#1 2011-07-28 10:05:36

miminzetyyy
Mrs. Soмеrhalдеr
From: Пловдив
Registered: 2009-06-26

Re: Don't say goodbye!

Ето я и новата ми история. Тя е по-различна от досегашните ми. Моля кажете дали ви харесва, за да знам дали да пускам некст.  Предварително се извинявам , ако има правописни грешки.

1 част Рая ще ми липсваш
-Румяна пази сее!
След не по-малко от минута чух и изстрела. Но кой беше улучил? Не бях аз... тогава кой беше? Рая или Иван. Кой от двамата. Нека все пак започна историята от начало.
................................................
Казвам се Румяна и съм на двадесет години. Когато съм била на пет майка ми е починала и с баща ми сме се преместили от Пловдив ( България) в Чикаго. Имам брат и сестра, за който бих дала живота си.
Рая- красиво, стройно момиче с тъмна коса и пъстри очи и Иван- синеоко момче, по което всички момичета биха си паднали. Живеехме добре преди родителите ни да фалират. Имахме луксозен дом и всичко от което се нуждаехме, та и повече. Баща ми получи инфаркт, защото беше градил тази фирма с години. Бяхме в трудно положение и се наложи да започна работа , за да издържам семейството ( аз бях най-голяма) . Но кой ще наеме на работа момиче на шестнадесет години? Нямах друг избор освен да започна работа на „черно”. Познавах едно момче , което беше основало банда наречена „Черните Котки”. Всяка седмица си избираха по една голяма банка и я обираха. Разпределяха парите помежду си и някак винаги оспяваха да се измъкнат от лапите на полицията. Така аз влязох в бандата, това беше единствения ми шанс да мога да извържам семейството си. Изминаха четири години откакто бях в Черните котки. Днес трябваше да оберем Лиинстрил. Една от най-строго охраняваните банки в цял Чикаго. Имаше голям риск да ни хванат, но и възнаграждението беше голямо.
-Подай ми автомата бързо! – извиках аз нервно
За пръв път от толкова време се чувствах така. Преди извършвах обири без да ми мигне окото, но този път беше различно. Предчувствах, че ще се случи нещо лошо. Тогава видях Рая и Иван да пристигат на мястото. Какво правеха те тук? Аз не исках да ме виждат в това положение.
-Линда, махни ги оттук. Не искам да ме виждат така.
Линда беше най-добратя ми приятелка. Тя ме разбра и направи знак на още едно момиче да помогне за да ги изведат.
-Няма да си тръгнем. НЕ и докато не се уверим, че няма да стане нищо. – каза Иван с тон изпълнен със страх
- Веднага! – изкрещях към Линда. – Махни ги.
-Няма време, Ру. Трябва да побързаме след 15 мин настъпва нощната смяна на охраната. Или тогава или никога.
Аз наведох глава, знаех, че не трябва да ме виждат така , но нямах избор. Вкъщи ме чакаше баща, в инвалидна количка. Трябваше да ги оставя.Тогава отидох до тях и им прошепнах :
-Това е писторет, ако полицията дойде стреляйте и бягайте. На всяка цена. Не трябва да ви хващат. Разбрахте ли ме ?
-Да! – отговориха и двамата в един глас
Аз ги прегърнах силно и изтичах отново при Линда.
-Всичко е готово. Сега или никога!
-Добре! Хайде, влизайте , бързоо.
Аз сложих маската си и крещейки влезнах в банката.След около пет минути банката беше почти обрана.
-Стига толкова. Тръгваме.
Аз отново изкрещях. Но на излизане се случи онова. Цялата банка беше обградена с полицай. Един от тях крещеше:
-Предайте се или ще се наложи със сила да ви задържим Черни Котки.
-Никога. – извиках аз и открих стрелба
Тогава видях Иван и Рая да чакат в един тъмен ъгъл. Те направиха знак, че идват към мен.
-Неее. – изкрещях аз и започнах да бягам към тях.
Усещах как куршумите минаваха над главата ми. Тогава един ме улучи в крака. Аз не можех да бягам.
-Румяна пази се! – каза някой и се изпречи пред мен.
Беше Рая. Тя застана пред мен. След не по-малко от минута чух гърмежа. Рая се обърна и ме погледна с пъстрите си очи. А те сякаш казваха „Сбогом Ру, ще се видим на онзи свят! „ Тогава тя падна в обятията ми. Рая беше простреляна смъртоносто. Аз без да се колебая взех пистолета и прострелях ченгето, което уби сестра ми. Така този ден промени коренно живота ми.
Критика/мнение

Човек винаги трябва да бъде това, което сърцето му казва..

Блога ми : http://xstoriess.alle.bg/ sun

#2 2011-07-28 10:12:20

krisinkaa_1997
Member
From: Стамболийски!
Registered: 2010-05-07

олеле колко е интересно .. суперско ее .. давай следващата !!  heart  sun

#3 2011-07-28 10:16:10

smile_97
Member
From: София
Registered: 2010-02-01

Нямам думи  lipssealed  heart  heart  heart  heart heart heart  heart  heart  heart

[img]http://prikachi.com/images/461/4216461i.gif[/img]

Мразя си ника...

#4 2011-07-28 10:50:05

privaтe Love
Member
From: in his late night thoughts
Registered: 2010-08-07

Допада ми,продължи го smile

«» Hold my hand and I'll take you there... somehow, someday, somewhere...

#5 2011-07-28 10:57:28

ivss..:]
Member
Registered: 2011-01-30

суперскоо ее heart  heart  heart  heart

#6 2011-07-28 10:59:57

kpucuxwestwick
Member
From: София
Registered: 2011-02-01

Нямам думи  lipssealed  heart  heart  heart  heart heart heart  heart  heart  heart

Подкрепям страхотно е heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart

[img]https://33.media.tumblr.com/7a4de07287797298aa24044b3f6c7743/tumblr_n97v0cV37D1s77f18o1_400.gif[/img]
"You love me "
- I whisper.
His eyes widen further and his mouth opens. He takes a huge breath, as if winded.He looks tortured-vulnerable.
"Yes" - he whispers.
"I love you " .
- Fifty shades of Grey

#7 2011-07-28 13:34:53

lozanka98
Member
From: Rosewood
Registered: 2009-05-14

Aww,толкова е интересно.  lipssealed  heart  heart Пускай следващия. < 33

[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9xxdbGAmX1qj7lb4o1_500.gif[/img]

#8 2011-07-30 17:18:00