#1 2011-07-14 12:54:08

girl_bomba
Member
Registered: 2008-08-25

Re: Завинаги

Всичко се повтаря.Отново го сънувах.Отново се събудих крещейки,цялата обляна в сълзи.Отново изживях всичко.Отнови няма да заспя преди изгрева и ще мисля за него.
Отнови,отново и отново.
  След всичките изминали нощи страдание,още мисля за него.Още го обичам и мразя.Мразя го,за това,че ме накара да се влюбя в зелените му,строги очи,в намусената му физиономия,в очарователната му усмивка и дразнещото му излъчване.Мразя го,че ме направи щастлива и ме накара да повярвам в живота.Мразя го,защото ме остави,а го обичам по-силно от преди.Толкова го мразя,за това,което ми причини.Още си спомням всичко сякаш беше вчера,а не преди година.Една година.Как бързо минава времето.Годините ще ръстат,а аз ще бъда сама и ще мисля за него.Ще се опитам да го забравя,но знам ще е напразно.Ще го обичам и мразя завинаги.

1.

Първият ден в новото училище.Хич не мина добре.Може да се каже,че беше ужасно.Да,това е единственото подходящо определение за този ден УЖАСЕН.Местя се в ново училище посредата на годината и какво трябва да очаквам?Радостно посрещане?Разбира се,че не.В такива случаи всички гледат на теб като на натрапник и се чудят от къде си се пръкнал и с какво право идваш в това училище.
  Вероятно биха ме приели по-добре,ако бях по-красива.Но какво да се прави.На единадесет години съм в пети клас,а тежа петдесет и шест килограма,с кафяви очи и кестенява страшно чуплива коса,която не понасям.Щеше да е хубаво,ако имаше поне едно нещо в мен,което да компенсира плашещия ми вид,но няма.Ако кажа,че съм умна и знам как да използвам мозъка в главата си,на никого няма да му пука.Такъв е животът,грозен ли си,всеки те подминава.Не се ли държиш идиотски,значи си загубеняк.Имаш ли отлични оценки,значи си зубър и задръстеняк.Ами аз?В коя категория спадам?Нито съм красива,нито грозна.Имам добри оценки,но често не си уча уроците.Не се държа идиотски и не псувам,като всички останали.Тогава каква съм аз?Никой не може да ми каже.И това е причината да не се вписвам никъде.Но съм твърдо решена да се променя.Трябва да го направя.Иначе какво ще си спомнят хората за мен?Симона Стоева-мълчаливото момиче без приятели.

#2 2011-07-14 13:39:17

girl_bomba
Member

Наистина този ден беше гаден.Вече съм вкъщи в малката ми зелена стаичка и ми се иска никога да не излизам от тук.Днес се запознах с толкова много хора,чиито имена не помня.Няколко пъти се загубих в училището и закъснях за час.Да,доста лошо първо впечатление направих на учителите.Но моя ли е вината,че училището е огромно и трябва да се лутам като идиотка из етажите,за да открия поредния кабинет?Според учителите да,защото съм безотговорна и не съм си направила труда предварително да попитам,както се изрази учителката ми по български език госпожа Димитрова.
  Но като оставя това може да се каже,че започвам да се приспособявам към обстановката тук.В класа ми има едно момиче.Името й е Тодорка,но аз я наричам Теса,което страшно я дразни,но пък на мен ми харесва.Тя ми напомня на моя братовчедка и може би затова се сприятелихме.А може би и защото и тя в моето положение,с някои изключения.Теса учи в училището от първи клас,но и тя е самотна птица като мен.Явно аз ще бъда нейното спасение,а и тя моето.Но все пак продължавам да се чудя какъв е проблемът при нея.В справнение с мен,тя е доста красива и стройна.Има дълга кестеняво-руса права коса до кръста и зелени очи.Комбинацията е супер,но за да не бъде всичко идеално,трябва да кажа,че тя има проблем с предните си зъби.Всички я наричат Бобъра.Това е чудовищно,но в днешно време е така.
  Покрай всички тези проблеми щях да забравя за момчетата.Момчета...нещо недостижимо за мен.В класа ми има десет момчета и всичките се държат като типични представители на възрастта си-тотални лигльовци.И все пак има едно момче.Още не знам името му,но и не искам да го научавам.Говорих с всички от класа,освен с него.Когато го погледна имам чувството,че гледам смъртта.Той гледа толкова намусено,че вероятно и учителите се страхуват от него.Жалко е,че има такива хора.Вероятно той мисли,че да се усмихнеш веднъж е престъпление.За в бъдеще ще се опитвам да го избягвам.Имам усещането,че той ще ми донесе само неприятности.

#3 2011-07-14 13:45:16

xnekfonikfox
Member
Registered: 2010-06-28
Website

За сега нищо не ме грабна, но продължавай. Ще я следя.

"Great loves? Maybe one, if you're lucky."

#4 2011-07-14 13:51:22

Lolitta_
Member
Registered: 2010-02-20

На мен ми стана интересно. Ще я следя,  smile

#5 2011-07-14 14:28:32

girl_bomba
Member

Ден втори – с нищо по-добър от ден първи.Учителите ме заляха от домашни,понеже имам някои разминавания с материала.Изглежда не беше достатъчно.че имах толкова много домашни,ами и онова момче,Павел(този,за който споменах вчера),трябваше заедно с приятелчето си,Сашо,да ме целят с фунийки и да напълнят косата ми с дъфки.А когато казах на учителката,единственото,което направи тя беше да ми заяви,че аз съм си го търсела,понеже съм седнала близо до тях.Каква несправедливост.Стоиш кротко и мирно на чина си и в последствие получаваш забележка за лошо поведение в бележника плюс подигравателен смях зад гърба ти.Идеалната комбинация.А когато към това се добави и конското вкъщи,картинката става пълна.
    Вече мога да кажа със сигурност,че започнах да привиквам с новостите в моя живот.Запомних имената на повечето хора от класа ми и така да се рече,разбрах кой колко струва.Знам от кого трябва да стоя далеч,за да не си навличам неприятности и се сприятелих с още хора.Оказа се,че не е толкова трудно да имаш нови приятели.Даже мисля,че тук ще намеря моята най-добра приятелка за цял живот.Поне се надявам да е така.
   В наши дни е толкова трудно да откриеш истински приятел.Всички са толкова коварни и лъжливи.Не може да се има доверие на никого.Винаги трябва да бъдеш нащрек и да  пазиш гърба си от така наречените приятели,на чието рамо да поплачеш.Защо светът стана такъв?Целият пълен с лъжи и ламтящи за пари хора.Къде отидоха тези,за които е важна честта и истината?Тези,които вярват в доброто и помагат на нуждаещите се?
Изчезнаха.Изчезнаха заедно с надеждата,че все пак ние хората не сме го закъсали толкова.Наистина е жалко.Жалко е,но все пак какво мога да направя,както всички казват,не съм Господ или Супермен,а просто едно момиченце с проблеми.

#6 2011-07-14 16:30:54

bebche__:)
Member
From: Pariss
Registered: 2011-02-26

да хубаво е smile

[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_lxrrp7zAaV1r7mjy5o1_500.gif[/img]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook