Pages: 1
#1 2011-05-09 12:42:24
- x.X.xemo_girlx.X.x
- Member
- From: поsеtutел оt другuя свяt ..
- Registered: 2011-03-09
Re: New life
Петя стоеше на леглото си докато превключваше телевизионните програми. Изведнъж се спря на MTV. Даваха любимата й песен - Katy Perry ft. Kanye West - E.T.
Петя беше красиво, 16 годишно момиче. Тя имаше дълга, руса коса, невероятни сини очи, перфекно тяло тип манекенка с леко тъмен тен. Тя беше като всяка друга тийнейджърка по света - пушеше, пиеше, обичаше да се забавлява, да излиза с приятелите си и естествено обожаваше да слуша музика. Семейството й бе богато. Тя беше свикнала да получава всичко, което поиска и не приемаше "НЕ" за отговор. Петя беше много забавна и обичаше да се забавлява, за разлика от нейните родители. Те бяха толкова различни. Всъщност това изобщо не я учудваше, тъй като беше осиновена.
Вратата на стаята й се отвори, без да се почука. Беше ясно, че е по-малкият й доведен брат Томас. Той бе на 12 години. С кафява коса и зелени очи.
- Том, какво искаш?
- Някой е счупил mp4 Player-a ми.
- Ии, защо гледаш мен?
- Ами кой да гледам? Кой може да ми го счупи? Та само ти си тук днес. А сутринта Player-а ми беше здрав.
Петя беше сама в къщи, защото родителите й бяха извън България, а днес не й се ходеше на училище и затова си остана вкъщи.
- Не съм го счупила аз. - каза тя и отново обърна поглед към плазмения телевизор.
Томас отиде до Петя и я удари. Тръгна по коридора и щом стигна до стълбите, Петя го настигна. Беше ядосана, за дето той я удари и за това го бутна. Том падна по стълбите.
- О боже! Том, добре ли си? Том?! Том, моля те кажи нещо! Том?! Томм?!
Извинявам се за грешките. Дано ви е харесало ^^
#2 2011-05-09 13:10:20
- TwilightGirl90
- Member
- Registered: 2010-06-16
Не е зле.
[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]
#3 2011-05-09 14:09:49
- lozanka98
- Member
- From: Rosewood
- Registered: 2009-05-14
Да,на мен ми хареса.
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9xxdbGAmX1qj7lb4o1_500.gif[/img]
#4 2011-05-09 14:58:56
- JuSst_me<3
- Member
- From: Really close
- Registered: 2010-10-10
малко ми е банално началото, но нека видим нататък ^___^
#5 2011-05-10 15:33:16
- x.X.xemo_girlx.X.x
- Member
- From: поsеtutел оt другuя свяt ..
- Registered: 2011-03-09
Предварително се извинявам за грешките. Знам, че и тази част е скучна, но обещавам, че по-нататък ще стане интересно.
- О боже! Том, добре ли си? Том?! Том, моля те кажи нещо! Том?! Томм?!
Том не помръдваше. Петя се уплаши и повика линейка. След като затвори телефона тя набра родителите си. Още не се беше чуло сигнал свободно и тя затвори. Страхуваше се да не изкарат нея виновна, но да, то си беше така, тя беше виновна за всичко. Чу се звънецът на врата. Петя отиде и отвори. Бяха типовете с линейката. Така ги наричаше тя, защото мразеше да назовава думите "доктор" и "лекар". Те влязоха и изнесоха момчето на носилка. Петя плачейки ги гледаше как го качват в линейката. Не можа да издържи и затова и тя се качи. Пътуването бе дълго, или поне на нея така й се стори.
- Къде съм? - проговори Том.
- Том?! Том, ти си жив. Оо, много се притесних за теб. - каза Петя докато прегръщаше Том.
- Ъъ, какво се случи? Кой съм аз? Коя си ти? Защо ме прегръщаш? Къде съм?
- О боже! Том не помниш ли? Аз съм сестра ти, Петя. Ти се казваш Томас. В линейка си, защото аз .. аз .. без да искам те бутнах по стълбите и ти падна. Явно си си ударел главата и имаш амнезия.
Линейката спря пред болницата. Лекарите изнесоха Том на носилка. Те влязоха в болницата, но Петя остана отвън, защото мразеше такива места. Лекарите заведоха Том да му направят изследвания. След изследванията установиха, че има амнезия и лека травма на дясната ръка. Сложиха му гипс и казаха на Петя да влезе, да отиде на касата, за да плати. След като плати, с Том си извикаха Такси.
- Том, наистина ли не помниш кой си?
- Ъъ ами сега разбрах, че се казвам Том.
- Казваш се Томас, викаме ти Том на галено.
- Аа, добре. Значи аз се казвам Том, ъъ Томас. Ами ти коя си?
- Аз съм доведената ти сестра Петя.
- А родителите ми къде са?
- Те са извън България.
- Аха, добре!
Таксито спря. Петя и Том излязоха и Том ведната се огледа.
- Тук ли живея?
- Да!
- Та тази къща е огромна. Това е страхотно.
- Да, така е. Хайде ела ще ти покажа твоята стая.
Те се качиха на втория етаж. Петя показа стаята на Том.
- О боже, тази стая е страхотна. Наистина ли е моята?
- Да, това е твоята стая.
- Супер! Страхотно! А къде е банята? Трябва да си взема един душ, Памела.
- Казвам се Петя. Ела сега ще ти я покажа.
Те отидоха до банята и Петя остави Том сам.
- Ако имаш нужда от нещо ме повикай. - каза тя и слезе надоло, пусна си телевизора и се спря на BTV Action. Даваха някакъв филм. Тя се загледа и й стана интересно. Този филм продължи 2 часа, и когато почнаха рекламите Петя се сети за Томас. "Какво стана? Защо Том толкова се бавеше?" помисли си тя. След като отиде до банята, тя видя, че водата не е пусната.
- Том?
Никой не отговаряше. Тя провери под душа - нямаше никой. Тогава отиде в стаята му, отвори вратата и видя, че той спи. Тя тихо затвори вратата и отиде до първия етаж, за да си догледа филма.
#6 2011-05-10 15:58:06
- miminzetyyy
- Mrs. Soмеrhalдеr
- From: Пловдив
- Registered: 2009-06-26
харесва ми
#7 2011-05-10 17:52:09
- radost4etyy
- Member
- Registered: 2010-09-08
Бива...
[img]http://gallery.nikoleta-lozanova.org/albums/fotosesii/2010/drehi/normal_30491_(73).jpg[/img]
#8 2011-05-10 18:01:28
- Extazy Baby
- Member
- Registered: 2011-02-23
- Website
Не ми харесва ..
"Understand me. I’m not like an ordinary world. I have my madness, I live in another dimension and I do not have time for things that have no soul."
-Charles Bukowski
#9 2011-05-10 18:06:17
- h0neyLemonade
- Nσt Pretty Enσugh
- From: Rosewood
- Registered: 2010-07-20
Хубаво е , но не се вкарвай толкова ... поне не пиши в разказа си коя програма гледа или коя песен слуша .. излишно е според мен.
[list=*]
[*]TUMBLR[/*]
[/list]
[list=*]
[*]Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ[/*]
[/list]
Pages: 1