#26 2011-05-01 12:46:23
- fenfantazi_
- Member
- From: London, UK
- Registered: 2011-03-10
Re: Кватралът на мръсниците.
Ау, мръснишко.
Харесва ми. ^^
(y)
__________________________'BEING SINGLE DOESN'T MEAN
_______________________THAT YOU'RE WEAK,
_______________________IT MEANS THAT YOU ARE STRONG ENOUGH
_______________________TO WAIT FOR WHAT YOU DESERVE'
______________________________________________- Niall Horan
#28 2011-05-01 13:17:25
- iw4eto0o
- βlαςκ rοsε
- From: Seoul x3
- Registered: 2010-02-26
Да, доста мръснишко, но хубаво. Давай по-бързо следващата част...
I ASIA!
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_mbyaurBBzu1r9xjxoo1_500.gif[/img]
#29 2011-05-01 14:02:32
- sofarawayX.
- Member
- Registered: 2011-02-05
Хубаво! Още ??
[img]http://prikachi.com/images/254/3645254e.gif[/img] -- Обожавам! <33333
#30 2011-05-01 14:23:17
- Yov1ty
- Member
- From: Neverland ^^
- Registered: 2010-12-14
Ау, мръснишко.
Харесва ми. ^^
#31 2011-05-01 14:29:34
- vladiity
- Member
- From: маDриD* .. <33
- Registered: 2010-11-23
Ау, мръснишко.
Харесва ми. ^^
[img]http://prikachi.com/images/70/4264070F.jpg[/img]
Fuck world ..
#32 2011-05-01 14:50:43
- raliinkaa
- Member
- Registered: 2010-11-02
Ау, мръснишко.
Харесва ми. ^^
No girl should ever forget that she doesn`t need anyone who doesn`t need her
Fire and Ice
Robert Frost
Fire and ice
Some say the world will end in fire,
Some say in ice.
From what I've tasted of desire
I hold with those who favor fire.
But if it had to perish twice,
I think I know enough of hate
To say that for destruction ice
Is also great
And would suffice.
My favorite one....
#33 2011-05-01 15:43:34
- TwilightGirl90
- Member
- Registered: 2010-06-16
Уоу, харесва ми!
Още?
[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]
#34 2011-05-01 16:58:46
- raliinkaa
- Member
Само кажи кога е следващата част... Пусни нова тази вечер плс
Fire and Ice
Robert Frost
Fire and ice
Some say in ice.
Is also great
And would suffice.
My favorite one....
#35 2011-05-01 17:06:45
- karriikkxx
- П ♥
- From: France
- Registered: 2010-12-30
4-та част.
--
-Оуу.-разтърках очите си и се протегнах.-Какво по..?-оглеждах се и се опитвах да си спомня какво съм правила снощи.Из защо за бога съм гола,без бельо, с прическата и гримът в стаята на Грейс?Ето я и нея.Защо лежи до мен?-Г-Грейси?-побутнах я съвсем леко по рамото.
-Мм,Нина,едва 08:12 е.Лягай де.-голото момиче хвана ръката ми и без да отваря очи,се сгуши в мен.
-Ей,какво правиш?-избутах я колкото е възможно по-нежно.Тя не ми отговори-явно е заспала.Нямах намерение да я събуждам,затова си събрах дрехите и тръгнах към вратата,като без да искам се спънах в..вибратор.Сега ми стана ясно-преспала съм с нея.Леле-първата ми целувка и първия ми път е с едно и също..МОМИЧЕ.Е,вярно,че живеем в свободна държава и хомосексуалните са на "мода",така да се каже,но..
-Здравей,мила.-някой каза зад гърба ми точно като влизах в стаята си.
-АА!-толкова се стреснах,че подскочих.-Лизи.Изплаши ме.
-О,страшна ли съм?-засмя се червенокосата ми доведена майка.-Защо си гола?О,да не би..?
-Н-не е това,което си мислиш!
-Нищо не си мисля,освен,че си млада тийнеджърка възползваща се,като всички нормални тийнове,от това,че родителите й ги няма вкъщи.-жената ме докосна по рамото,на което имаше..някаква синина,която не ме болеше.-Само да ти кажа да взимаш предпазни мерки и..малко по-внимателно с тези смучки.-тя се засмя обърна се и тръгна като по пътя каза-Радвам се,че се видяхме.
-Ох.-разтърсих главата си,влязох в стаята и заключих след мен.Веднага си взех гореща вана.Всичко се беше объркало,затова потопих и главата си във топлата,чиста вода.Когато отворих очите си видях..ГРЕЙС,надвесена над мен и гледаща ме злобно,но се усмихваше и съблазнително!Веднага се изправих,но нямаше никого.Да не би да бях заспала?Какво ставаше?
Вече бях навън.Облечена в къси бели панталконки,бели сандалетки,тъмните обичала,чанта,преминаваща през гърдите ми и черно потниче,върху,което имах бял елек.Косата ми беше сплетена на плитка на една страна,а очилата не бяха на очите ми.Седнах на една пейка на центъра и звъннах на Крис и Яаяа.Докато говорех с тях запалих една цигара.Успокоих се-обичам човека създал ги!
Докато ги чаках си помислих-какво ще стане след като Грейс ме види?Какво да й кажа?Беше просто лесбийски секс?Но не беше само това..всичко ми беше ясно след като изпих кутия портокалов сок.Как можах да й кажа тези думи?"Обичам те"?Нима наистина я обичах?Глупости,аз си харесвам Стефан.Но..имаше нещо..нещо истинско докато бях с нея.Сякаш съм била винаги нейна още от малка,още когато ме докосна за първи път по интимните части,когато бях на 13 и след това целувката,а сега и сексът с нея.Тя ме обича,обича ме!:
-Хей.-Яаяа ме прегърна и ме откъсна от мислите ми.
-Хора,къде изчезнахте снощи?-попитах нетърпеливо за да разбера дали са видели мръсните ни танци с Грейс.
-Ние?Вие си тръгнахте рано.Дори не се сбогувахте.-отметна Крис.-Но както и да е.Лято е,а това значи,че лятната къща на родителите ми е празна.
-Коя?Тази до плажа ли?-нетърпеливо попита Яаяа.Разбрах,че са ходили там и преди.
-Да.Искате ли да отидем за две седмици?
-Леле,страхотно.-тогава рускинята се хвърли на врата му и започна да целува цялото му лице.
-Чакайте малко,вие сте заедно?-бях объркана.
-Снощи нали ти казах,Нина.-отговори Крис,опитващ да се освободи от целувките на русокосата си приятелка.Той изглеждаше много добре-с зелени,палави очи,много къса руса коса и хубаво тяло.Яаяа беше ниска,но много сладичка-с сини очи и тъмен тен.В бедрата беше налята,но изглеждаше винаги сладка,пък и характерът и бе страхотен.
-О,не си спомнямм.-отметнах аз и се хванах за главата.
-Че кой ли си спомня какво е правил цялата вечер?Всички се напушихме и надрусахме с Екстази-то.-двамата се засмяха.-Хайде ставай.-дръпна ме Яаяа.
-Къде ще отиваме?-попитах любопитно аз.
-Качвай се в сивия кабриолет на Стефан.-каза Крис и тръгнахме към паркинга.
-Че и той ли е тук?
-Да.
-А защо не слезе?Пф,странна птица ми изглежда.-смръщих триъгълните си вежди.
-Не е,просто "не" те харесва.-отметна Крис и ми намигна.Засмях се.
Когато пристигнахме щях да падна,ако не държах за ръка Яаяа-ТОЙ повдигаше черната си косичка.Беше сложил черни очила на красивите си очи,а доколкото виждах бе потен и нямаше нищо отгоре-освен мускулите му!А отдолу беше с ,черни дънки и пуснати червени тиранти.В колата беше и Скот-той бе най-ниския от момчетата,но пък бе много забавен и общителен-имаше кестенява коса ,постригана на петел и кафеви,бадемови очи.
-Хайде.-подкани ме Яаяа.
-Харесвам го.
-Кой?
-Стефан!-прошепнах й,погледнах нагоре,засмях се и стиснах ръцете си в юмруци.
-Не си мисли,че е потаен и все така скучен-напротив!Той е най-ненормалното момче,което съм срещала в живота си.Но просто и аз незнам..преди да тръгне с Ивет,се държеше по съия начин по който се държи и с теб-това значи или,че те харесва или те мисли за грозна,а втория вариант е невъзможен.-намигна ми тя.-Хайде.-Когато бяхме до колата,Стефан с ме погледна за секунда,но след това премести погледа си към Крис.Аз само завътрях очи и ги поздравих.Скот бе на задната седалка и точно когато щях да седна до него Яаяа се обади.
-Не,нека ние с Крис седнем отзад по-удобно е!Съжелявам,Нина,но ти ще си отпред до Стефан.-каза ми и отново ми намигна като ме побутна,но аз се дръпнах и намръщих.
Когато седнах до него ме пронизаха същите чувства,които изпитвах снощи към Грейс.Да не би да исках да правя секс с него?За бога,да!Но не само това де.
-Къде отиваме?-попитах останалите.
-До вас и до вас.-каза Яаяа.
-Ъ,защо?
-За да вземем багажа ни.Момчетата вече са си го приготвили.-засмя се тя.
-О,значи преди да си говорил с нас си го планирал?-закачих се с Крис.
-Всъщност Стефан го предложи.-в следващия го погледнах.Той все още бе с очила,но след секунда ги махна.
-Значи наистина си от Париж.-казах без да се замислям и запалих цигара.
-Казах ти.И не пуши тук.-взе цигарата от устата ми и я изхвърли.
-Хей!-сопнах се.-Ако не си забелязал,колата ти е с дръпнат назад капак в момента!Така,че нищо няма да опушвам.
-Няма значение,не искам димът да ми влиза в очите.-скръстих ръце.Взех си дъвка и изхвърлих опаковката в пепелника в колата,който беше пълен с фасове.
-Брей,наистина не искаш никакъв дим да ти влиза в очите.-засмях се,както и останалите.
-Искаш ли да се прибереш пеша?-веднага усмивката ми се свали от лицето.Приближих се до него,като знаех,че ме вижда с периферното си зрение.
-Не.-отсякох рязко и се дръпнах.
-Ох,ще ме уморите вие двамата.-засмя се Скот.-Хей,Кейт трбява вече да е в имението ви,Нина.С багажа си,естесвено.
-Ами Грейс беше ли във вас?-попита ме Яаяа.При тази мисъл настръхнах.
-Да,но спеше.Сигурно е станала вече.-усмихнах се изкуствено и се обърнах напред.
[img]http://prikachi.com/images/960/4642960L.gif[/img]
Оставих света заради любимия-същия любим остави мен,заради света.
#36 2011-05-01 17:17:17
- ivet955
- Marshall`s girl
- From: Rome
- Registered: 2010-02-06
И тази част е много интересна. Пускай още!
[img]http://prikachi.com/images/239/4746239c.jpg[/img]
#37 2011-05-01 17:19:52
- raliinkaa
- Member
Давай, давай .. много те юркам , но е интересно .. пускай още
Fire and Ice
Robert Frost
Fire and ice
Some say in ice.
Is also great
And would suffice.
My favorite one....
#39 2011-05-01 18:27:54
- iw4eto0o
- βlαςκ rοsε
Много е яко. Пускай по-бързо следващата! [h]]
I ASIA!
#40 2011-05-01 19:14:50
- melani_54
- Member
- Registered: 2010-12-27
Страхотно.Пускай скоро следващата част.Обожавам тази история
#41 2011-05-01 19:18:17
- fenfantazi_
- Member
- From: London, UK
- Registered: 2011-03-10
Много е яко. Пускай по-бързо следващата! [h]]
__________________________'BEING SINGLE DOESN'T MEAN
_______________________THAT YOU'RE WEAK,
_______________________IT MEANS THAT YOU ARE STRONG ENOUGH
_______________________TO WAIT FOR WHAT YOU DESERVE'
______________________________________________- Niall Horan
#42 2011-05-01 21:32:40
- karriikkxx
- П ♥
- From: France
- Registered: 2010-12-30
5-та част.
--
-Оля.-извика Кейт излизаща с огромния си багаж от имението ни.Била е при Грейс,което значи,че може да е разказала за снощи.Но защо токова се притеснявам?Явно просто не мога да приема,че раста.
-Здрасти,Кейт.Скачай.-махна й Скот.
-Ще има ли място или Грейс да вземе BMW-то си?-попита тя с изкривено изражение.
-Погледни колко място има.За какво се притесняваш?-Яаяа я погледна и отметна.-Ами Грейс?
-Идвам,идвам.-гласът й отекна в главата ми.Двете също се качиха.За да запазя контрол се обърнах и я попитах.
-Каза ли на тате?-тя ме погледна рязко и някак безразлично.
-Не съм,казах на майка ни.-гласът й въпреки това оставаше все така омаен за мен.
-О,добре.-усмихнах се и се обърнах напред.Без да исках закачих Стефан по дясната ръка.
-Внимавай,карам.-отсече без да ме погледне.
-О,нима ти е за първи път,че токова се вълнуваш?-в гласът ми звучеше леко подигравателен и той го усети.
-Не,но мразя да ме докосват.
-Значи да те докосвам?-засмях се.Наби спирачки ,свали светкавично очилата и ме погледна право в очите.
-През цялата почивка ли трябва да те търпя?-беше ядосан.Другите се смееха,но той не.Нито пък аз.Толкова се уплаших,но се опитах да не го покажа,въпреки,че той го виждаше.-С какво съм заслужил такова държание от твоя страна?
-Ами аз?-иззъбих му се и се обърнах рязко назад към другите.-Слуша ли ви се музика?-Не докачах отговора и пуснах радиото.Пускаха страхотна песен,затова затворих очи и започнах да си я тананикам.В следващите секунди върху моите устни се намираха,нечии други.Когато отворих очи видях лицето на Стефан!Да!Той бе затворил очите си и целуваше устните ми!Не се отдръпнах.Зад нас смехът спря и с периферното си зрение виждах всички как ни гледаха и се усмихваха,освен Грейс.Дали ревнуваше?Мен или него?Или..нямаше значение.Когато откъсна устни от моите се облегна назад и прокара пръсти през косата си.Леле,влудяваше ме!
-Успя да я накараш да млъкне по този начин?-закачи се Скот.
-Нямаше друг.-каза той без да погледне нито мен,нито Скот,нито който и да е друг.В същото време колата рязко тръгна и отидох назад.Малко се ядосах-можеше да ме удари,но той ме целуна.Какво значеше?Е в момента не можах да чуя мислите си от радиото.Кейт,Грейс,Яаяа и аз бяхме се изправили и танцувахме.Така ми се искаше да ударя едно дупе на самовлюбения Стефан,но не го направих.
Когато най-после пристигнахме всички се настанихме в невероятната,плажна къща-беше на два етажа,но наистина огромна.Имаше широки и красиви стаи,окрасени с най-различни морски дарове.Оставихме багажите в различни стаи,като след това ги подредихме,преоблякохме се и отидохме на плажа,разбира се.
Банския ми беше чисто бял и беше в контраст с шоколадовата ми кожа.Не се връзваше и се състоеше от две части.Между гърдите ми,имаше един кръг от банския,който загатваше част от тях.Колкото и да отричах пред приятелки,харесвах тялото си-имах стегнати бедра,плосък корем с обица на пъпчето,малко изпъкнало дупе,красиви рамене и слаби ръце.Не ходих на солариум като повечето,защото често бях на плажа.Другите момичета също бяха добре оформени.Кейт едва имаше с какво да запълни горната част от банския,Яаяа имаше налети бедра,а Грейс-не видях недостатък освен,че е малко по-широка.Доколкото момчетата-всички си имаха мускули,но Стефан обираше точките-беше средно ниво-нито две плочки,нито пък сто.Бе сложил светло сини дънки до коляното и те вече бяха мокри,защото всички с изключение на мен и Грейс влязоха във солената чиста вода.Лежах с голяма бежова шапка поставена на лицето ми и бях напълно спокойна ..:
-Нина.-.. докато Грейс не ми проговори.-Мислех си за снощи и..искам да знаеш,че не изпитвам нищо към теб.-"Лъжкиня!"крещеше нещо в мен."Обичаш ме,обичаш!".Дълбоко в мен нещо се пречупи.-Беше страхотна в леглото,но искам да знаеш,че просто беше секс.Ок?
-Да,това си мислех и аз.-усмихнах се,донякъде успокоена.
-Супер.Значи тази вечер нямаш нищо против да сме в една стая?-каза тя и отвори една кутия цигари.
-Разбира се.-взех си една и отново се усмихнах.Какво можех да направя?
Уви,не успяхме да си ги изпушим,защото всички дойдоха и ни вкараха в хладката вода.В началото се съпротивлявах,но започнах прекалено много да се смея и спрях.Докато играх с Кейт и Крис и волейболната топка,в мен се блъсна някой-ама разбира се,че беше Стефан!
-Внимавай.-казах му без да го погледна."Да видим дали ще ти хареса да се държа като теб" помислих си.
-По-точно ти внимавай.-докато се опитвах да схвана върху какво да внимавам,той вече ме бе потопил под водата.Отворих очи и се опитах да изплувам,но нямаше ефект.След секунда усетих как някакви нокти се забиват в главата ми.Погледнах нагоре и..Грейс!Отново се смееше някак злобно!Затворих очи и се отпуснах..това беше.
-Нина?Нина!
-Хайде,Нина,събуди се!
Отворих очи.Над мен бяха всички,но най-близо бе Стефан.
-Ж-Жива съм?-промълвих едвам,като от устата ми излезе вода,след което веднага се избърсах.
-Да,благодарение на Стефан.-каза Яаяа и ме целуна по челото.Когато го погледнах осъзнах,че ме оглеждаше до най-малкия детайл,а ръцете му притискаха стегнатите ми гърди.
-Хей,какво правиш?-избутах набързо ръцете му и се опитах да стана,но не успях и паднах на невероятно горещия пясък,след което отново станах.Всички започнаха да се смеят-дори и Стефан.Скрих очите си с ръце и се засмях.
Вечерта когато всички се събрахме около огъня пред къщата започнахме да си разказваме страшни истории.Някои се смяха,други пищяха,а трети се прегръщаха от страх.Докато слушах поредната измислена история от Крис побутнах Стефан и му прошепнах в ухото:
-Защо днес така ме натисна?Щях да се удавя.
-Какво?Без да исках те бутнах това беше.-беше объркан.Аз също.Нима е била Грейс?Вечерта когато влезем в палатките ще я попитам,но наистина..обзема ме страхът.
-Оу,добре.Явно е от недостига на кислород.-засмях се тихо,но след което потреперих.Всички бяха с одеала,само не и аз-бях по къси зелени панталонки и банския отгоре.Стефан забеляза това,пребели очи и ме придърпа към себе си.
-Това нищо не значи.-прекъсна ме той след като видя,че щях да кажа нещо.Усмихнах се и благодарих,като отново започнах да слушам историите.Забелязах,че Грейс ни гледа много..ревниво.Пак.Не,наистина се страхувах от нея.
След още няколко часа решихме да заспиваме.Стефан ми каза да задържа одеалото за през нощта и аз се съгласих.Пожелах на всички лека нощ и си легнах.С него наистина започнах да се разбирам.Когато влязох в палатката Грейс лежеше и си тананикаше някаква мелодийка като оглеждаше ръцете си.
-Хей.-прошепнах аз като легнах до нея.
-Хееей.
-Не,Грейси,по-тихо,защото всички легнаха.-допрях несъзнателно пръст до устата й и тя спря.Усмихна ми се.
-Ще те питам направо.Ти ли днес се опита да ме удавиш?
-Мила,ужасно съжелявам.Аз те потопих за пет секунди и те пуснах,но ти продъжи да стоиш под водата,след което ме погледна и затвори очи.Тогава започнах да викам и..-прекъснах я.
-Добре,добре..няма нищо.-отсякох аз.Но ..аз помнех-тя ме натискаше,а никтите й,които се забиха в главата,ме натискаха надолу,доста дълго време.-Ей,маникюрът ти се е счупил.-забелязах.Да,убеденя бях,че беше тя.Убийца!А лежах до нея!
-Оу,да наистина..трбява утре да ги оправя..или може ти да ми ги оправиш.-беше толкова весела.Кимнах.Нещо в мен я искаше.
-Грейс,хайде да правим секс.Искам те.-думите се изплъзнаха от устата ми.
-Това щях да те попитам.Оу, и за днес..
-Знам,излъга ме..-завъртях очи и докоснах бедрото й.
-Дам.-прошепна тя.-Помниш ли снощи какво ми каза?Че ме обичаш..още от 13 годишна..когато те видях за първи път си казах "Леле,това момиче е божествено.Трябва да спечеля любовта й."Оттогава не съм спирала да мисля за теб,за тялото ти и устните ти..-след секунди бе надвесена над мен.Целуваше вратът ми и шешнеше..-ще целуна и смуча всяка част от соленото ти тяло..-аз просто тихо стенех и се наслаждавах на ласките й.След секунда свали двете части на банските ми и рязко влезе в мен,целуваща настръхналата ми кожа по корема.Не спирахме да разменяме ролите си.Отново и отново.До сутринта.Облякохме си банските и започнахме да галим взаимно косите си.-Толкова си красива.-прошепна Грейс.
-Моля ти..направи така,че отново да е вечер.-засмяхме се.
[img]http://prikachi.com/images/960/4642960L.gif[/img]
Оставих света заради любимия-същия любим остави мен,заради света.
#43 2011-05-02 06:58:58
- melani_54
- Member
- Registered: 2010-12-27
УОУ.Адски много ми хареса.Искам ощеееееееееее
#44 2011-05-02 12:16:14
- iw4eto0o
- βlαςκ rοsε
И тази част е страхотна!
I ASIA!
#45 2011-05-02 12:21:15
- Extazy Baby
- Member
- Registered: 2011-02-23
- Website
Уникална история, чесно. <333333333
"Understand me. I’m not like an ordinary world. I have my madness, I live in another dimension and I do not have time for things that have no soul."
-Charles Bukowski
#46 2011-05-02 12:21:58
- Yov1ty
- Member
- From: Neverland ^^
- Registered: 2010-12-14
Уникална история, чесно. <333333333
#47 2011-05-02 13:08:15
- sofarawayX.
- Member
- Registered: 2011-02-05