Pages: 1
#1 2011-05-07 13:34:50
- nqkwa97
- Member
- Registered: 2010-06-17
Re: Пъдарък за бал??
Моля Ви дайте някакви идеи за подарък за бал! За момиче ..
#2 2011-05-07 13:53:25
- sweet_ashley
- Member
- From: Hawaii
- Registered: 2009-07-28
може някое бижу или просто попитай от какво има нужда...
От всички неща които съм загубила през живота си...най-много ми липсва акъла!!!
pff...
#3 2011-05-07 14:02:16
- Beatiful_Girl
- Предупреден(а) за изгонване
- From: ``Wampire World <3 ; ]]
- Registered: 2010-06-23
може някое бижу или просто попитай от какво има нужда...
+1
#4 2011-05-07 14:25:19
- isabelles
- Registered: 2011-01-27
.. Миналата година на абитуриентският ми бал повечето роднини и приятели ми подариха сребро,защото знаеха,че съм луда по тази тема. Но дори и да бяха толкова много сребрата, сичките бяха различни и на всички се радвах страшно много! !Другото,което допълнително всеки носеше,беше букет. По принцип подаръците за бала не са нещо кой знае какво,просто нещо,което е страст на абитуриентите! Другото,което е много хубаво (освен хобитата),би било примерно комплекта писалки,ако абитуриента ще кандидатства,с пожелания за много успех в новото начало на образованието. Нещо от този тип.Ако си решила да купиш някакво сребро,препоръчвам ти да купиш някоя нежна сребърна гривна,колие или пръстен,може и комплект,но ще ти излезе по-съкпо.Успех в избора и дано съм била полезна!
#5 2011-05-07 14:35:49
Миналата година се събрахме десетина човека и за бала на едно момиче й подарихме мраморна кутия за бижута, с изгравирано името й на нея и някакво пожелание.
Доста тежеше кутийката, но беше ефектно, а и абитуриентката се зарадва (:
cap ou pas cap ?
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m04xsnL8LL1qc0cxpo1_400.gif[/img]
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
#6 2011-05-07 14:39:46
- nqkwa97
- Member
- Registered: 2010-06-17
М за я попитам от какво има нужда би било доста тъпо според мен..Мисля подаръка да е 100- 200 лева..Мислих си за някакъв комплект кулие,гривна,пръстен,обеци.. Незнам..
#7 2011-05-07 15:11:08
- isabelles
- Registered: 2011-01-27
.. В такъв случай може да й вземеш гривна и колие с камъни сваровски,кутия за бижута и някакъв голям букет
#8 2011-05-07 15:39:02
- sweet_ashley
- Member
- From: Hawaii
- Registered: 2009-07-28
хубаво ще е поне според мене да е нещо запомнящо се и ефектно...като голям букет или нещо което ще остане за дълго и ще се помни от всички...
От всички неща които съм загубила през живота си...най-много ми липсва акъла!!!
pff...
#9 2011-05-07 15:44:00
- h0neyLemonade
- Nσt Pretty Enσugh
- From: Rosewood
- Registered: 2010-07-20
Ами миналата година на сестра ми бала с родниите и бяха дали общо 700 лева .
Някои и подариха парфюми , други гривни и т.н
Но половината и даваха по 100 лева.
[list=*]
[*]TUMBLR[/*]
[/list]
[list=*]
[*]Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ[/*]
[/list]
#10 2011-05-07 16:43:03
- emity_bebety
- Member
- From: Miami
- Registered: 2010-05-19
Можеш да й купиш някакъв пръстен,гривна,синджирче,висулка,блузка,парфюм или пък може да й дадеш пари и да си купи каквото си поиска.
#11 2011-05-07 16:43:03
- xx_Mimi_xx
- Member
- From: Mystic Falls
- Registered: 2010-11-21
Ами парфюм или бижу.
[img]http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2013/124/2/b/birds_png_by_nonueditions-d642eig.png[/img]
#12 2011-05-07 17:02:33
- TwilightGirl90
- Member
- Registered: 2010-06-16
Лично аз предпочитам да дам пари, защото ако й/му купя нещо и не й/му хареса какво ще правя? В нашето семейство не е имало абитуриент, но братовчедка ми ще е след година и ще и дадем пари, та да си купи каквото иска. Мисля, че така е най - добре. =)
[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]
#13 2011-05-07 18:35:14
- JuSst_me<3
- Member
- From: Really close
- Registered: 2010-10-10
Лично аз предпочитам да дам пари, защото ако й/му купя нещо и не й/му хареса какво ще правя? В нашето семейство не е имало абитуриент, но братовчедка ми ще е след година и ще и дадем пари, та да си купи каквото иска. Мисля, че така е най - добре. =)
ами според мен така е малко тъпо |-(
защото парите не са подарък, а и така задължаваш човека да си купи подарък с тези пари, а не да си ги изхарчи просто така, за нещо просто така.. тези пари стават специални и просто е сякаш да дадеш подаръка си, когато ги оставяш в магазина.. зависи и от човека де.. някои не се замислят много... и въпреки това парите са класирани като най-неприемливия подарък от страна на роднини, защото щом сте близки, би трябвало да се познавате и да знаете какво ще се хареса от другия.........
#14 2011-05-07 18:39:58
- vaflichka
- Member
- From: .. ^^ Тhe land of lies..^^
- Registered: 2010-02-08
Според мен е добре да й вземеш някакво бижу (колие,гривна,обеци) от средбро, например.
her heart was a secret garden and the walls were very high
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m29gqa7NIv1qlbdivo1_500.gif[/img]
#15 2011-05-07 20:09:42
най - добре да и дадеш пари :> , аз най-обичам вместо подаръци да ми дават пари , и вече ако искам си купувамм нещо което знам , че ми трябва или спестявам ! ; д ( ама за момичетата не знам , но пак мисля , че е най-доооообре ! ) :~
" say hello to my little friend "
#16 2011-05-07 20:50:01
- Extazy Baby
- Member
- Registered: 2011-02-23
- Website
защото парите не са подарък, а и така задължаваш човека да си купи подарък с тези пари, а не да си ги изхарчи просто така, за нещо просто така.. тези пари стават специални и просто е сякаш да дадеш подаръка си, когато ги оставяш в магазина.. зависи и от човека де.. някои не се замислят много... и въпреки това парите са класирани като най-неприемливия подарък от страна на роднини, защото щом сте близки, би трябвало да се познавате и да знаете какво ще се хареса от другия.........
Хаха, точно парите са най-уместния подарък. Така този, който ги получава ще ги изхарчи, за каквото той поиска и то с кеф.
"Understand me. I’m not like an ordinary world. I have my madness, I live in another dimension and I do not have time for things that have no soul."
-Charles Bukowski
#17 2011-05-07 21:50:51
- TwilightGirl90
- Member
Извинявай! Ти не видя ли първата дума от написаното?! Казах "лично" ако не си видяла. Не е нужно да ми натякваш мнението си. И без това за мен е все едно какво мислиш. Според теб като е тъпо, според мен - не е. Лично, подчертавам лично, аз не се замислям за какво давам парите си и на кого. Важното е, на човека да му хареса. И повечето хора, които познавам предпочитат да получат пари. ( Не говоря само за роднини ). И мисля, че дори и да става въпрос за роднини, всичко зависи от това колко пари имаш въщност като цяло и колко си способен да дадеш.
О, и аз като давам пари на някого не го карам да ги харчи на ляво и на дясно. Може и да си ги запази. Не всички са такива прахостници, за разлика от други, не мислиш ли?
Както са казали хората.. "Парите не растат по дърветата" , но все пак някои си ги имат.
#18 2011-05-08 13:32:54
- JuSst_me<3
- Member
- From: Really close
- Registered: 2010-10-10
защото парите не са подарък, а и така задължаваш човека да си купи подарък с тези пари, а не да си ги изхарчи просто така, за нещо просто така.. тези пари стават специални и просто е сякаш да дадеш подаръка си, когато ги оставяш в магазина.. зависи и от човека де.. някои не се замислят много... и въпреки това парите са класирани като най-неприемливия подарък от страна на роднини, защото щом сте близки, би трябвало да се познавате и да знаете какво ще се хареса от другия.........Извинявай! Ти не видя ли първата дума от написаното?! Казах "лично" ако не си видяла. Не е нужно да ми натякваш мнението си. И без това за мен е все едно какво мислиш. Според теб като е тъпо, според мен - не е. Лично, подчертавам лично, аз не се замислям за какво давам парите си и на кого. Важното е, на човека да му хареса. И повечето хора, които познавам предпочитат да получат пари. ( Не говоря само за роднини ). И мисля, че дори и да става въпрос за роднини, всичко зависи от това колко пари имаш въщност като цяло и колко си способен да дадеш.
О, и аз като давам пари на някого не го карам да ги харчи на ляво и на дясно. Може и да си ги запази. Не всички са такива прахостници, за разлика от други, не мислиш ли?
Както са казали хората.. "Парите не растат по дърветата" , но все пак някои си ги имат.
аз видях "лично", ама ти май не си видяла "според мен"..
#19 2011-05-08 14:50:39
- TwilightGirl90
- Member
А ти май не си дочела последното, което написах,а?
Много добре пише " Според теб като е тъпо, според мен - не е. "
Така че не мисля, че трябва да ми казваш какво не съм видяла.
Айде, да не спамим излишно.
#20 2011-05-08 16:39:29
- anitu-bau
- Member
- Registered: 2009-07-15
М за я попитам от какво има нужда би било доста тъпо според мен..Мисля подаръка да е 100- 200 лева..Мислих си за някакъв комплект кулие,гривна,пръстен,обеци.. Незнам..
Щом стана дума за колиета ти предлагам да й вземеш колие с името от сребро или злато.. Аз получих такова за коледа и много се зарадвах. Може ти да избереш шрифта, може да кажеш да му сложат тук - там камъчета.. Изобщо става много красиво и цената е там някъде.. Дано съм ти помогнала..
[img]http://i56.tinypic.com/2cdyd1x.jpg[/img]
Pages: 1