#1 2011-06-29 20:54:27

tedi_f
Member
From: София
Registered: 2011-02-16

Re: Сърцето на ангела

Здравейте аз съм от скоро и историиките тук ми харесват много.Реших и аз да опитам...

Беше 22:00ч и както обикновенно седях на прозореца и се взирах в хоризонта.Забелязах че в саседната къща имаше хора.От 2г беше празна и най сетне някой я беше купил.Стана ми любопитнно и останах по дълго.За жалост не успях да видя никой.Легнах си и след около час съм заспала....На сутринта майка ми ме събуди
-Венеса ставай мила 06:00ч е ще закаснееш за училище.
-Да да...само 5минутки....
-Никакви минутки ставай закуската ти е готова.
Аз извъртях очи и станах.Облякох си късата дънкова пола и розавия потник грабнах си чантата и слязох доло.
-Пак си гола.
-Не съм мамо...облечена съм.
-Няма да спорим.Днес съм на работа в болницата втора ще изляза в 16:00 и към 04:00 ще се прибера вечерята ти ще е в хладилника.
-Добре добре...ще тръгвам.забравих да спомена че съм на 16 и от 1г.мама и татко бяха разведени.Мама даваше много дежурства зада може да изкара пари тъй като плащах ме ипотеката на къщата и заем в банката.Татко не ни помагаше с нищо дори забрави за нас.Аз след училище работех в книжарницата до 20:00ч....детство ли....нямах никакво.
Както и да е.Хванах си автобуса и след 20мин бях в класната стая.
-Неси мила писа ли домашното по биология?попита Сандра.Тя бе най добрата ми приятелка
-Да писах го
-Оф...добре притисних се.
-Няма за какво.
-Чу ли...днес идва нов ученик от Колорадо
-Да бе.
-Да..
-По средата на първи срок?
-Дам...
-Колко ли е смотан зада го пратят тук?
-Венеса.
-Добре добре...да сядаме на чина.
След 5мин.учителя влезе и седна на бюрото си извади дневника и зпочна да проверява...след малко влезе директора а с него най страхотното момче...беше с гарваново черна коса и с убииствено кафяви очи.Бе облякал тениска по него и мусколите на корема му се бяха отбелязали...личеше си че е тринирал.
-Ученици това е Майкъл Конърти новия ученик
Аз не спирах да го зяпам.....толкова секси беше...всякаш...бе излязал от филм истински ангел.Но не бях само аз тази която го зяпаше.Всички момичета го правеха.За моя голяма радост имаше място само до мен...
-Майк.
-Неси приятно ми е.
-Ще може ли да гледам от твойта тетрадка?
-Разбира се.
Той се приближи.....ухаеше толкова сладко.Замечтах се...беше идеалния...След 40мин часът свърши и излязох ме в междучасие.Той отиде при момчетата и мигновенно се сприятели с тях
-Какво си го зяпнала?попита ме Ерика.Тя беше надутката...тази която си мисли че всеки я иска...и че може да има всеки.Е не отричам....беше сладка до някаде.Руса коса сини очи кинта и двайсет с вдигнати раце...но бе факт че моя крак почваше от гърлото ми.Бях стегната и с големи гърди.Слаба но не прекалено и с дълга черна коса до кръста...
-Пречи ли ти?озъбих и се.
-Ооо моляте?
-Не сме в църква зада ми се молиш Ерика...
-Внимавай Венеса...може да го загазиш.каза и се омете.

Любовта е да дадеш възможност на някой да те унижи вярвайки, че никога няма да го направи.

#2 2011-06-29 21:03:05

bunny_lowe
Member
Registered: 2010-05-13

яко е ще има ли продължение ..  wasntme   smile

#3 2011-06-29 21:05:06

tedi_f
Member

Мерси....ами ако ви хареса да ще има

Любовта е да дадеш възможност на някой да те унижи вярвайки, че никога няма да го направи.

#4 2011-06-29 21:05:28

smile_97
Member
Registered: 2010-02-01

Хубаво е,но имаш правописни грешки  wink иначе всичко си е наред  (y)

heart ПРОДЪЛЖАВАЙ heart

[img]http://prikachi.com/images/461/4216461i.gif[/img]

Мразя си ника...

#5 2011-06-29 21:07:18

karriikkxx
П ♥
From: France
Registered: 2010-12-30

Имаш граматични и правописни грешки.Като гледам това ти е първото мнение.Защо не разровиш из сайта и не поогледаш писането на другите?Ще ти е полезно.Междувременно не спирай историята. smile

[img]http://prikachi.com/images/960/4642960L.gif[/img]
Оставих света заради любимия-същия любим остави мен,заради света.

http://givemediamondsnigga.tumblr.com/ :}

#6 2011-06-29 21:09:46

JuSst_me<3
Member
From: Really close
Registered: 2010-10-10

Не ми хареса.. имаш доста грешки и на повечето им личи, че са от неграмотност, а не от бързане или объркване. Плюс това този сюжет е толкова банален, а ти си го съшила с бели конци... не ми хареса.. може ли да знам, на колко си ? think

#7 2011-06-29 21:14:53

tedi_f
Member

Ами да видим.....на 2г..става ли така.А и не мисля че тук се оценяват грешките.Както казах за първи път ми е.И не мисля че има значение на колко съм нали?

#8 2011-06-29 21:20:09

raly_12
Member
From: Булеварда на любовта ;д
Registered: 2010-05-18

Чакам с нетърпение продължението! smile

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви..Затова не завиждайте, не знаете кой с какво е платил! wink

#9 2011-06-29 21:21:44

tedi_f
Member

Ще го напиша утре вечер радвам се че има и такива на които им харесва. smile

#10 2011-06-29 21:26:08

JuSst_me<3
Member

всъщност, има значение wait
колкото си по-малък толкова си по-неук в писането.
защото нямаш опит, защото не си учил нещо и т.н.
аз исках просто да разбера на какво ниво долу-горе трябва да оценявам за себе си..
защото тук пишат и 10-годишни и 17-годишни... |-(

#11 2011-06-29 21:32:24

tedi_f
Member

при мен се изисква да пиша супер бързо на компа.И съм станала като робот.Затова мога да изям или да згреша някоя дума изречение и пр.не проверявам в което ми е грешката....и не смятам че коментара ти не е от бързане е на мястото си....а ти оценявай себе си на колкото поискаш.Но специално заради теб утре ще пиша супер бавно.....зада направиш сравнение smile

#12 2011-06-29 21:34:35

JuSst_me<3
Member

аха, затова Збъркваш |-( laugh
както и да е, ще изчакам до утре и тогава ще си правя изводи smile

#13 2011-06-29 21:38:20

tedi_f
Member

предполагам че заради такива като теб...по малките се здухват в училище.Критиките си може да си завреш в... laugh  laugh  wink

#14 2011-06-29 21:39:50

tedi_f
Member

и се пише затова бъркаш..а не збъркваш.....оформи си изречението kiss

#15 2011-06-29 21:42:39

JuSst_me<3
Member

moля ?! laugh
аз критиките знам къде да си ги държа,
и да те попитам за възръстта не беше критика ;d
плюс това щом си пуснала тази история във форума
трябва да можеш да приемаш всякаква критика..
и не си само ти.. всички тука сме изслушвали
и сме подобрявали стилът на писане, снимките, стиховете, клиповете си..
а и моите критики не бяха злобни ;д
ама зависи каква ти е гледната точка...

P.S. - цитирах теб с това Збърквам ;д

#16 2011-06-29 21:42:43

karriikkxx
П ♥

Знаете ли,наблюдавам спора ви и tedi_f все повече се убеждавам,че не учиш български език и литература.Когато не си права е хубаво да се вслушваш в другите.Първия път не е перфектен и хората намират грешки и ти ги казват другия път да не грешиш,затова,че моля те,не се заяждай.Още по-малко знаеш JuSst_me<3 колко красиво и чисто пише,такче ,че ..последното беше излишно.И не те нападам,а просто ти казвам..

#17 2011-06-29 21:50:29

karriikkxx
П ♥

Първоти ти и JuSst_me<3 започнахте с чата и това е защото не можеш да понесеш критика.Второ никой не се е гаврил с теб.Изобщо знаеш ли какво значи тази дума?И ако не можеш да броиш,да ти кажа,че това е трития ми коментар,а ако не можеш да четеш ето ти и цифрата 3,а не 200.Сгеа може ли да спреш или ще прдължаваш?О и ако постваш друга част от ситорията си,по-добре направи нова тема..
-

И  защо си истри коментара? laugh

#18 2011-06-29 21:55:49

blo0dy_so0ul
Member
From: Сейнт Луис, Мисури [h]
Registered: 2010-02-04

Явно не приемаш критика !?  wondering

Както казаха по-горе ... грешки. Извинявай, но не е приятно да четеш нещо с толкова грешки.. та дори и най-добре измислената история да е.
На мен ми изглежда банално. А може би, аз съм се начела на такива ... знам ли ... училище, ново момче, любов от пръв поглед. Явно не си я замислила добре.Набързо си нахвърляла наколко неща.

А това грам не го схванах:

- "Руса коса сини очи кинта и двайсет с вдигнати раце...но бе факт че моя крак почваше от гърлото ми."  wondering

[img]http://i52.tinypic.com/25q8xfd.gif[/img] [img]http://i55.tinypic.com/10qxfl0.gif[/img]
[img]http://i56.tinypic.com/2uqjhcn.gif[/img] [img]http://i53.tinypic.com/n1xrp5.gif[/img]
We're Chuck and Blair... Blair and Chuck.  <333

#19 2011-06-30 07:03:02

Miimsiity
Member
Registered: 2010-09-25
Website

Явно не приемаш критика !?  wondering

Както казаха по-горе ... грешки. Извинявай, но не е приятно да четеш нещо с толкова грешки.. та дори и най-добре измислената история да е.
На мен ми изглежда банално. А може би, аз съм се начела на такива ... знам ли ... училище, ново момче, любов от пръв поглед. Явно не си я замислила добре.Набързо си нахвърляла наколко неща.

А това грам не го схванах:

- "Руса коса сини очи кинта и двайсет с вдигнати раце...но бе факт че моя крак почваше от гърлото ми."  wondering

Има предвид че е с дълги крака .. или поне аз така схванах .. ;д .... наистина са прави ... и на мен не ми харесва .. от доста време чета историите във форума и тази просто не се вписва .. няма ниво smile

Защ0 д0ри и за миг нє м0жах да си сваля усмивката,
д0кат0 разбивах на тъп0т0 к0пєлє тъпата мутра в мивката.. ^^

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook