.И не...не съм престъпник.Има друга причина,заради която съм там,за която не ми е приятно да говоря.-каза Боби с друг тон.Явно го подразних.
-Съжалявам.Няма да питам повече.Не се сърди.
-Спокойно.Просто повече недей да разпитваш за това.- отговори той и се усмихна.
Пристигнахме пред нас.Попитах го иска ли да влезе,но ми отказа.Благодарих му за всичко и слязох от колата.Гледах как потегля и си мислех,че едва ли ще го видя повече,освен ако не отида в гората.Чудех се с какво градът го е отблъснал така.
Влязох вкъщи.Нашите се бяха прибрали и ме повикаха да вечерям. Аз,естествено,не им разказах за случилото се днес,защото ще откачат.

Лучано Ди Крисченцо

#9 2011-09-17 23:43:37

BurningRed
Member

Легнах си и непрестанно си мислех за станалото през деня.Припомнях си всяка минута,всеки момент,в който погледите ни с Боби се засичаха,всяка негова усмивка...Много исках да го видя отново.Унесена в мисли заспах.
      Сутринта звъненето на телефона  ме събуди.Беше Габриела - най-добрата ми приятелка. Поиска да се видим и аз се съгласих.Щеше да дойде вкъщи след час.Аз станах,закусих,взех си душ и седнах малко пред компютъра. Като си влязох в скайпа получих съобщение от Дани.Написа ми : "Как си,слънце?" Бях му сърдита за това,което направи предният ден и не исках да му отговарям. Тогава се позвъни на вратата.Отидох да отворя.Беше Габи.Поздравихме се,прегърнахме се и отидохме в стаята ми.Тя беше толкова весела и някак нетърпелива да й разкажа как сме прекарали вчера с Дани. -Хайде,хайде,бързо казвай! Как беше вчера?
-Нищо особено.- казах аз
-Как нищо особено?Дани е супер.Голям късмет извади с него.Вече сте година заедно.-хвалеше го тя
-Много голям късмет... направо да си умра..-измрънках аз.
я започна да настоява да й разкажа какво се е случило и аз и казах всичко.
-Не мога да повярвам,че Дани е направил такова нещо. - направо не можа да повярва на думите ми.
-Да,и аз.Ако не беше Боби щях да съм мъртва.
-Имала си късмет.- каза тя и ме прегърна.
-Определено.
-Ще му кажа аз на Дани..Как може да те зареже така.Още днес ще се разправям с него.
-По-добре недей.И нали знаеш,това за Боби си остава между нас?Никoй не трябва да знае!
-Ясно.Не се притеснявай.-успокояваше ме тя.
-Той е много странен и много красив.Не разбирам защо се крие в гората.
-Мая,сега се сетих нещо.
-Какво?-попитах аз.
-Преди време бях чула една история за едно момче,което изгубило цялото си семейство.Момчето имало брат и сестра.Тръгвали са за някъде.В колата се качили майка му,баща му,брат му и сестра му.Той решил да пътува с неговата си кола.По пътя семейството му катастрофирало.Всички загинали на място пред очите му. И оттогава отишъл да живее в гората и намразил града.-разказваше ми тя.
-Това е ужасно. - казах аз.
-Но аз мислех,че това е просто някаква клюка,а то явно е истина.Сигурно това момче,което те е спасило е той.
-Много тъжно.... - намръщих се аз. Вече всичко ми стана ясно.Разбрах защо е толкова потаен и странен.Горкичкият,никак не му е лесно.
-Спокойно. - каза Габи и ме прегърна отново.
Изведнъж телефонът ми започна да звъни.Видях,че е Дани и го оставих настрани.
-Не мога да спра да мисля за Боби. натъжих се аз.
-Лошо..По-добре се откажи.-каза Габи.
-Знам какво ще кажеш - че имам Дани,че Боби едва ли ще го видя пак,че с Дани сме страхотна двойка..Обаче не знам.Объркана съм.
-Виж как знаеш какво ще кажа- засмя се тя.-Ти си решаваш,мила.Но по-добре не го мисли .
  След още разговори Габи си тръгна.Върнах се в стаята ми. Легнах на леглото и отново започнах да си мисля за вчера.В това време някой отвори вратата на стаята ми.Страснах се.Когато се обърнах видях,че това е Дани.
-Как влезе? - попитах аз.
-Ами звъннах на вратата и майка ти ме покани да вляза.- усмихна се той.
-Аха-измърморих.
-Какво ти става?Не ми пишеш,не вдигаш телефона?Какъв е проблема?
-Какво ми става ли?Ти ме заряза вчера на водопада.-развиках се аз.
-Успокой се! Съжалявам.Изнервих се.Извинявай.-говореше ми той.
-И мислиш,че едно "Извинявай" решава проблема ? ..Паднах във вира и едва не се удавих,но на теб е ти пукаше,че може да ми се случи нещо.-ядосах се и продължих да му крещя.
-Така ли?-изненада се той. - И как си сега?Добре ли си?Как успя да излезеш от водата.-изглеждаше разтревожен.
Ами някакъв мъж беше на лов в гората и случайно чул,че викам и ме извади от водата.-казах аз.
-Добре че е този човек..Наистина не предполагах,че ще стане така.Прости ми.-молеше ми се той и гледаше тъжно.
  Излъгах го.Не исках да му казвам истината.А и все пак обещах на Боби,че няма да кажа за него.След малко майка ми влезе в стаята да ми направи забележка,че крещя.Казваше ми да спра да викам на Дани и да се успокоя и после излезе от стаята.За да не ни слушат нашите се наложи да се помиря с него.Прегърнахме се и се целунахме.Пуснахме си филм и легнахме прегърнати на леглото.Гледах във монитора,а мислите ми отново отлитаха в гората.Питах се как ли е моят спасител,какво ли прави,не се ли чувства самотен.Не проумявах как просто след един ден прекаран с него,бях толкова пленена…

Лучано Ди Крисченцо

#10 2011-09-18 09:16:00

dem0onche ;*
Member

Още , ощее heart

#11 2011-09-18 10:38:29

Leonore.
Member
Registered: 2011-09-12
Website

Прочетох само първа глава. Не ме привлече.
Имам и една забележка, за следващият път, в който ще пишеш нещо.
Недей, да започваш с нещо от рода на '' Казвам се еди си как, живея еди си къде, аз съм такава и такава ... '' . Това е ужасно банално, а и, тези неща като - къде живее, каква е, как изглежда, можеш да ги вмъкнеш по - нататък и по, по - интересен начин. А не, да изрецитирваш всичко, като стихотворение. По този начин, губиш интереса на читателите, или поне моя.

#12 2011-09-18 10:49:44

~smiley___face~
Member
Registered: 2011-09-08

давай още! clap  clap

Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]

#13 2011-09-22 00:08:25

BurningRed
Member

Не след дълго заспах.Дори не усетих кога Дани си е тръгнал.Събудих се към 2 през нощта. Погледнах телефона си за да видя колко е часът и като видях си легнах отново. Като се събудих сутринта в 10, майка ми ми беше направила закуска.Слязох на първия етаж при нашите да закусвам.
-Какво ти става,бе,момиче?Постоянно спиш..-каза мама.
-Нищо.Просто съм уморена.-отвърнах аз.
-Лееле..и от какво се умори толкова?Да не би да копа градината? - каза майка ми с подигравателен тон и ми се смееше.
-Стига си се заяждала с нея!-каза татко.-Нека си мързелува сега,докато може,че като порасне и започне да работи,няма да има време за такива неща.
-Добре де,Митко,аз само се пошегувах-каза мама.
Тъкмо вече закусих и отсервирах  и чух,че телефонът ми звъни.Видях,че е Габи.Искаше да изляза с нея и гаджето й - Тихомир. Той беше по-голям от нея с 4 години - Габи на 17,а Тихомир на 21. Много се обичаха.Приех поканата им и излязох с тях.
-Хей,Майче,как си?-попита ме Тихомир и леко се усмихна.
-Добре.Ти?
-Супер.Щом съм с Габи,съм винаги добре.-извади една широка усмивка той,а Габи се топеше от думите му и го прегръщаше и целуваше.
Разходихме се малко из уличките на градчето ни и на мен ми хрумна една идея. Тихомир имаше книжка и кола.Можех да го накарам да ме закара до гората.Защо ли трябваше тази мисъл да ми минава през главата?Само като знаех,че имам някаква възможност да го видя..Не можех да си го избия от главата.Трябваше да направя нещо.
Споделих идеята си с Габи.Отначало не мислеше,че е добра идея,но като видя колко много искам размисли.Тя поговори с Тихомир и той се съгласи.Качихме се в колата му и той започна да разпитва.
-Кой те чака там?Дани ли?
-Не мога да ти кажа.-отвърнах аз.
-Кажи де,какво толкова?-каза той.
-Няма!Колкото и да ме питаш,няма!-започнах да се изнервям.
-Хубаво!-каза Тишо.-Габи после ще ми каже.
-Не,няма да ти кажа!-отговори Габи и се засмя.
Стигнахме в гората.Слязохме от колата.Тишо и Габи ме изпратиха до водопада и се разбрахме.когато мисля да си тръгвам да им се обадя да ме вземат.Прегърнах Габи и след това те двамата си тръгнаха. Седнах на един голям камък до вира на водопада,където преди дни щях да се удавя.Чудех се дали случайно Борис няма да дойде тук.Постоянно се оглеждах от всички страни,но нямаше никого.Започнах да късам трвичката около мен и да я хвърлям във водата.Времето минаваше,Боби не идваше.Стоях вече около час и половина там и чаках без резултат.Погледнах колко е часа на телефона ми и видях че е 17 часа.Мислех си да изчакам още 15 минути и ако още го няма,да звънна на Габи да си ме прибере преди да се стъмни.Продължих да чакам,хвърлях камъчета във водата.Изминаха тези 15 минути.Извадих си телефона от джоба на дънките и тъкмо да натисна зелената слушалка и да се обадя на  Габи, и чух стъпки зад мен.Някой ми каза:
-Ти не си взе поука,а?
Това беше гласът на Борис.Обърнах се и го видях зад мен.Сърцето ми започна да бие лудо.Не знаех какво да кажа.Просто го гледах как слънцето се отразяваше в прекрасните му тъмни очи. Отново беше облечен с някаква прилепнала тениска и тъмни дънки,с които изглеждаше страхотно.Но с това лице и това тяло,каквото и да облече сигурно щеше да му бъде супер.
-Е,какво правиш тук пак?И пак сама?-попита ме той и ми се усмихна.Показаха се трапчинките на бузките му.Беше толкова чаровен.Направо онемях.
-Амии.... аз .. - не знаех какво да кажа.За пръв път ми се случваше да остана без думи.За пръв път ми се случваше да не мога да забравя човек,който съм виждала само веднъж.Умирах от желание да го прегърна,да усетя тялото му до моето и да не го пускам в продължение на часове.. Не знаех дали не се влюбвам,но не проумявах как може толкова бързо да се случи..

Лучано Ди Крисченцо

#14 2011-09-23 07:26:37

D i f f e r e n t
Member
From: My worLd..
Registered: 2011-09-08

Още sun

[img]http://i39.tinypic.com/5ogtgk.gif[/img]
Tres metros sobre el cielo

#15 2011-09-23 17:22:53

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20

Аууу уникално,некст! heart

[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#16 2011-09-23 19:07:00

bebche__:)
Member
From: Pariss
Registered: 2011-02-26

супер е  smile

[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_lxrrp7zAaV1r7mjy5o1_500.gif[/img]

Харесайте страницата ни във Facebook