#1 2011-07-27 09:10:54

jniuhhnjhio
Member
Registered: 2010-11-26

Re: Моята история ;]]

За сега няма име.

Първа глава

Здравейте! Аз се казвам Шиенн и съм на 14 години, с тъмно – кафява коса и пъстри (зелено, синьо и кафяво) очи . Метър и шейсет и три съм и много обичам да танцувам, но за протокола – не обичам да танцувам на обществени места. Иначе много обичам да ходя на дискотека, да излизам с приятели и тaка нататък. Това е за мен. Сега за моята НДП (Най – Добра Приятелка) – Сиена. Тя е с руса коса и пъстри (синьо, сиво и жълто) очи. Сиена е висока 1, 58 м. и обича да играе баскетбол, има леко изчанчен вкус, но аз го приемам. Както й да е! С нея сме неразделни. Почти всичко правим заедно. А сега и друга моя много добра приятелка – Алексис. Дълга, красиво блестяща черна коса, сини очи – които наподобяват на спокойно море. Алексис е висока почти 1,60 м. Е това сме ние!

Вторник, сутрин. 06:30ч.
Аз съм си в леглото и сънувам някакви странни работи, но пак си ми е добре. Когато изведнъж… телефона звъни. Горката аз! Така се стреснах, че скочих от леглото. Когато най – сетне надигнах дупето си от земята, реших да видя, кой нахалник ми звънни. Когато си погледнах телефона видях, че ми е звъни Сиена. Аз й дигнах.
-    Хей, добро утро! – Тъка се провикна, че сравнение с нея, будилникът звучи като песен на Моцарт. – Надявам се да не съм те събудила. – „ООО, не! Как ще ме събуди то е само 06:30!” помислих си аз. Тя все пак звучеше весела – Както й да е. Ще ми направиш ли една услуга? Моля те, кажи ми домашното по геометрия.
-    Това ли ти е спешната причина?? – аз бях учудена и се провикнах през слушалката. – Някакво тъпо домашно по… геометрия?? И откога пишеш домашни? Най – вече по… геометрия! – казах геометрия с отвръщение.
-    Добре де, добре! – Тя започна да говори отбранително.  – Не пиша домашно, а искам друга услуга. Просто исках да видя как ще реагираш. – от другата страна на слушалката се чу кикотене.
-    Услуга в… ъм, шест и трийсет и четири… СУТРИНТА!? – Е, сега вече се успокоих! – Какво има? – толкова ми се спеше, че можех права да заспя, но следващите й думи ме накараха да се  ококоря.
-    Люси ми се обади вчера. – Сиена звучеше развълнувана.
-    И какво? – опитах се да говоря спокойно.„Сигурно й се е обадил да я покани н среща.” – помислих си аз.
-    Ако знаеш само какво стана!! – Край! Те вече са гаджета. – Покани… - Аз я прекъснах:
-    Да, да, поканил те е на среща. – Буца ми заседна в гърлото. – За това ли…
-    Ти не ме остави да довърша. – Тя говореше сърдито. – Той не покани мене на среща, а теб! – Сиена си изкикоти.
-    Ама, какво, кой, защо??? – бях много учудена – Сериозно ли? Кога ти звънна??
-    Охх… незнам. Шиенн, съжалявам, но трябва да затварям. Почти седем е.
-    Добре. Мерси, че ми каза! – Бях много учудена та той почти не ме е поглеждал. Мхм!? Може да е някаква шега. И тогава се усетих, че Сиена чака да й кажа…– …Чао!
Затворих ме едновременно. Часът беше станал седем и една минута, аз трябва да се оправям за даскало…
-------------------------------------------------------------------------------------
Моля, кажете честно мнение, защото мисля, че никак не е добро. Само искам да видя и чуждото мнение не сам о на баща ми. Мерси предварително. ;]]  inlove  inlove

#2 2011-07-27 09:35:44

kuklata_love_you
Member
Registered: 2009-02-12

Харесва ми чакам още  sun

Светлината си въобразява,че се движи по бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива че мрака е стигнал пръв и вече я чака.

#3 2011-07-27 09:47:13

kpucuxwestwick
Member
From: София
Registered: 2011-02-01

Хубаво е nod

[img]https://33.media.tumblr.com/7a4de07287797298aa24044b3f6c7743/tumblr_n97v0cV37D1s77f18o1_400.gif[/img]
"You love me "
- I whisper.
His eyes widen further and his mouth opens. He takes a huge breath, as if winded.He looks tortured-vulnerable.
"Yes" - he whispers.
"I love you " .
- Fifty shades of Grey

#4 2011-07-27 10:09:16

jniuhhnjhio
Member

Попринцип обичам да си измислям разни историики и винаги имам какво да допълна на една такава историика. Всъщност имам и още доста, но искам да вида какво ще стане с най - скучната от тях, за да знам дали да пускам по - интересните. ;]]

В седем и половина тръгнах от вкъщи. Домът на Сиена и Алексис е почти пред училището, а аз живеех на една спирка с метрото. Така и така минавах покрай тях, реших да отидем заедно до даскало.
По пътя реших ме да си поговорим за съучениците си. За всички курви, кучки, кифли, подмазвачи, идиоти и подобни. Започнах ме с Бас Лиефте.
-    Боже, милата колко е грозна! – Започна Алексис
-    Не, хубава е! – запротестира Сиена
-    Абе, няк’фо странно средно положение. – казах аз. – Е, вярно – хубава е, но само ако е с грим.
Започнах ме да се семеем.
-    Помежду другото, аз съм я виждала без грим. Когато бяхме на рождения ден на Беатриче. Лиефте беше с едни потник с деколте до пъпа и отдолу гола. Знаете каква си е пълничка и плоска. Това беше направо очаквано ужасна комбинация. – От устата на Сиена, всичко звучи смешно и за това се засмях ме. Преди да се усетя стигнах ме пред даскалото.
За първи път целият клас беше навън пред стълбите.
-    Какво става. – попитах Виена. – Защо целият клас е на вън?
Преди Виена на ми отговори се намеси Дейвид:
-    В даскало има бомба! – извряка той
-    К’фо? – извика Алексис.

приемам всякакви мнение, коментари, критики и всичко останало. wink  wink

#5 2011-07-27 10:19:02

smile_97
Member
From: София
Registered: 2010-02-01

Харесва ми!  wink Ще чакам продължението  sun

[img]http://prikachi.com/images/461/4216461i.gif[/img]

Мразя си ника...

#6 2011-07-27 10:38:36

jniuhhnjhio
Member

Само да ви попитам, как ще ви е по-удобно да ги пускам. Като коментар или като нова тема wink ?

#7 2011-07-27 10:58:38

isuck! ‹з
Member
From: narnia.
Registered: 2011-03-13
Website

Само да ви попитам, как ще ви е по-удобно да ги пускам. Като коментар или като нова тема wink ?

Нова тема? Ти луда ли си. Много ясно, че като коментар, то даже така е прието. Няма да правиш 28203 теми, я!

[list=*]
[*]Only a few find the way;
some don't recognize it when they do;
some don't ever want to.[/*]
[/list]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook