#1 2011-08-05 18:27:52

fenfantazi_
Member
From: London, UK
Registered: 2011-03-10
Posts: 1,623

Re: Двулична

Това е една историйка, която смятах да пусна, когато я довърша, но не се стърпях.Нямам търпение да разбера, дали ще ви хареса.Приятно четене.smile  sun
-------
1 част

Анди стана от леглото на чернокосия мъж, с когото бе прекарала нощта.Успя да обуе бикините и лъскавия си потник с пайети, преди мъжът да й каже:
-Ей, чернокоске!Подай ми портфейла… колко трябва да ти платя?
Анди изпълни молбата, но добави:
- Не го правя за пари, но щом настояваш…-после обу тесните дънки и свръхвисоките обувки.Взе от мъжа двете стотачки, които й подаваше.При това движение мускулите му се бяха очертали под кожата.Анди спусна погледа си надолу и сините й очи попаднаха върху идеалните плочки на Чернокоско.Тя облиза устни, но после обърна гръб и понечи да отвори вратата на апартамента.
-Чакай!-спря я мъжът-Още не знам името ти.
-Нито пък аз-твоето.Това е хубавото на секса за една нощ.-отвърна Анди и излезе.Когато затваряше вратата случайно зърна родилния си белег в края на палеца на дясната си ръка.Не можеше да го понася.Отклони поглед към стълбището на блока.След малко вече бе на улицата, насочвайки се към някой бар, за да набележи следващата си жертва.

***
-Адам!Обясни ми, какво е това!- кресна в същата тази сутрин собственикът на хотела, в който Адам работеше като счетоводител.
-Нямам представа, за какво говорите.-отвърна синеокото момче, отмятайки късата си руса коса от очите, но отлично разбра за какво става дума, когато босът хвърли на бюрото му запис от видео камерата в офиса му. … Вчера, докато чукаше своята колежка, на същото това бюро, но което сега попълваше счетоводни документи, изобщо не мислеше, че шефът някога ще ги хване.Това бе причината да забрави за камерите в офиса си.Как можа?
-Мога да обясня…-започна с изтърканите фрази за оправдания той, но шефът бе категоричен, когато извика в лицето му:
-Уволнен си!Можеш да получиш обезщетението си на банковата си сметка, където ти се привеждаше заплатата.До края на деня да си се омел от хотела ми!-след това излезе с гръм и трясък, а Адам ядосано изгледа видеокамерата и блъсна с юмрук в бюрото.
До обяд Адам си бе събрал партакешите от офиса и ги бе натоварил в своя Ягуар.Реши още сега да изтегли обезщетението си и да го изпие в някой долнопробен бар.Щом стигна до банкомат, заби спирачки и слезе.Махна слънчевите си очила, както го правеше Хорейшио в „От Местопрестъплението” и в този момент забеляза пане пет момичета, които щяха да се навият да отидат с него в спалнята му още сега.Леле, как само ги привличаше!... Пъхна картата си в дупката на банкомата и … Какво?!Тоя милионер се оказа голяма скръндза!Обезщетение от 500 лева!
-Стиска!-прошушна Адам и почти прозвуча като псувня.Въпреки това изтегли сумата пари и отново се качи в Ягуара, потегляйки към бара.
Сега си мислите”Как ще иде в бар с костюм на счетоводител?”Но аз ще ви кажа, че Адам  не носи костюми.Ха!Само при тази мисъл ме напушва смях.Адам има страхотни сини очи, руса коса, тяло на спортист и красива усмивка.Сега се чудите”Защо не е модел?”А отговорът е:”От къде, по дяволите, аз ще знам?”.Просто е решил да стане счетоводител.Може да е, защото освен, че е красив е и умен.Или поради това, че има много счетоводителки, които не са изживели много особено бурни нощи и Адам е дошъл като Супермен да им предложи нещо ново.Кой знае?Сега единственото известно нещо беше, че тази нощ щеше да се забие с някоя от бара.


__________________________'BEING SINGLE DOESN'T MEAN
_______________________THAT YOU'RE WEAK,
_______________________IT MEANS THAT YOU ARE STRONG ENOUGH
_______________________TO WAIT FOR WHAT YOU DESERVE'

______________________________________________- Niall Horan

Offline

#2 2011-08-05 18:33:10

pink_sunshine
Member
From: Underworld*
Registered: 2010-10-07
Posts: 637

Re: Двулична

Изглежда интересно.Некст?


There's a fine line between love and hate.
I don't mind,just let me say that I like that,I like that.

Offline

#3 2011-08-05 18:49:43

just meee
Member
From: Велико Търново.
Registered: 2010-02-21
Posts: 11,068

Re: Двулична

Хубаво е.И начина на писане ми допадна много.Още?

Offline

#4 2011-08-05 18:55:09

Ninkaa
Member
Registered: 2009-12-10
Posts: 50

Re: Двулична

Харесва ми sun Некст

Offline

#5 2011-08-05 19:28:10

demi-lovato
Member
From: L.A BaBy
Registered: 2009-03-11
Posts: 1,736

Re: Двулична

Бива,но истината е ,че не ме грабна особено,но ще чакам некст.


[img]http://i53.tinypic.com/dbjhd.jpg[/img]

As long as you love me ♥  ♫

[img]http://i41.tinypic.com/amadg.jpg[/img]

[img]http://i53.tinypic.com/dbjhd.jpg[/img]

Offline

#6 2011-08-05 19:32:28

Extazy Baby
Member
Registered: 2011-02-23
Posts: 11,968
Website

Re: Двулична

Харесва ми.


"Understand me. I’m not like an ordinary world. I have my madness, I live in another dimension and I do not have time for things that have no soul."
-Charles Bukowski

Offline

#7 2011-08-05 19:41:48

krisinkaa_1997
Member
From: Стамболийски!
Registered: 2010-05-07
Posts: 3,683

Re: Двулична

супер ее !!  sun

Offline

#8 2011-08-05 19:44:29

monnssy
ChokoLate Cat
From: Manhattan, New York
Registered: 2009-06-09
Posts: 12,137

Re: Двулична

Бива,но истината е ,че не ме грабна особено,но ще чакам некст.

+1  smile


..

I'll love you till the end of time
I'll wait a milion years.
Promise you'll remember that you're mine

Offline

#9 2011-08-05 19:51:15

Black_pois0n
Member
From: На планетата Венера
Registered: 2010-09-04
Posts: 1,026

Re: Двулична

Харесва ми.

Offline

#10 2011-08-05 21:14:26

syn_princess
Мис Depp*
From: We found love.
Registered: 2010-03-21
Posts: 3,111

Re: Двулична

Хареса ми.  heart  nod

Offline

#11 2011-08-05 22:07:02

pami7o
Unstσppαblє ♥
From: КъДеТо ИсКаМ.
Registered: 2010-12-29
Posts: 1,500

Re: Двулична

Допада ми. heart


 
I feel it everyday it\'s all the same
It brings me down but I\'m the one to blame
I\'ve tried everything to get away
So here I go again
Chasing you down again
Why do I do this?

Offline

#12 2011-08-06 15:50:24

fenfantazi_
Member
From: London, UK
Registered: 2011-03-10
Posts: 1,623

Re: Двулична

Много се радвам, че ви допадна.Приятно четене!sun  sun
-------
2 част

  Докато Анди вървеше по улицата бе решила да се прибере и преоблече.Цялата вонеше на оня смотльо… е, добре де, не му знаеше името, затова щеше да се изкъпе.След тези размишления тя извади цигара и си я запали.Да-тя бе пушачка.Оставаше и да не пуши.Ха!Анди съвсем не бе пример за малките деца, добре че не е станала учителка.Мъжете, с които бе спала не можеха да се преброят на пръстите на цялата й рода.Тя бе красива и привличаше по-богатите.Казваше, че не го прави за пари, но печелеше повече от проститутките (в някой случаи).Мм… като се замисли човек, в днешно време такова поведение донякъде е нормално.Но, както и другите хора, Анди имаше тайна.Голяма тайна!Само тя знаеше, че има сестра.Дори сестра й не знаеше, че не е единствено дете… ох, обърках ви!Е, те не са точно сестри, по скоро са близначки, не и близначки не са, те са… е, ще разберете по-късно.
    Да се върнем как Анди върви по улицата.Тя зави в следващата пряка и се оказа пред своята къща.Не беше голяма като на Бихтер и Бехлюл.Беше къща с един етаж и красива градинка.Чудите се кой поддържа градината.Ами, в тази къща живее и „сестрата” на Анди-Холи.Как тогава Холи все още не е разбрала, че Анди й е „близначка”?Много просто, те… не, ще запазя това, докато и Холи не влезе в историята.(…)
    Анди отключи входната врата и влезе.Насочи се направо към своята стая.Щом отвори вратата видя „глупостите на Холи”.Така Анди наричаше вещите на своята „близначка”.На единственото бюро имаше учебници, до него статив за рисуване, малка табуретка и палитра с бои.Да не забравим и  стотиците четки.Сигурно вече се досетихте, че Холи е художничка.Тя учеше в училище за рисуване.В единия ъгъл на стаята бяха струпани великолепните й картини.Единственото легло беше със завивки, обагрени в различни цветове.Анди изпуфтя при вида на това и влезе в банята, за да пусне водата да напълни ваната.После пак се върна в спалнята, за да се съблече.Но първо отвори гардероба да избере, какво да облече, когато излезе от банята.Видя скучните дрешки на Холи, но Анди имаше трик.Избута на страна парцалките на „сестра си” и отвори друга вратичка в гардероба, достигайки до своите собствени.Хареса си тъмносини прави дънки, високи бели обувки и бял потник с червен надпис „I LOVE SEX”. Хм… колко вярно!Остави дрехите на леглото и влезе във вече пълната вана.Облегна се, но в същия момент се сети да добави  малко от любимите си ароматни соли, за да си направи пяна.понечи да се изправи, но се подхлъзна и падна, потъвайки под вода, изпаднала в безсъзнание.

***
   Холи се опитваше да си поеме въздух, но разума й казваше, че не бива.Отвори очи и те й защипаха.Намираше се под вода… не намираше се във ваната си под вода.С усилие се подпря на ръцете си и излезе на повърхността.Дробовете я заболяха, когато жадно поглъщаха въздуха.Холи се чудеше как, по дяволите, се бе озовала  във ваната си.Нищо не помнеше от… не помнеше от кога.Излезе от банята с кърпа под мишниците и с учудване се спря пред леглото си.Там имаше дрехи, но Холи не помнеше някога да си е купувала потник с надпис „I LOVE SEX” и … леле, какви обувки с, леле, какъв ток!
   Понякога тя си мислеше, че в тялото й живеят двама души.Но не предполагаше, колко е права.


__________________________'BEING SINGLE DOESN'T MEAN
_______________________THAT YOU'RE WEAK,
_______________________IT MEANS THAT YOU ARE STRONG ENOUGH
_______________________TO WAIT FOR WHAT YOU DESERVE'

______________________________________________- Niall Horan

Offline

#13 2011-08-06 16:48:12

slavencetyy
Member
From: ...
Registered: 2010-07-08
Posts: 156

Re: Двулична

НЕКСТТТ ! Много ми харесва !  heart


Life sucks when you have a good heart. You help too much, you trust too much, you give too much and most importantly YOU LOVE TOO MUCH ...

http://data.whicdn.com/images/32646632/ … _large.gif

Offline

#14 2011-08-06 20:29:04

demi-lovato
Member
From: L.A BaBy
Registered: 2009-03-11
Posts: 1,736

Re: Двулична

Некст ! Интересно е,изкефи ме.


[img]http://i53.tinypic.com/dbjhd.jpg[/img]

As long as you love me ♥  ♫

[img]http://i41.tinypic.com/amadg.jpg[/img]

[img]http://i53.tinypic.com/dbjhd.jpg[/img]

Offline

#15 2011-08-06 22:51:39

несu-
Lısα Sımpsσn
From: Видин
Registered: 2010-08-07
Posts: 2,200
Website

Re: Двулична

ауу .. супер е!! sun


[img]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/942069_497765786943234_23506927_n.jpg[/img]

Offline

#16 2011-08-07 13:24:33

twilight_kiss
Member
Registered: 2010-05-22
Posts: 295

Re: Двулична

Много ми харесва !  heart


The Vampire Diaries ♥ ~
Pretty Little Liars ♥ ~
One Tree Hill ♥ ~
El Barco ♥ ~
[img]http://data.whicdn.com/images/23405357/n4f340c53300d4_large.gif[/img]

Offline

#17 2011-08-13 05:43:57

fenfantazi_
Member
From: London, UK
Registered: 2011-03-10
Posts: 1,623

Re: Двулична

Ето и следващата част! whew Приятно четене! sun
-------
3 част

  Объркани ли сте?Питате се”Холи и Анди последно сестри ли са или един човек?”Е, сега си спомнете едно обещание, че ще научите истината, когато Холи влезе в историята.Ами, тя влезе, така че, мисля, че е време да ви разкажа всичко.Но нека започна от началото…
-Ето на тези места, госпожо Рандал!-посочи стюардесата на Маргарет Рандал, която отведе своя съпруг и малката си дъщеричка до определените места.Сините очички на Холи блещукаха радостно, докато подскачаше между местата в самолета, хванала мама Маргарет за ръка.Вече на десет годинки, тя летеше за пръв път на самолет и за нея изживяването бе ново.Оглеждаше се наляво и надясно, за да разгледа.После с притеснено изражение поглеждаше жената, която е хванала, за да е сигурна, че това е майка й.Когато семейството се настани, бащата зачете сутрешния вестник, майката заразгръща Cosmopolitan.Холи не знаеше, какво да прави, но не след дълго се унесе и заспа. … Красивият й сън, изпълнен с цветя и слънца, бе прекъснат от силно раздрусване и писък.След минути някоя леличка говореше на един микрофон и всичко се чуваше от всякъде.От цялата настъпила бъркотия, Холи разбра едно-самолетът скоро нямаше да лети.По микрофона стюардесата молеше всички да се успокоят, да седнат по местата си и да сложат кислородните маски.Но навсякъде цареше паника.Дори у Холи започна да се заражда такава.Тя се стресна, когато някой я хвана за ръката.Рязко се обърна и видя родителите се.Забеляза паникьосаните им изражения и се уплаши още повече.
-Холи Рандал, обичаме те!-каза баща й и двамата с майка й я целунаха по двете бузи.Но това бе последното нещо, което казаха, защото всички усетиха как самолетът започна да пада.Родителите на Холи я бяха прегърнали. …
След минути  тя реши да надзърне  и никой не я спря.С минимално усилие отмести ръцете на мама и татко и надникна.Всички седяха неподвижно.Не се чуваше и звук.Холи се загледа и забеляза, че всъщност никой не седи.Всеки бе паднал от мястото си и лежеше.А около легналите се виждаха останките на самолета.Беше се разбил и всички бяха загинали.Само Холи, защитена от прегръдката на родителите си не бе пострадала толкова, въпреки че не се чувстваше върховно.Не, не се чувстваше, а и не можеше.Не може и до днес.Защото тогава, при тежката самолетна катастрофа, в която бяха загинали и родителите й, в тялото на Холи се бе зародил един живот.Създаден от ужас, паника и тъга.Сред смърт и отчаяние, новият живот не познаваше обич и състрадание.Нов живот, кръстил себе си Анди.Нов живот, оцелял единадесет години, редувайки се с Холи в нейното тяло.Нов живот-натрапник.
Ако вече не ви стана ясно Холи е преживяла голяма катастрофа, след която тя остава без родители и се сдобива с неизлечима болест.И до днес тя страда от раздвоение на личността.И докато едното й „аз”, спасено от прегръдката на обичани хора, почувствало любов, се занимава с рисуване, неусетно отстъпва на другото, Анди, родено в страх и сълзи „аз”.
Затова Холи е права да мисли, че в нея живеят двама души.

-------
Надявам се да ви харева!


__________________________'BEING SINGLE DOESN'T MEAN
_______________________THAT YOU'RE WEAK,
_______________________IT MEANS THAT YOU ARE STRONG ENOUGH
_______________________TO WAIT FOR WHAT YOU DESERVE'

______________________________________________- Niall Horan

Offline

#18 2011-08-13 07:46:01

kotenceto_998
Member
Registered: 2010-12-01
Posts: 1,194

Re: Двулична

Много е хубаво..^^
Пиши ми на ЛС като пуснеш нова част.. sun


[img]http://prikachi.com/images/278/3774278I.gif[/img]

Offline

#19 2011-08-14 19:47:29

diam0nd_girl
Member
From: Somewhere .. *
Registered: 2010-06-02
Posts: 1,431

Re: Двулична

Много ми харесваа!  smile   heart


Тя вървеше като сянка по брега на морето..
Беше наранена, плачеше...
но въпреки всичко си повтаряше "Обичам го!" .. heart

Offline

#20 2011-08-14 20:27:51

vaflichka
Member
From: .. ^^ Тhe land of lies..^^
Registered: 2010-02-08
Posts: 7,852

Re: Двулична

Хареса ми, некст.  nod


her heart was a secret garden and the walls were very high

[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m29gqa7NIv1qlbdivo1_500.gif[/img]

Offline

#21 2011-08-14 20:33:51

xXx Fallen Angel xXX
Mrs B.
From: Los Angeles
Registered: 2010-04-01
Posts: 4,397
Website

Re: Двулична

Харесва мии  happy


- Hey, babe, whatcha doing?
- Just thinking..
- Me too! What are you thinking about?
- About you of course! And what are you thinking about?
- Well, I was thinking about baby dinosaurs, but it's nice to know you care about me.
- ...

Tumblr
[img]http://media.tumblr.com/tumblr_lovt27luE01qlp80y.jpg[/img]

Offline

#22 2011-08-16 11:43:44

twilight_kiss
Member
Registered: 2010-05-22
Posts: 295

Re: Двулична

Супер е ! heart


The Vampire Diaries ♥ ~
Pretty Little Liars ♥ ~
One Tree Hill ♥ ~
El Barco ♥ ~
[img]http://data.whicdn.com/images/23405357/n4f340c53300d4_large.gif[/img]

Offline

#23 2011-08-16 12:06:23

melani_54
Member
Registered: 2010-12-27
Posts: 180

Re: Двулична

Адски интересна история.Ще следя с голям интерес.Надявам се да пуснеш по-скоро следващата част!!! smile  smile  smile

Offline

#24 2011-08-18 16:42:23

ecei
Е ' Т И °
From: College Princeton °
Registered: 2010-12-25
Posts: 3,858

Re: Двулична

Много,много,много,много е хубава .
Некст,некст,некст !!!  sun


†  †   † † † † † † † † † † † † † † † † †

Offline

#25 2011-08-20 21:57:07

ivet955
Marshall`s girl
From: Rome
Registered: 2010-02-06
Posts: 4,731

Re: Двулична

Много ми хареса! Некст!  heart


[img]http://prikachi.com/images/239/4746239c.jpg[/img]

Offline

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook