#1 2011-07-31 22:25:24

karriikkxx
П ♥
From: France
Registered: 2010-12-30

Re: Просто размишлявах (: .

Вчера и днес гледах "Светото семейство" и за първи път се замислих над доста неща.Ето и какво размишлявах докато пътувах с колата от село към вкъщи..

--

Какво ли е да се живее в онова време?Времето преди Христа,когато никой не бе чувал за коли,сгради,газирани напитки,фабрики,ГМО и прочие?Тревите щяха да са още по-зелени,моретата-още по-чисти,а в душите на хората със сигурност щеше да царува покой.Замислете се.Каква по-голяма радост от това да бъдеш неук?Да не разбираш нищо и всичко да ти изглежда толкова интересно и загадъчно.Да се опитваш да откриеш и създадеш нови интересни за теб неща.Няма да успееш ли?Защо?Защо не?Не се притеснявай,не е важно дали ще успееш,а дали докато си опитвал си бил щастлив и любопитен.Нали?
Представете си,че сте на една голяма,пълна с маргаритки.Вие не познавате тези цветя,но ви изглеждат толкова красиви.Не знаете как да ги скъсате,т.е. не знаете как да ги унищожите,защото вие сте неук.Не носите дрехи,нито пък имате прически,още по-малко пък грим.Не се опитвате да говорите,защото не можете.Вие тичате из поляната издавате звуци на радост,лежите върху чистата непокътната,освен вас,трева и не мислите за нищо.Просто нямате мисли в главата ви.И сега ще си помислите "За какво ми е всичко това?" .За какво ли?А за какво ли не?Това ви прави естествени и чисти духом
Е,хареса ли ви?Искате ли да сте неуки и да живеете в онова време където никой не може да ви забрани да сте щастливи?Аз искам.Нима не се освободихте от отрицателната енергия насъбрана във вас?Не?Е,може би,мислите ми не са достатъчно силни или просто нямам дар слово за да опиша какъв покой цари в момента в душата ми."Как така цари покой в душата ти?" - това ли си мислите?Е,надявам се да ме разбрахте.Тези,които не успяха и да схванат думичка от написаното по-горе нека да изгледат филма "Светото семейство" и ще разберат. smile

[img]http://prikachi.com/images/960/4642960L.gif[/img]
Оставих света заради любимия-същия любим остави мен,заради света.

http://givemediamondsnigga.tumblr.com/ :}

#2 2011-07-31 22:48:59

girlcheto
Member
From: New Yorkk ;pp
Registered: 2009-01-10

Хареса ми. Може и да изгледам филма, ама не е много сигурно. Наистина и аз започнах да си мисля по тези въпроси и отрицателната енергия, и проблемите, които са ми на главата изчезнаха за миг... :]

Реален свят .. реални хора с нереално самочувствие..

Убиецът от град Хевън <--- първата ми история

#3 2011-07-31 22:50:58

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Искате ли да сте неуки и да живеете в онова време където никой не може да ви забрани да сте щастливи?

Че сега кой ти забранява да си щастлива?Всеки човек сам си гради щастието и само от тебе зависи дали ще си щастлива или не. wink
И не, не искам да живея в онова време, защото както всичко друго си има положителни и отрицателни черти.Все пак и днешното време си има своите плюсове. wink

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#4 2011-07-31 22:52:59

audrey
Member
From: In your room
Registered: 2010-07-15
Website

Горното покривало няма нищо общо с чистотата и истинността ни, мисля си аз.
Тъмни облаци винаги е имало, не смятам за възможно съществуващо време, изпълнено отвсякъде с щастие - шармантна фантасмагория, но все пак фантасмагория.
В неук свят без думи и без съжителство не бих желала да живея, ала да - началото ми хареса - свят без коли, фабрики, мобилни телефони ... Че защо да е преди Христа - далеч по-скорошни такива времена си имаме.
  Та както и да е - така го виждам аз, а по онзи начин - ти и все пак нали именно жаждата за мир го поражда. (:

cap ou pas cap ?
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m04xsnL8LL1qc0cxpo1_400.gif[/img]
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook