Pages: 1
#1 2011-06-15 14:39:36
- ^^kamsii^^
- Member
- Registered: 2010-10-06
- Website
Re: Понякога става все по-трудно...
Такаа..тук има доста теми, нз може и да има подобна, но нямам достатъчно време да се разровя..
Ще започна от начало- за най-лесно. Всичко тръгна от майтап..има едно момче(в съседен клас) което си беше сменило името във фб (някво кифленско беше станало) и аз реших да го побъзикам малко за името обаче след това той ми писа. До тук добре- разменихме си скайповете и там разни други простотийки..:D Пишехме си на всякакви теми, като се видехме в училище ме гушкаше и си говорехме по цяло междучасие..Хубаво, така правят приятелите.. Проблемът е там, че за няколко месеца се привързах страшно много към него..и някъде между чатовете в 3 през нощта и закачките в дскл, някак го обикнах..Нз как и защо, дори не исках да става така..не беше женкар, беше свястно момче..и все пак..
Минаха няколко месеца.. той се беше запознал с някакво момиче и когато го попитах за нея той отговори "едно момиче". Понеже си пишеха сърца и, че се обичат го попитах като толкова се харесват защо не тръгнат, а той ми отговори "ще видим". Добавих момичето просто за да видя как изглежда и тя започна да ми пише дали се познаваме и аз и казах, че не се, ако иска да ме махне..после ме попита за него и аз и казах"не се притеснявай и без тва нямам шанс", а тя "кво да се притеснявам?! ние ходим!!" и тогава ангелите в мен отслабнаха доста попитах го и той не ми отговори..а тя започна да ме храни..е, и аз не си поплювах(доста съм цапната в устата), дори искаше да се бие с мен. Както и да е нз как, от къде и какво беше разбрал той, но много ми се разсърди..спря да ми говори, дори не ми даде шанс да му обясня всичко (той знаеше,че го харесвам,а и той имаше симпатии).След време бях публикувала нещо и той го коментира..за няколко часа се събраха около 60 коментара от него и "брат ми". Псуваха се, обиждаха се и тн..включиха се още по нялко човека и от двете страни и стана пълно мазало. Няколко вечери след това си писах с него и разбрах всичко, че е мислел да ми предложи, но е мислел, че го мразя?! Как е трябвало да се поставя на негово място, да не правя нищо, да изчакам, да помагам на другия и евентуално след това той да се влюби в мен
когато му казах да се постави той на мое място, отказа, напсува ме и ме блокира..спяхме да си говорим..
Трудно е, защото имаме много общи приятели и няма начин да не се видим поне 1 път в деня..от начало някой мои фр се опитаха да оправят нещата, но мисля, че само стана по-зле..понякога по навик или нз..просто го търся с поглед..
Знам, че написах доста и навярно няма да го прочетат много хора, но който го прочете, моля да изрази мнението си по въпроса..а който смята, че е тъпо-просто да не коментира!!
продавам ръчно изработени бижутаа >> http://www.facebook.com/pages/Free-Spir … 0124708568 <<
#2 2011-06-15 14:55:24
- pink_sunshine
- Member
- From: Underworld*
- Registered: 2010-10-07
Пфф,такива като него са ми до болка познати.Ебати момчето трябва да е,вместо да те изслуша,както ти него,а да хване да те напсува .Голямо бебе е това въпросно момче,при положение,че ти казва че те харесва и т.н.,има милион шансове да седнете да поговорите,а вместо това се държи като тотален задник (а може и да си е задник,като повечето).Няма абсолютно никакъв смисъл да му вървиш по гъза,ако наистина е момчето за което си го мислела,ще си осъзнае грешката,както ти твоята и ще хване като човек който може да се нарече МЪЖ,ще седне и ще си изясни отношенията между вас.Ако не го направи-зарежи го.Няма смисъл да се занимаваш с някой,който е пълна противоположност на това което си мислела че е,или да се опитваш да намериш в него,това което си мислила че той притежава.От личен опит знам-пълна загуба на време.Да,заслужава още един шанс,всеки го заслужава,но не заслужава 15.Не повтаряй моята грешка-не го оставяй да прави едно и също всеки път,а след това да дава съвсем същите извинения.
There's a fine line between love and hate.
I don't mind,just let me say that I like that,I like that.
#3 2011-06-15 15:00:39
- ^^kamsii^^
- Member
- Website
Аз осъзнах грешката си педи доста време, но просто е някак си странно..и като ме види ме гледа по един доста особен начин, нз как да го опиша..нещо от сорта на : искам да ти кажа нещо, но не мога или не искам, не знам точно.. и някви негови фр постоянно ми искат приятелство..много е странно..;д ;х
продавам ръчно изработени бижутаа >> http://www.facebook.com/pages/Free-Spir … 0124708568 <<
#4 2011-06-15 15:04:28
- _muci_
- Member
- Registered: 2010-12-19
аххх...еми станали са доста неща ..бих ти помогнала колкото мога но в момента не мога да мисля трезво (не съм се наспала :Д) иначе наистина е едно мазало ..направи ми впечатление че като си го попитала за другото момиче не ти е отговорил а е минал с две три думи..нали уж сте приятели ?
честно казано нз какво да кажа ..глупаво е било според мен да не те изслуша ..не е било коректно от негова страна ..а и явно другото момиче му е казало нещо за теб ..пък и постави се и ти на нейно място.. нали се сещаш:тя също го харесва ! и щом е така ще се бори за него без значение средствата ..пък дори и да те "храни".. може би трябва да поизчакаш ..да отмине цялата дандания ..въпреки че като гледам доста време са се развивали нещата и историята която разказваш не е от 2 дена ..и все пак ..изчакай ..и когато усетиш че има удобен момент ..опитай да говориш с него ..убеди го че ще е за последно ..просто искаш да се изясните ..и го питай..не го нападай ..опитвай се да го разбереш ..той сигурно ще го оцени, обясни му как си се чувствала ти през цялото време ..не го лъжи за нищо ..има право да знае .. и накрая след като те изслуша просто му кажи ..че без значение как са нещата сега ..с кой е той или с кого си ти ..просто си искала да го знае ..за да не те съди и т.н. надявам се да ви се получи разговора защото е от значение да може да поговорите ..ако мислиш разбира се че съветът ми към теб е коректен и има смисъл в цялата работа ..и все пак пожелавам ти успех!
#5 2011-06-15 15:07:06
- _muci_
- Member
Пфф,такива като него са ми до болка познати.Ебати момчето трябва да е,вместо да те изслуша,както ти него,а да хване да те напсува
.Голямо бебе е това въпросно момче,при положение,че ти казва че те харесва и т.н.,има милион шансове да седнете да поговорите,а вместо това се държи като тотален задник (а може и да си е задник,като повечето).Няма абсолютно никакъв смисъл да му вървиш по гъза,ако наистина е момчето за което си го мислела,ще си осъзнае грешката,както ти твоята и ще хване като човек който може да се нарече МЪЖ,ще седне и ще си изясни отношенията между вас.Ако не го направи-зарежи го.Няма смисъл да се занимаваш с някой,който е пълна противоположност на това което си мислела че е,или да се опитваш да намериш в него,това което си мислила че той притежава.От личен опит знам-пълна загуба на време.Да,заслужава още един шанс,всеки го заслужава,но не заслужава 15.Не повтаряй моята грешка-не го оставяй да прави едно и също всеки път,а след това да дава съвсем същите извинения.
Съгласна съм и с нея всъщност ..но ти сама решаваш ..ние съдим по това което ти ни казваш..не сме били там да знаем кое как е станало
#6 2011-06-15 15:14:40
- ^^kamsii^^
- Member
- Website
права си, не знаете кое как е станало..преди да ме напсува говорихме за извиняване и той: " не е въпроса кой е виновен въпроса е кой трябва да се извини" демек 'и двамата сме виновни , но аз няма да си го призная'..поради тази причина все още не съм говорила с него..
#7 2011-06-15 15:18:59
- _muci_
- Member
а и знаеш ли какво ..казваш: "гледа ме странно, сякаш иска да ми каже нещо"..някой който го прочете ще каже че си въобразяваш например ..и че може да не е така наистина ..а ти да си го внушаваш защото ти пука за него..да! има го и този вариант ..но все пак е кофти ..и не можеш да махнеш с ръка и да кажеш : "ами вече не ми пука " защото тези хора са около теб не е лесно да спре да ти пука ...дори и да осъзнаеш че човека не си заслужава ..защото чувството в такива моменти е сякаш си изпаднал в някаква дупка и се задушаваш и колкото и да искаш да избягаш пак и пак попадаш в нея без да се усетиш ..и в повечето случаи трябва да мине време и да срещнеш нова тръпка ..или нещо друго да стане за да се оттърсиш от миналото..и да някои хора може да си кажат "глупости ..това момиче трябва да се откаже нама смисъл ,...не вижда ли че се е вкарала във филма .." е да ама си е съвсем нормално ..колкото и да не ни се иска да е така ..и да го осъзнаваме дори ние самите ..не става така лесно
#8 2011-06-15 15:25:44
- ^^kamsii^^
- Member
- Website
това за погледа и други са го виждали, така че не е внушение..и наистина е трудно когато виждаш човека всеки ден..просто по-трудно минава..но иначе съм съгласна..
#9 2011-06-15 15:49:42
- Call Again
- «√anity ℱair»
- Registered: 2011-03-01
Не трябва ли да се пише в тази тема - http://kaprizen.com/forums/viewtopic.php?t=2955
#10 2011-06-15 15:55:26
- ^^kamsii^^
- Member
- Website
може да се пише в нея, но аз исках да си пусна отделна
#11 2011-06-16 18:48:24
- blood g1rl
- Member
- From: Sofiq ;d
- Registered: 2010-05-24
Ти още ли го харесваш ??
A LIFE WITHOUT LOVE
IS LIKE A YEAR WITHOUT SUMMER ^^ ..
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_ll3kf4kUXG1qeroyko1_500.gif[/img]
#12 2011-06-17 14:35:34
- ^^kamsii^^
- Member
- Website
не знам, просто много се привързах към него и може би имам някакви остатъчни чувства..защо??
#13 2011-07-01 17:15:56
- cholakova54
- Member
- Registered: 2010-11-05
Аз ако бях на твое място щях да теегля една майна...к'во ща псува за к'во са е помислил тоя?!!?
Нека му е гадно...Не те заслужава..к'во като ти пука за него и си привързана...старата любов се заменя с нова нали така?Сега ще кажеш, че старата любов ръжда не хваща и да права ще си ама трябва да хване ръжда заради новата...Сигурно има повече хора, които те заслужават ( съжалявам ако нещо си се обидила, но аз винаги съм толко песимистично настроена
)
Това, че двама души не са заедно, не означава, че не се обичат и дори никога да не са заедно не означава, че някога ще спрат да се обичат ...
#14 2011-07-18 09:53:17
- ^^kamsii^^
- Member
- Website
не, не се обидих, права си и нямаше да кажа тва за ръждата щото не мисля, че е правилно..а майната я теглих отдавна ако ме разбираш
така де..
и относно песимизма..и аз обикновено съм негативно настроена, но напоследък опитах да мисля какво ще стане ако оставя всичко да си се случва по инерция и не се самонастройвам..:D не е зле да ти кажа, опитай..
Pages: 1