#1 2011-08-18 00:02:16

Demolina
Без право на собствен ранг
Registered: 2010-07-04

Re: You better run

Предварително се извинявам за грешките! :S
Време на лов за мъже. Не, не типичният лов, аз ловувам по друг начин. Станах бавно от леглото си, като вече бях доста огладняла и се движих доста бавно, за начина ми на живот. Облякох черен клин и върху него, бяла и широка туника. Обух и черни токчета. Изглеждах доста добре, всъщност винаги изглеждах добре. Черната ми коса винаги беше пусната свободно, като достигаше до кръста ми. Обичах да я връзвам на кок, но само когато си бях в къщи. Застанах пред огледалото и подчертах сивите си очи със черен молив и спирала. Сложих малко безцветен гланц и се усмихнах безпричинно. След 5 минути гледане в огледалото, някой разсея мислите ми за това колко добре изглеждам, като чух звънеца на вратата. Излязох от стаята си и се приближих към вратата. Кой ли може да бъде по това време? Е, няма как да разбера ако не отворя. Отворих я.
- Ъм? - пред мен се появи високо момче, с снежно - бяла коса и сини очи, което се нахвърли върху мен, като ме допря до стената, целувайки ме страстно. Ъм.. Ник? Ник беше гаджето ми, той беше същия като мен, макар, че беше доста против това, което щях да направя, ако той не се беше появил. Но той знае, че няма друг начин. Избутах го внимателно и го погледнах.
- Повече не го прави. - казах спокойно, гледайки го малко странно.
- Ъм.. Защо? - попита и направи една тъпа усмивка.
- Стресиращо е. Помисли си, ако беше някой друг, и ако аз му бях отвърнала? - казах аз като се шегувах, но се стараех да изглеждам поне малко сериозна и повдигнах лявата си вежда.
- Добре, съжалявам. - извини се той и ме целуна. - Та, къде отиваш?
- На лов. - отговорих аз като се приближих към вратата..
- Не, Анна. Стига. Престани!! .. Моля те. - каза той, като се доближи до мен, достатъчно близо, като телата ни се докосваха, а той ме по гледна в очите .. - обичам те! - шепна ми на ухото, а в следващият момент вече се намирах върху един клон на дърво, в близката тиха уличка.
- Къде да отида.. ? - казах си тихо, а и без друго нямаше никой.. Седях на клона и наблюдавах за някой младичък, по принцип те бяха най - вкусни. След окло 5-10 минути чакане, момче на около 18-19 години минаваше по улицата. Слязох рязко от клона.
- Хей, пич, имаш ли цигара? - попитах го, а той се спря, и се обърна. Огледа ме от петите до главата, както се казва.
- За теб всичко имам.. - каза той и се усмихна перверзно.. Извратеняк!! Изкара една цигара от кутията, която държеше в ръката си. - Не си ли малка за цигари?
- Защо да съм малка? - външният ми вид определено ме издаваше, изглеждах като 15 годишна, но бях много по - голяма.
- Няма значение. Как се казваш? - попита той, като отново ме огледа..
- Това също няма значение.. - казах аз, като се приближих към него. Погледът ми фокусира точното място върху вратът му. Започнах да го целувам точно там, когато гладът ми надделя и в следващият момент бях забила зъбите си във вената му.. Започнах да пия от кръвта му, когато едно усещане, че някой ме наблюдава прекъсна насладата ми ..

Надявам се да ви хареса, знам, че имам много недовършени истории, но просто тази вечер ми дойде музата. Пишете ако искате следваща част.

[img]http://25.media.tumblr.com/398691630e132faf794925842d2e1713/tumblr_mezad3I7LK1rmixhao1_500.jpg[/img]
Destroy what destroys you.

#2 2011-08-18 05:37:04

little_baby
i am lost in time.
From: Upper East Side, Manhattan
Registered: 2009-08-05

Изглежда интересно, предполагам Анна е вампир laugh

#3 2011-08-18 07:26:14

ketty_cat
Member
From: ~y0ur dreams~
Registered: 2010-12-03

Интересно   sun  Некст  smile

[img]http://img33.glitterfy.com/11141/glitterfy1124713T120D31.gif[/img]Нов собственик

#4 2011-08-18 11:16:08

twilight_kiss
Member
Registered: 2010-05-22

Харесва ми.  smile

The Vampire Diaries ♥ ~
Pretty Little Liars ♥ ~
One Tree Hill ♥ ~
El Barco ♥ ~
[img]http://data.whicdn.com/images/23405357/n4f340c53300d4_large.gif[/img]

#5 2011-08-18 18:06:21

Demolina
Без право на собствен ранг
Registered: 2010-07-04

Ех, аз пък се надявах на малко повече мнения и някакви критики.  worried
Радвам се, че ви харесва. smile Мисля по - късно да пусна втора част.

[img]http://25.media.tumblr.com/398691630e132faf794925842d2e1713/tumblr_mezad3I7LK1rmixhao1_500.jpg[/img]
Destroy what destroys you.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook