Pages: 1
#1 2011-07-27 10:06:26
- kpucuxwestwick
- Member
- From: София
- Registered: 2011-02-01
Re: Някаква програма.
Трябва и някаква програма за правене на гифчета,които мога да изрежа от филм.
Благодаря предварително (exclaim)
[img]https://33.media.tumblr.com/7a4de07287797298aa24044b3f6c7743/tumblr_n97v0cV37D1s77f18o1_400.gif[/img]
"You love me "
- I whisper.
His eyes widen further and his mouth opens. He takes a huge breath, as if winded.He looks tortured-vulnerable.
"Yes" - he whispers.
"I love you " .
- Fifty shades of Grey
#3 2011-07-27 10:08:33
Има сайт gifsoup, изрязваш от клипчета в youtube
![]()
Най-голямата простотия е тоя сайт.
Това се прави с Фотошопа. Най-качествени стават там.
[list=*]
[*]Only a few find the way;
some don't recognize it when they do;
some don't ever want to.[/*]
[/list]
#4 2011-07-27 10:15:44
- kpucuxwestwick
- Member
![]()
Това се прави с Фотошопа. Най-качествени стават там.
Моят комп сега е на поправка и на лаптопа нямам Фотошоп,става ли с PhotoScape и ако остава дали ще може да ми кажете как
[img]https://33.media.tumblr.com/7a4de07287797298aa24044b3f6c7743/tumblr_n97v0cV37D1s77f18o1_400.gif[/img]
"You love me "
- I whisper.
His eyes widen further and his mouth opens. He takes a huge breath, as if winded.He looks tortured-vulnerable.
"Yes" - he whispers.
"I love you " .
- Fifty shades of Grey
#5 2011-07-27 10:16:26
![]()
Това се прави с Фотошопа. Най-качествени стават там.Моят комп сега е на поправка и на лаптопа нямам Фотошоп,става ли с PhotoScape и ако остава дали ще може да ми кажете как
Става с Фотоскейп, но е голяяяяяяяма играчка. Трябва да правиш снимки от филма и да ги комбинираш.
[list=*]
[/list]
#7 2011-07-27 10:36:22
Амиии, от фотошоп как става ;д
Режеш от филма частта която искаш и я запазваш във формат mpg. Отваряш фотошоп и от window даваш отметка на animation. Излиза ти едно прозорче, но още няма да ти трябва. Отиваш на file->import->video frames to layer (ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Трябва да имате инсталирам quick time player) и избираш готовото видео. Излиза ти един прозорец и там избираш from the bigging to the end или нещо такова. И задължително трябва да си отбелязал ‘Limit to every 2 frames’. Ще видиш фреймовете в прозорчето което излезе когато написнахме animation. Там можеш да си го пускаш за да видиш как става. От edit->image size можеш да му промениш размера. След корекциите които си направила, отиваш на file->save for web and divases избираш gif играеш си с настройките както ти харесва и после натискаш save.
Айде ся ме боготфорете!
[list=*]
[/list]
#8 2011-07-27 10:51:02
- kpucuxwestwick
- Member
Режеш от филма частта която искаш и я запазваш във формат mpg. Отваряш фотошоп и от window даваш отметка на animation. Излиза ти едно прозорче, но още няма да ти трябва. Отиваш на file->import->video frames to layer (ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Трябва да имате инсталирам quick time player) и избираш готовото видео. Излиза ти един прозорец и там избираш from the bigging to the end или нещо такова. И задължително трябва да си отбелязал ‘Limit to every 2 frames’. Ще видиш фреймовете в прозорчето което излезе когато написнахме animation. Там можеш да си го пускаш за да видиш как става. От edit->image size можеш да му промениш размера. След корекциите които си направила, отиваш на file->save for web and divases избираш gif играеш си с настройките както ти харесва и после натискаш save.
Айде ся ме боготфорете!
А как по точно режа от филма
"You love me "
- I whisper.
"Yes" - he whispers.
"I love you " .
- Fifty shades of Grey
#9 2011-07-27 10:54:32
Айде ся ме боготфорете!
А как по точно режа от филма
![]()
С програма. Sony vegas или movie maker.
[list=*]
[/list]
#10 2011-07-27 11:34:06
- miimchii
- Мss Sparrow™
- From: Hawaii
- Registered: 2011-01-06
За отрязване на част от филма използваш Xilisoft Video Editor.За да направиш формата "gif" използваш Total Video Converter.Това е всичко.
[img]http://prikachi.com/images/784/6592784f.gif[/img]
#11 2011-07-27 12:20:34
Pages: 1