#1 2011-07-27 10:50:10

jniuhhnjhio
Member
Registered: 2010-11-26

Re: Моята история ;]] 2

-    Как така има бомба в даскалото? – недоумяваше Сиена

-    Споко, Си. Само си правя ташак с вас. – Засмя се Дейвид.
Сиена и Алексис го пернаха по главата едно временно, след това Сиена започна да обеснява, как се била уплашила, помислила си, че е истина и разни други глупости. Това ме дразни в Сиена. Прави се на жертва, държи се изкуствено и пак получава всяко момче, което си поиска. Не е честно! Аз досега само две гаджета съм имала, а тя к’фо. Чудя се дали вече не е правила секс.
Чакай малко. Досега не съм я питала. Ами, ако тя… Не, не може! Те не е такава! Или е!? – прошепна едно скрито дяволче.
-    Хей, Шиен, за какво си мислиш? – Гласа беше много познат, но неможах да се сетя, кой беше и затова се обърнах.
Зад мен беше хипер сладура!! Боже, обожавам този човек! Това беше Диелл. Да, знам има странно име, но няма значение. Той е висок, слаб, със сини, дълбоки, красиви, уникални, суперски очи, които просто не можеш да забравиш! Той беше по – голям от мен с една година, но точно такива ги обичам. wink
-    Хей, здрасти Диелл! – Много се бях развълнувала. – Мислех си за… много неща.
-    Така ли? – той се усмихна с една… много яка „мачо” усмивка и аз се изкикотих. – Кажи какво по – точно си мислеше. За една среща с мен?
Аз само седях и го гледах тъпо. „Какво? Той туко-що май ме покани на среща.” – мислех си аз
-    Т’ва някакъв намек ли беше. – аз го погледнах лукаво. Диелл си протегна ръката и хвана мойта. След това се наведе леко (нали е доста висок)  и  ме целуна по врата и след това се пренесе малко нагоре. Първо бузата и после… УАУ!! Супер!! Топли, чувствени, нежни и внимателни устни докоснаха моите! Толкова бях щастлива, че едвам чух въздишките на другите.
Когато свърши, аз се олюлях и щах да падна, но той ме държеше.
-    Това вече беше намек! – казах аз. Надигнах се на пръсти и го целунах страстно (все пак трябваше да му върна жеста).
-    Как ти е номера, бонбонче? – Аз леко се изчервих, а той се усмихна.
-    Ам… аз не си го знам, но…
-    Няма аз да му го давам! – обади се Сиена. Тя ревнуваше.
-    Аз ще му го дам. – усмихна се Алексис
-    Да не си посмяла!...

#2 2011-07-27 10:55:02

ivss..:]
Member
Registered: 2011-01-30

много е якоо sun

#3 2011-07-27 11:05:08

smile_97
Member
From: София
Registered: 2010-02-01

Супер якото е  sun Чакам продължениеее  heart

[img]http://prikachi.com/images/461/4216461i.gif[/img]

Мразя си ника...

#4 2011-07-27 11:57:13

krisinkaa_1997
Member
From: Стамболийски!
Registered: 2010-05-07

много е яко !! sun

#5 2011-07-27 12:18:54

yoo_97
Opportunity
From: Lawrence, Kansas
Registered: 2010-02-19
Website

Защо, за Бога направи две теми ?!

[img]http://29.media.tumblr.com/tumblr_m0wp7qHfRl1r5gctwo1_500.gif[/img] 
this is how I spent my summer, Luke, wanting you.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook