Pages: 1
#1 2011-07-05 09:56:03
Re: Една тъжна история за силна любов...
^ ^ - - ~
Ани затвори телефона след разговора с приятеля си Боби.
Отвътре нещо я мъчеше непрекъснато-беше му изневерила..Той не си беше идвал един месец тя бе потърсила целувка при друг.Не спираше да мисли как да му го каже, не намираше думи, с които да му признае, страхуваше се да не го загуби. Не, не можеше да разбие сърцето на този, когото обичаше повече от всичко. Изведнъж телефона звънна. На екрана се изписа "Съкровището ми" и излезе снимката на Боби. На нея гледаха влюбените му синьо-зелени очи. А в бузките му си личаха дълбоките трапчинки, които Ани обичаше толкова много. "Сигурно е забравил да ми каже нещо"-помисли си тя.. -Защо ми изневери? Защо не ми каза истината? Защо я скри от мен?-крещеше той с разплакан глас. - Не ме търси вече! Забрави ме!
И затвори.. Ани бавно остави телефона... Загледа се в една точка и каза:"Това е краят.." Заплака... Та те не можеха един без друг! Как щяха да живеят разделени? Часът стана 03:45, но на нея не ѝ се спеше... Само плачеше безутешно и съжаляваше, че е сгрешила... Искаше да крещи, но нямаше сили. Плачът и болката в сърцето я бяха изтощили и тя едва помръдваше. Стана от леглото и се запъти към кухнята. Взе и наостри един нож. Започна бавно да дълбае буквата "Б" върху вените си. Не искаше да живее. Как да живее, като нямаше за кого? А и се мразеше... Причерня ѝ... и падна на земята. Лежа така няколко секунди, но след миг се събуди. Над нея се бе надвесила сестра ѝ и превързваше ръката ѝ. Ани се изправи и ѝ разказа всичко. След дългия разказ отиде обратно в леглото си и от изтощителните сълзи и загубата на кръв миигновено заспа. Но нещо я събуди. Отново беше телефонът. И ето, че пак на екрана се изписа "Съкровището ми" И Ани се зарадва. Помисли, че той и е простил и иска отново да се съберат... Но отново грешеше.
-Извинете, че ви безпокоим, но трябва веднага да дойдете в парка, намиращ се над скалите до морето. - каза непознат мъжки глас, който звучеше уплашено-спешно е ! Понеже беше заспала с дрехите си, Ани не се облече. Паркът беше на десет минути от тях. И ето, че стоеше пред парка, спря се за секунда и си спомни хилядите спомени, които имаше тук. Погледна в далечината и видя, че на мястото, на което трябваше да отиде, имаше линейка и тълпа хора бяха наобиколили нещо... Чуваха се писъци, издаващи ужас. Ани се приближи. Видя, че тълпата хора са наобиколили момче.
-Боби!Боби!Боби!
Отиде до него и заплака...
- Миличко, какво ти е? Събуди се! - крещеше тя. Видя забити стъкла във вените му и започна да вика още по-силно.
-Не, не си отивай! Обичам те. Съжалявам за всичко. Извинявай!
Но той не помръдна... Лежеше безмълвен с едната половина на голямото сърце, което беше нарисувал по-рано в голяма локва кръв, а в другата бе написал: " Обичам те в живота, ще те обичам и в смъртта." Точно там, на тяхното място, където за пръв път се видяха , където за пръв път се целунаха. Така силно Ани обичаше това място, но и така силно го мразеше. Изправи се. Застана до ръба на голямата скала и погледна надолу-каква красива, но и страшна гледка! Вълните се разбиваха в скалите и сякаши сърцето на Ани се разбиваше в тях... В този миг заваля. Проблясваха светкавици.
-Боже, прости ми за всичко! Аз го убих! Убих единственият, който ме обичаше истински... Обърна се, отиде до Боби и го целуна по застиналите устни.
-След малко ще се видим. Ще дойда при теб и ще се слеем с вечността. Нищо няма да ни раздели.
Затича се и скочи.. Почувства това, което винаги бе искала да почувства... Тя летеше... Не, не падаше, а летеше, защото го искаше и знаеше къде отива... Чу се писък, но не на страх, а на смелост. Не на болка, а на радост, не на тъга, а на истинско щаситие.
[img]http://29.media.tumblr.com/tumblr_m0wp7qHfRl1r5gctwo1_500.gif[/img]
this is how I spent my summer, Luke, wanting you.
#2 2011-07-05 09:59:24
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Това лично творчество ли е?От поне 5 години го имам в една тетрадка... |-( |-(
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#4 2011-07-05 10:44:47
- shushi_10
- Member
- From: Los Angeles
- Registered: 2010-12-11
л
[img]http://prikachi.com/images/192/3623192f.gif[/img]
[list=*]
[*]yoo_97 :3[/*]
[/list]
#5 2011-07-05 11:25:00
- Call Again
- «√anity ℱair»
- Registered: 2011-03-01
леле,много хубаво
#6 2011-07-05 12:47:56
- bebche__:)
- Member
- From: Pariss
- Registered: 2011-02-26
оле, невероятно е
<З
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_lxrrp7zAaV1r7mjy5o1_500.gif[/img]
Pages: 1