#1 2011-04-22 06:50:39

MiSs_KiSs4i
Member
From: OtZaD Na GeOgRaFiQtaa
Registered: 2011-02-19

Re: Продължение на детските спомени

Днес, този слънчев ден отделих само на приятелите си.Една от тях ми каза за момче с което се е запознала. Цял ден ми говори за косата му.Попитах за име и тя ми каза. Беше ми познато, като човек. Мислих, мислих и се досетих за момче което познавам от детската градина.Не не беше той, а кой ли да е. Не сме се виждали от години.Не вярвах, че е този за който ми говореше тя..."Красиви очи и коса  като на Дж.Б. " дори и да не го харесвам не спрях да си мисля за него. Когато се прибрах сграбчих лаптопа. търсих, търсих и намерих момчето от детските спомени. По описание на моята приятелка беше той. Толкова променил се . Вгледах се  в прелестните му очи и сякаш потънах  в тъмната нощ. Не можех да повярвам. Изведнъж се звънна на вратата и аз изтичах на вратата. Чувсвах се като болна, а мама притеснено попита, защо съм така изчервена.Не, не беше болест а любов. Онова ужасно, правещо те тъжен , но сладко чувство.

Защо се влюбих в теб маймуно..
Защо направих този грях...
Нима няма други чуми, та точно теб избрах..

#2 2011-04-22 07:15:59

MiSs_KiSs4i
Member

моля ви пишете коментарче

#3 2011-04-22 07:21:27

fenfantazi_
Member
From: London, UK
Registered: 2011-03-10

Това история ли ще бъде? :?Интересно е!Продължавай! sun

__________________________'BEING SINGLE DOESN'T MEAN
_______________________THAT YOU'RE WEAK,
_______________________IT MEANS THAT YOU ARE STRONG ENOUGH
_______________________TO WAIT FOR WHAT YOU DESERVE'

______________________________________________- Niall Horan

#4 2011-04-22 07:29:33

MiSs_KiSs4i
Member

Да това ще бъде една история...ще публикувам отделните части тук..това е по действителен случай...надявам се да ви хареса

#5 2011-04-22 08:22:39

TwilightGirl90
Member
Registered: 2010-06-16

Никак не ми хареса.
Всичко се развива много бързо. Няма диалози. Няма описания. Нищо няма. Само някакви сухи думи.
Описвай по - подробно нещата. Не само за момчето. Аз лично нищо не успях да разбера. Всичко, което "пишеше" все едно се развива за пет минути. И като за първа част изобщо не грабва окото. Да се случи нещо интригуващо - Не се случи.
Дори и не си личи, че ще е история. Ако искаш да пишеш истории, трябва да пуснах доста по - дълги части.
Не ми хареса.

[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]

#6 2011-04-22 09:20:42

vikcho36
Member
From: ~-~ HOLLYWOOD* {{}}
Registered: 2010-09-02

Преди да го постнеш го прочети още няколко пъти, защото имаш много повторения като: Изведнъж се звънна на вратата и аз изтичах на вратата.  Съгласна съм с TwilightGirl90, че нещата се развиват прекалено бързо,но като замисъл ми хареса. Продължи го може да се поправиш и вмъкни малко описание на героите си. smile

`` Най-много ти липсва този, който е до теб, а ти знаеш, че никога няма да е твой ;[[

#7 2011-04-22 11:07:19

vladiity
Member
From: маDриD* .. <33
Registered: 2010-11-23

На мен ми харесва, но в същото време съм съгласна с TwilightGirl90 и vikcho36. Преди да го постнеш го прочети. Интересно е, но наистина липсва описание. Но ако не го продължиш няма да се научиш smile Чакаме 2ра част sun

[img]http://prikachi.com/images/70/4264070F.jpg[/img]
Fuck world ..

#8 2011-04-22 13:13:55

pami7o
Unstσppαblє ♥
From: КъДеТо ИсКаМ.
Registered: 2010-12-29

Преди да го постнеш го прочети още няколко пъти, защото имаш много повторения като: Изведнъж се звънна на вратата и аз изтичах на вратата.  Съгласна съм с TwilightGirl90, че нещата се развиват прекалено бързо,но като замисъл ми хареса. Продължи го може да се поправиш и вмъкни малко описание на героите си. smile

Съгласна съм има доста повторения.Вмъкни диалози също така вместо тези повторения сложи някои други думички..

I feel it everyday it\'s all the same
It brings me down but I\'m the one to blame
I\'ve tried everything to get away
So here I go again
Chasing you down again
Why do I do this?

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook