#1 2009-07-30 21:01:14

kingsize_ofanziva
kingsize
From: Някъде там
Registered: 2009-03-09
Website

Re: 12-те тайни на добрата любовница

1. Идеалната любовница знае какво иска нейният партньор. Тя знае какво го ласкае и винаги намира правилните думи, за да погали с перце егото и мъжкото му достойнство.

2. Тя е обаятелна и смела. Известна е притчата за Наполеон, който заръчал на своя адютант да му намери дама за една нощ, но задължително умна.
„Простете, господарю, но за какво ви е умна жена в леглото?” – „А с кого ще си говоря в паузите” отговорил Бонапарт.

3. Добрата любовница кара своя любовник да се чувства като истински мачо, а той от своя страна я насърчава да се чувства съблазнителка. Този съюз винаги дава добри резултати

4. За нея мъжът е истински празник. С добрата любовница той отново се чувства като най-умния, най-сексапилния. Тя полага усилия, за да бъде интересна – да прави стриптийз, да купи секс-играчки, или каквото смята, че ще го възбуди до краен предел.

5. Добрата любовница обича и уважава себе си безгранично. Почувствайте се като гейша – загадъчна и недостъпна.

6 .Тя обича своето тяло. Запомнете, че манекенските размери не са самоцелни, а идеалната фигура въобще не е гаранция за щастие. Помислете как ще се почувствате, ако вашият партньор открито изпитва отвращение от собственото си тяло? Анти-възбуждащо, нали? Е, и за него важи абсолютно същото.

7. Добрата любовница има искрящ поглед. Очите и погледът понякога са достатъчни да издадат желанието за секс, да приласкаят, да подмамят ...

8. Освен със сексуални техники, добрата любовница знае как да създаде атмосфера, за да го накара да се чувства на седмото небе.

9. Добрата любовница може да изглежда невинна, може да изглежда мръснишки – тя е същински хамелеон.

10. Тя може да сготви нещо. Домашно приготвената храна е част от любовната игра, смятат експертите. Така, че постарайте се!

11. Добрата любовница не се срамува да експериментира с нови пози. За нея няма табута. Нейното желание и фриволност са най-силните й качества.

12. След секс тя винаги казва „Благодаря ти, скъпи! Беше страхотен!”

Я, едно ангелче с крилца още мърда...ПРАС и то
умря...хахаха...

star
Да ви имам мониторно , процесорната , клавиатурно , мишкова , скайп любов !!

#2 2009-07-30 21:03:17

Black Diamond
Member
From: Пловдuв
Registered: 2008-11-28

Да живее любовницата  laugh както е лафа:
Моите хора не предавам и на мъжа/жена си само изневерявам  laugh

"Жените, които се стремят да бъдат равни с мъжете, не са достатъчно амбициозни."
Мерилин Монро

#3 2009-07-30 21:43:33

stiel_bg
Member
From: в ЕВРОПА
Registered: 2008-10-21
Website

ми според мен, добрата любовница не е нужно да е заредена със секс-играчки и да сготви нещо chuckle Просто, тя трябва да бъде сигурна в себе си,че ще успее да задоволи на МАХ партньора си, както и да вярва в това... аз съм момче и мога да кажа,че сме по -"притеснителни" в тази област за добър любовник .... абе общо взето темата си е готина...  chuckle  wasntme  laugh  music  dance

#4 2009-07-31 06:53:27

sweetlips
Member
From: sofia
Registered: 2009-06-27
Website

Да живее любовницата  laugh както е лафа:
Моите хора не предавам и на мъжа/жена си само изневерявам  laugh

+1

#5 2009-08-23 01:51:16

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

еех ехх..любовница да си в днешно време  laugh

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#6 2009-11-01 13:48:45

renito_
Member
Registered: 2009-10-31

готина темичка smile

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook

Tyxo.bg counter