#1 2011-05-08 17:16:10

Call Again
«√anity ℱair»
Registered: 2011-03-01

Re: Как да го премахна ?

Направих си акаунт, администраторски с парола иии сега искам да го изтрия, защото не ми трябва и искам да ми се върне пак огригиналния акаунт-Administrator(той си беше без парола и се стартираше нормално, смисъл направо си се зареждаше и дрън, дрън), сещате се, обаче незнам как

#2 2011-05-08 17:34:57

ecei
Е ' Т И °
From: College Princeton °
Registered: 2010-12-25

Ами отиваш пак там където си влязла за да сложиш парола и там някъде мисля,че пишеше да се изтрие паролата .
Разрови се .

†  †   † † † † † † † † † † † † † † † † †

#3 2011-05-18 16:08:30

demito_didito
Member
From: Stockholm, Sweden
Registered: 2009-09-18

Ами отиваш пак там където си влязла за да сложиш парола и там някъде мисля,че пишеше да се изтрие паролата .
Разрови се .

Има разлика между изтриване на парола и акаунт.

Старт (arrow) Контролен панел (arrow) потребителски акаунти (arrow) отваря ти се нов прозорец с акаунтите, които имаш(доколкото разбрах в твоя случай са 2).След това цъкаш върху този, който искаш да изтриеш и ти се  появават няколко опции.Ето ги: 3354642E.jpg.
След това цъкаш на Изтриване на акаунта/после изтриване или запазнаве на файловете-по твое желание/ и  най-накрая потвърждаваш за изтриванета на акаунта.

За смяна на парола пак от там ,само,че вместо да натискаш изтриване, дава на смяна на парола или  можеш и парола да си създадеш/ако допреди това си нямала/.Ами това е надявам се,че съм ти помогнала.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook