- Index
- » Кош
- » Близнаците
Pages: 1
#1 2011-04-26 17:11:42
- tedito_bg
- Member
- Registered: 2009-05-09
Re: Близнаците
моят проблем е следния:до преди 2 седмици ходих с момче,което има брат близнак.Дори не може да се нарече ходене,защото нито сме се целували нито нищо.Накрая той ме заряза.Беше ми много кофти,въпреки че постоянно ми звънеше и ме молеше да се видим.За мен всичко беше свършило.Понеже доста често се размотават двамата с брат си и когато излизаме с него,брат му също е с нас.Постепенно нещата започнаха да се обръщат,аз започнах да харесвам брат му.Преди да започна да го харесвам ми правеше впечатление,че двете момчета постоянно се карат за мене.С близнака на бившия ми онзи ден се целувахме и се натискахме,дори ми каза след това че иска да си поговорим 2мата,но вечерта ми с обади и каза че това няма да се повтори.На следващия ден говорих с бившия ми и той ми каза "повече не ми звъни ако искаш да говориш с брат ми обавдай се на него".И днес с този,с който се целувах и натисках ми е казал "мърша" (което не ме убижда,защото знам че не го мисли).Не знам какво става с двете момчета,някаква къвга ли е имало или и аз не знам какво,но и двамата някак се държат странно .. моля ви дайте ми съвет какво да направя,защото съм в доста сложна ситуация (дори да не изглежда така).
Благодаря предварително!
П.С.Ако може не ме упреквайте за това,че съм се захванала с 2ма братя.Не съм искала да ги скарвам,дори обратното.
#2 2011-04-26 17:13:50
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
П.С.Ако може не ме упреквайте за това,че съм се захванала с 2ма братя.Не съм искала да ги скарвам,дори обратното. - Ти и да не си искала е от ясно по-ясно, че ще стане..
Моя съвет е да спреш да се занимаваш и с двамата.Толкова.
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#3 2011-04-26 17:30:36
- pink_sunshine
- Member
- From: Underworld*
- Registered: 2010-10-07
Две момчета те харесват-супер.Карат се за теб(значи държат на теб)-още по-добре.Но ако те са близнаци?Става мазало .До болка ми е познато,само че бяха двама братя само с 1год. разлика..Както и да е.Почти разруших абсолютно техните взаймотношения,а накрая нито един от тях не ми проговориха.Незнам,особенно щом са близнаци,нещата са доста напечени.По-добре не се занимавай,не си е работа.Но все пак ти си занеш най-добре. Успех.
П.С. : Вземи решението което смяташ че е най-правилно,все пак ние не можем да знаем какво е в сърцето ти.
There's a fine line between love and hate.
I don't mind,just let me say that I like that,I like that.
#4 2011-04-26 17:32:02
- xx_Mimi_xx
- Member
- From: Mystic Falls
- Registered: 2010-11-21
Ох. ;хх
[img]http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2013/124/2/b/birds_png_by_nonueditions-d642eig.png[/img]
#5 2011-04-26 17:48:15
- mishitu_
- Member
- From: Hawaii
- Registered: 2009-11-15
Според мен трябва да помислиш малко за тях, защото все пак да братя и дори да харесваш единия си го избий от главата.Не е последният на Земята.
[img]http://prikachi.com/images/371/5114371H.gif[/img]
[img]http://prikachi.com/images/381/5114381B.png[/img]
#6 2011-04-26 18:29:47
- ssъздад3на ddа uзкушаwа
- Member
- From: Sэдмоtо нэбe..! ;]]]
- Registered: 2011-01-31
ами и аз мисля че положението ти е доста сложно дори и да не съм попадала в такава ситуация, мисля че ти най - добре си знаеш какво 'решение' да вземеш... все пак са братя и то близнаци, отношенията им са особени [ами точно за тях не съм сиг ама познавам мн близнаци ;д и попринцип са ми странни ;хх] ако мислиш че те обичат или харесват... мисля че поне един ще отстъпи, просто им трябва време...както и на теб!
Какво сu мuслuте за мен.. не ме uнтересува..
щото мненuето вu преd мен въоbще не струва .. !! _|_ ;*
#7 2011-04-26 18:51:49
- LiTtLe AnGeEeLL GirL
- Member
- Registered: 2011-01-10
Може да не си искала да ги скараш,но това рано или късно щеше да се случи.Аз ти предлагам да седнете тримата на 6 очи и им обясни как се чувстваш.
#8 2011-04-26 19:44:10
- girls_can_rock
- Member
- Registered: 2011-02-20
Може да не си искала да ги скараш,но това рано или късно щеше да се случи.Аз ти предлагам да седнете тримата на 6 очи и им обясни как се чувстваш.
съгласнааа !
Любовта е силна ,когато те кара да страдаш !
[img]http://prikachi.com/images/884/3305884B.jpg[/img]
people cry , not because they're weak .. it's because they've been strong for too long ..
Pages: 1
- Index
- » Кош
- » Близнаците